Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 947
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 215
Снимкиииии  Party

Аз да питам, ще правим ли нощна седянка  Flutter

# 1 216
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами аз чакам да измия боята от косата и ще си пускам филм, та няма да съм налична известно време Laughing

# 1 217
Ела после, нали знаеш аз винаги съм тук  Laughing

# 1 218
  • София
Бройте ме, доста вечери съм пропуснала веселбата  Mr. Green. Ама Белла, то като гледам сме си само ние двете.
Малкият не ще да заспи. Мрънка, че го боли брадата, зъбите, устата. Аз вече не знам какво да давам за болката. Давам панадол и арника. Направо като го слушам ми идва хексалгин да му дам. Миличкото се е свило на топка в скута ми и тихичко си вие  Cry
А голямата току-що стана, влезна рошава и сънена в стаята, заяви, че тя от притеснение покрай брат си не е яла нищо и сега й къркорел корема и замина да яде. Сега седи дремеща на масата в кухнята и нагъва банан.  Mr. Green
ММ спи на дивана в хола, а по ТВ тече някакъв мач, доста силно увеличен.
Семейна идилия просто!

# 1 219
Малко късно, но пържени картофки ние правим в актифрай. Аз ги режа на резени и ги слагам да се пържат. Не съм ги пържила по традиционния начин, но би трябвало да станат.

# 1 220
Бройте ме, доста вечери съм пропуснала веселбата  Mr. Green. Ама Белла, то като гледам сме си само ние двете.
Малкият не ще да заспи. Мрънка, че го боли брадата, зъбите, устата. Аз вече не знам какво да давам за болката. Давам панадол и арника. Направо като го слушам ми идва хексалгин да му дам. Миличкото се е свило на топка в скута ми и тихичко си вие  Cry
А голямата току-що стана, влезна рошава и сънена в стаята, заяви, че тя от притеснение покрай брат си не е яла нищо и сега й къркорел корема и замина да яде. Сега седи дремеща на масата в кухнята и нагъва банан.  Mr. Green
ММ спи на дивана в хола, а по ТВ тече някакъв мач, доста силно увеличен.
Семейна идилия просто!

Имаш ли адвил (ибупрофен, детски). Води се за най-подходящ при такива случаи. Арника не е лошо, но не е достатъчно.

# 1 221
И аз за ибупрофен се сетих ама нали още не съм мама та си замълчах  Blush

# 1 222
  • Euskal Herria
Аааа, и аз съм на линия. Само снова между кухнята и хола, че ще вечеряме.  Mr. Green След малко ще се съберем нощната смяна  :35.

# 1 223
  • В Космоса
Аз гледам фЮлм.

# 1 224

Кой филм е по-важен от нас  Crossing Arms

# 1 225
цвети, дай му хексалгин да го отпусне и да поспи. Не е толкова малък мисля,  на колко години беше?

# 1 226
Тук съм, тук съм  Peace

Джой снимките са страхотнии.

# 1 227
  • София
Sesylle, на 5 е. Не е малък, аз съм давала при една скарлатина с безумна температура. Ама сега някак по-безобидно ми се стори. Но май натам вървят нещата, за да поспи.
Иначе Ибупрофен нямам. Утре ще пратя още рано сутринта мъжа ми да купи и ще дам от него. Благодаря, че ме подсетихте, sophiemmaspencer, Белла  Hug
Голямата бухтичка набива втори банан. Този път се е излегнала върху баща си, мига срещу мача и блажено полузаспало набива. В косата е като тролче  Mr. Green

# 1 228
Значи Цвети остава за среднощната веселба  Hug

Одри, къде се губиш?  Naughty Къде е Антигона?

# 1 229
  • Euskal Herria
Хайде, вече седнах и мога да гледам и да пиша.
Цвети, нищо обезболяващо ли не ви изписаха?
Джой, много ми харесаха снимките.
Имам много, признавам, че повечето, които съм качила във фейсбук, са от места, където сме били. Но за съжаление, от България са единици. Просто така се стекоха нещата.

Общи условия

Активация на акаунт