Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 892
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 230
Значи Цвети остава за среднощната веселба  Hug

Одри, къде се губиш?  Naughty Къде е Антигона?

Е, Белла, понякога свършвам и някоя работа.  Mr. Green Но вече съм на линия.
Ох, много ми е странно момичета - хем съм гладна, хем не съм. От няколко дни някак ми е лошо и .. Абе не знам какво ми е

# 1 231
Одри, бременна си  Laughing

Яна,  ти давай снимки от Билбао  Heart Eyes

# 1 232
Искам да ти кажа, белла, че водолеите са супер, че мъжът ми най-вероятно познава твоят и никакво 3 в 1! Това е гадно и вредно. По-добре си пии по едно чисто кафе.

Баба ми научи малката да бълбучка в чаша с вода и днес два часа това прави. Баба ми й държа чашата за наказание.
Обмислям отмъщение за комшията и дрисливите му козички. Нещо дребно, де, колкото да се позабавлявам само. Че са готини иначе.

Задават се големи студове. Харесва ми.

# 1 233

Ами.. Няма никакъв шанс  Mr. Green И все пак - пепел ти на устата.  Crossing Arms

# 1 234
  • София
Яна, не знам дали ми прочете поста за разширяване на зениците, ама нали ми каза ако нещо ме интересува, да те питам, та да се възползвам-на малкия още не са се свили, а минаха повече от 36 часа.
Иначе обезболяващи докторката ни каза стандартните, при криза и на 4 часа може да давам. Утре пак ще ходим, та ще я разпитам по-подробно.
Акаша, с твоите "Дела и документи" така се смях преди малко!

# 1 235
Нино,,  и твоя ли е футболист  smile3544
 Сериозно взех да се замислям дали да не мина на мляко с нес  Peace
А дали може да я снимаш как бълбучка в чашата  Praynig

Що бе, Одри  Mr. Green чИ ко му е?

# 1 236
Белла, луда ли си  Mr. Green Рано ми е още.

# 1 237
Мога да я снимам, но се надявам да я отуча  Laughing

Цвети, дано му мине на детето бързо. Ще трябва да му измислят нещо зъболекарите, за мястото на зъбчетата. Колко е голямо?

# 1 238
  • Euskal Herria
Цвети, най-вероятно детето е по-чувствително към капките. А и възрастта също си оказва влияние. На времето на мен цяла седмица ми слагаха капки - сутрин и вечер и после доста време ми отнемаше, докато се върнат нормалния размер. На мен слагаха "Атропин". Определено си е дискомфортно. А какво каза офталмологът - за колко време би трябвало да се свият зениците?

# 1 239
  • София
Нино, те долните 2 паднаха, ама те им е време вече да се сменят. Горните ни притесниха, но му сложиха нещо като временни брекети за да се закрепят зъбчетата и заздравее венеца. Добре че го замъкнах на зъболекар. ММ само ми вика, че много го глезя и как той 100 пъти си е разбивал глава, уста, пък не са го мъкнели по лекари. Мъжка му работа. Така ме ядосва #Cussing out
Яна, докторката каза, че до днес 10-11 сутринта трябва да се оправи, ама не е още.
Голям дивак става мъничкото ми сладко момченце. Сега иска на бокс да ходи с едно момче от неговата група. Е как да го пусна. Ми то аз ще се побъркам. Да не говорим, че бокс за петгодишни е просто незумно...
Белла, как е бебока?
Другите ни форумни бебета на лекар бяха ли (за Ванини иде реч). Нещо не видях в темата да е писано!.

# 1 240
Бокс за пет годишни?  Shocked Кой гений го измисли?

# 1 241
Цвети, браво, че си го завела. Щом е време за долните - ок, но ако е малко детето, не се оставя без зъби, нищо, че са млечни. Ще му мине като на кутре.

Акаше, след боледуване и спиране на лекарства, моята я държах след това още поне две седмици у дома.

# 1 242
  • София
Бокс за пет годишни?  Shocked Кой гений го измисли?
Начи нищо не разбираш. Аз съм майка демоде, щото не съм си записала момчето на бокс. И съм искала женчо да го направя. Мдааа. Това е мнение на 3-4 майки на деца от групата на малкия.
Нино  Hug

# 1 243
  • В Космоса
Спрях фюлма, ще лягам да чета.

Цвети, смешничко е, но си е сантиментална част от моя живот. Laughing

Нино, и аз я държах 3 седмици след като оздравя. Утре ще ходим на лекар дано пак пусне отворена бележка и дано се разминем по-леко с болестта и да няма усложнения! Praynig

# 1 244
Цвети ти се шегуваш! Наистина ли някой ти е казал подобни простотии?

Общи условия

Активация на акаунт