Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 886
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 410
Светалчо, честит имен ден и от мен!
Има няколко съфорумки, с които имам желание да се запозная. Една от тях е Нино.
По този повод, Тони, като минавате през Бургас лятото, свирни.

# 1 411
Мен ме изкефи тази, която не знаела,  че има чанти под 100 лева.  Simple Smile
С удоволствие бих се запознал с нея. Обичам жени, които   могат да харчат пари.

# 1 412
Мен ме изкефи тази, която не знаела,  че има чанти под 100 лева.  Simple Smile
С удоволствие бих се запознал с нея. Обичам жени, които   могат да харчат пари.

Май ще дойде дъртичка за теб. Нали предпочиташ по-млади.

# 1 413
  • Пловдив
При нас има огромен пожар - на повече от 400 км от нас е, но днес не се дишаше. Горят повече от 60 000 хектара (не знам дали са еднакви мерните единици), но фронта на пожара е повече от 250 км.
1 хектар = 10 декара

# 1 414
Не си търся партньорка тук. Вече съм го споменавал. Така че не ме касае на колко години е нито тя, нито която и да била тук.

# 1 415
Като обсъждате мерките, да ви кажа, че голямата разлика във височината не е пречка за любовта, ние с мм имаме разлика точно 40 см, ако на мен може да се вярва, че съм не по-малко от 163 см. Когато се кача на стол, се изравняваме до милиметър.

# 1 416
Дейв Геън ми е много хубав мъж и пример за мъж, който с възрастта става по-привлекателен. Отивам да си пусна Депеш!

Ааа, Флорче, няма да се разберем!  Naughty
Дейв съм си го заплюла отпреди повече от 20 години.  Naughty

Депеш са ми като наркотик.

vanini* , имай предвид, че последните 2-3 месеца се качва най-много!

# 1 417
Моите момчета също се родих по четири килограма и 54 сантиметра . На големия не му стана комплектчето за изписване Simple Smile. За малкото бях подготвена с  размер за  тримесечно бебе.
Изпускам почти винаги снимките, които показвате. Само Тонка видях вчера. Много готина. Сега е възможно и да я позная някой ден, ако се престраша да пусна детето на градина. То вече разправя, че си забравило детската Simple Smile
Народна музика обичам да слушам, особено родопска, но не и да играя. Хоро никак. С повече от един човек никакъв танц не харесвам Laughing На нашата сватба всички играха хора, без булката и младоженеца.
Светалчо, честит имен ден и от мен!

# 1 418
  • София
Обичам жени, които   могат да харчат пари.
Честно ти казвам, че аз друг вид жени не познавам.
Sunny, ще си имаме разправии за Джордж Клуни, въздишам по него вече 20 години.
Каси,   bouquet
Силвия, аз съм зодия риби. Родена съм на 8-ми март - прецакана съм и ме "минават" с един подарък. И имен ден нямам.

# 1 419
Преди час звънях в общината, че срещу мен има една такава спирка
Скрит текст:
и покрива се е откачил от едната страна и се вее като крило от вятъра, а е пред училище и май никой нищо няма да направи. А не знам къде другаде да се обадя.

Силвия, аз съм зодия риби. Родена съм на 8-ми март - прецакана съм и ме "минават" с един подарък. И имен ден нямам.
Аз съм на 3.03.

# 1 420
Не си търся партньорка тук. Вече съм го споменавал. Така че не ме касае на колко години е нито тя, нито която и да била тук.

Хм, за какво ти е да се запознаваш с нея? Какво удоволствие би изпитал?

# 1 421
При нас има огромен пожар - на повече от 400 км от нас е, но днес не се дишаше. Горят повече от 60 000 хектара (не знам дали са еднакви мерните единици), но фронта на пожара е повече от 250 км.
1 хектар = 10 декара
Това го знам, но ми се струва нереалистично огромно. Бедствено е положението. Хората са се събрали на плажа, далеч от огъня.

# 1 422
На мен са ми се случвали. Има една такива скромнички, никакви , не можеш с кеф да похарчиш пари по тях. Отидем на ресторант, тя поръча вода и салата... И след това на клуб пак седи  на едно мартини със сода.. Tired
А аз си падам да има. Не обичам празни маси. Плюс че съм страшно широкопръст.
Или купиш нещо и тя те прегази с някакво -  О, но нямаше нужда Close

# 1 423
  • София
По този повод, Тони, като минавате през Бургас лятото, свирни.
ванини, с удоволствие ще свирна, но към 4-ти август дали вече няма да имаш по-приятни занимания.  Grinning От Бургас имам и други две много любими съфорумки - Мис Джули и Славчето. Може и да има още, но да съм забравила, че са от там.

валери, ако щеш вярвай, но аз постоянно се оглеждам за русолява главица в първа група. Засега безуспешно.

Бориле, не се заблуждавай, душко. И аз бях много скромна, когато се запознах с мъжа ми. Ела да ме видиш сега. Нямам никакви задръжки. Grinning

# 1 424
На мен са ми се случвали. Има една такива скромнички, никакви , не можеш с кеф да похарчиш пари по тях. Отидем на ресторант, тя поръча вода и салата... И след това на клуб пак седи  на едно мартини със сода.. Tired
А аз си падам да има. Не обичам празни маси. Плюс че съм страшно широкопръст.
Или купиш нещо и тя те прегази с някакво -  О, но нямаше нужда Close

Нещо си противоречиш. Уж трябваше да се яде лека храна, като салатки, сега обратното.

Общи условия

Активация на акаунт