КАРТИ ТАРО - ТЕМА 13

• 43 034
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
   Моля за тълкуване на картите които ми се паднаха за отношенията ми с един човек, понеже ми е трудно сама да направя анализа за себе си... Hug

Настоящи отношения - Асо пентакли
 Моята позиция - 10 мечове
 Неговата позиция -  7 пентакли
 Съвместимост - 6 жезли
 Неочаквани събития - Съдът
 Перспектива - Кралица жезли
 Обобщение - 8 пентакли

Момичета, моля ви за едно тълкуване на тези карти Praynig

# 691
Малита,

виждам депресия, отчаяние и в крайна сметка - раздяла. Човекът се води по- скоро от материалната страна на нещата, т.е. няма чувства.  Peace

# 692
Малита,

виждам депресия, отчаяние и в крайна сметка - раздяла. Човекът се води по- скоро от материалната страна на нещата, т.е. няма чувства.  Peace

Благодаря ти!   bouquet

Асо пентакли го тълкувам като нещо което е писано да се случи, стабилни отношения..но незнаех как да го свържа с другите карти. 6 жезли също ми даваше надежда - явно грешно съм тълкувала за себе си.

# 693
Малита, не казвам, че това е правилното. Peace Аз така го виждам.  Peace Няма чаши, а единствения голям аркан ти е съдът (което за чувства не е никак о.к) Съвместимостта предполага двама души, ти теглиш 6 жезли (картата на победителя), може би по- скоро ти го виждаш издигнат на пиедестал, което пък е причина да се чувстваш толкова смазана (10М), което пък е в резултат на големите ти очаквания(АП) и нереални представи за човека срещу теб (6Ж). Peace

# 694
  k_kiara3 , много ти благодаря отново. Не се чувствам смазана, а облекчена е точната дума. Тези отношения много ме уморяваха. Аз съм много боса още в тълкуванията и съм се заблудила. Хубав ден   bouquet

# 695
Ако някой има свободно време би ли попитал картите дали ще си намеря работа до 3м. Благодаря Ви предварително.

# 696
Здравейте!
Ако някой проявява желание да направи подредба за един въпрос ще съм много благодарна: "Ще замина ли септември за Испания?".   bouquet

2 меча - Асо чаши - Обесения

За мен това не са обнадеждаващи карти, да не казвам, че няма нито една, предвещаваща пътуване. По-интересното е защо искаш да отидеш в Испания? Не ми се струва, че ти се налага, по-скоро е за да угодиш на някого.

# 697
Здравейте ,извинявам се за въпроса ,но искам да попитам за какъв период от време предсказват картите Таро или това зависи от човека ,който борави с тях.

# 698
Здравейте!
Ако някой проявява желание да направи подредба за един въпрос ще съм много благодарна: "Ще замина ли септември за Испания?".   bouquet

2 меча - Асо чаши - Обесения

За мен това не са обнадеждаващи карти, да не казвам, че няма нито една, предвещаваща пътуване. По-интересното е защо искаш да отидеш в Испания? Не ми се струва, че ти се налага, по-скоро е за да угодиш на някого.

Благодаря много за подредбата!  Hug Картите показват правилно.  Peace

# 699
Здравейте ,извинявам се за въпроса ,но искам да попитам за какъв период от време предсказват картите Таро или това зависи от човека ,който борави с тях.
Като цяло е добре да се задава по-кратък интервал от време, макс 6 месеца. Чела съм, че краткосрочните прогнози са най-добри, защото ситуацията се изменя с времето. Можеш да питаш и за по-голям срок, разбира се.

# 700
  • София; Дружбето
Някой може ли да ми нареди дали с Д ще се видим отново идните 3 месеца? Благодаря

# 701
Благодаря на Колорадски бръмбар  за отговора  bouquetМога ли да помоля някоя от вас ,която има възможност  и интерес да нареди едни карти по въпрос ,който е свързан с човека ,в който съм влюбена ,въпросът е " Имат ли бъдеще отношенията ми с К ,какво се вижда за връзката ни?"  Благодаря предварително!

# 702
Ако някой има свободно време би ли попитал картите дали ще си намеря работа до 3м. Благодаря Ви предварително.
Зададох по кратък срок - Ще намериш ли работа до 1 месец ? 3 ка чаши Крал меча 8 чаши - по тези карти аз мисля че няма да си намериш работа до месец и ти предстои да вземеш решение за нещо по важно , да преосмислиш всичко и да промениш ситуацията , да поемеш по своя си път . Просто ти е необходима по голяма промяна , буквално да си тръгнеш от нещо . Сега е момента да действаш и да взимаш решения .

# 703
Зададох по кратък срок - Ще намериш ли работа до 1 месец ? 3 ка чаши Крал меча 8 чаши - по тези карти аз мисля че няма да си намериш работа до месец и ти предстои да вземеш решение за нещо по важно , да преосмислиш всичко и да промениш ситуацията , да поемеш по своя си път . Просто ти е необходима по голяма промяна , буквално да си тръгнеш от нещо . Сега е момента да действаш и да взимаш решения .

За кой ли път Таро ме зашлевява с точността си. Ако щете вярвайте, онзи ден редих карти за този въпрос на това момиче (също гледах за срок 1 месец). Точната подредба не мога да цитирам, но бяха само чаши и 8 чаши присъстваше. Понеже работа не видях, реших да не пиша, за да не я обезкуражавам. Просто, заради 8 чаши, си помислих, че сигурно тя ще вземе някакво друго решение - да се премести някъде, най-вече. И сега а.ник като видях твоята подребда не се сдържах да споделя това Simple Smile Просто на момичето й е дотегнало от тази ситуация и е наложително да осмисли целите си и да намери дръг път за реализацията им. По 8 чаши и в двете подредби предстои път - и буквален и в преносен смисъл!

# 704

За кой ли път Таро ме зашлевява с точността си. Ако щете вярвайте, онзи ден редих карти за този въпрос на това момиче (също гледах за срок 1 месец). Точната подредба не мога да цитирам, но бяха само чаши и 8 чаши присъстваше. Понеже работа не видях, реших да не пиша, за да не я обезкуражавам. Просто, заради 8 чаши, си помислих, че сигурно тя ще вземе някакво друго решение - да се премести някъде, най-вече. И сега а.ник като видях твоята подребда не се сдържах да споделя това Simple Smile Просто на момичето й е дотегнало от тази ситуация и е наложително да осмисли целите си и да намери дръг път за реализацията им. По 8 чаши и в двете подредби предстои път - и буквален и в преносен смисъл!

Благодаря ти че сподели , това наистина е Таро  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт