Настоящи отношения - Асо пентакли
Моята позиция - 10 мечове
Неговата позиция - 7 пентакли
Съвместимост - 6 жезли
Неочаквани събития - Съдът
Перспектива - Кралица жезли
Обобщение - 8 пентакли
Момичета, моля ви за едно тълкуване на тези карти

Аз така го виждам.
Няма чаши, а единствения голям аркан ти е съдът (което за чувства не е никак о.к) Съвместимостта предполага двама души, ти теглиш 6 жезли (картата на победителя), може би по- скоро ти го виждаш издигнат на пиедестал, което пък е причина да се чувстваш толкова смазана (10М), което пък е в резултат на големите ти очаквания(АП) и нереални представи за човека срещу теб (6Ж).

Картите показват правилно.
Мога ли да помоля някоя от вас ,която има възможност и интерес да нареди едни карти по въпрос ,който е свързан с човека ,в който съм влюбена ,въпросът е " Имат ли бъдеще отношенията ми с К ,какво се вижда за връзката ни?" Благодаря предварително!
Просто на момичето й е дотегнало от тази ситуация и е наложително да осмисли целите си и да намери дръг път за реализацията им. По 8 чаши и в двете подредби предстои път - и буквален и в преносен смисъл!
Просто на момичето й е дотегнало от тази ситуация и е наложително да осмисли целите си и да намери дръг път за реализацията им. По 8 чаши и в двете подредби предстои път - и буквален и в преносен смисъл!
Препоръчани теми