Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 859
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 395
Чек, много сили и кураж ти желая.

Всички снимки видях, много ми харесват.
Четох, четох и забравих какво друго искам да кажа.
Едното е, че Тонка много пъти съм я чела, че е закръглена и си я представях, че изглежда като мен  Mr. Green Сега като видях снимката доста сме различни  Simple Smile За добро или за лошо изобщо не съм суетна, но децата ми за разлика от мен са прекалено суетни.
Аз съм зодия Риби, досега май не срещнах друг. И Вал Килмър остана свободен.

# 1 396
Дами, съжалявам, че може да е тъп въпроса, но как да пусна нова тема...
Не мога да се оправя нещо...
Скоро не съм влизала в сайта и явно това си оказва влияние Sad

# 1 397
  • Луната ни пази
Тонка, какъв концерт, какви Дисни-песни? Търся начин да докопом пастичката на Нино, не зарад културата.

На 26 март. И аз искам, ама Софето ми е "само" на 600 км. То поне през априлската ваканция да беше. Щото тогава ще съм леля- помагачка (живот и здраве) и от Пловдив ще е по- лесно. Но в края на март никак не става.
Бела, имаш страхотно име.   bouquet

# 1 398
Чек, съжалявам за лошите новини, кураж. Не се сърди на детето и ако ще ти е по-спокойно, прибери се.

Жаки, много ми хареса това, което си писала за мъжа ти. Може би щото и аз съм телец, също имам нужда някой да ми стъпи на врата, с един поглед да е способен да ме укроти (и да ме запали пак с толкова Wink), иначе не го броя за мъж. Бившият ми мъж беше овен (ох, все още си е овен човекът), но толкова нетипичен, че повече няма на къде. Иначе с овни имам много хубави приятелства. Асцендентът ми е близнаци, което доста се бие с природата ми на телец, да видим как ще ги съчетавам нещата.

Сесил, четворното хоро не е трудно, само трябва да му хванеш логиката, иначе като стъпки няма нищо сложно. Много ми липсват народните танци, но се разпадна групата при нас  Sad

Моето момче се роди 4100 г., направо едномесечно бебе.  45 кг бях като забременях, да не ви казвам какъв корем имах. От 7-ия месец ме спираха по улиците да ме питат всеки момент ли ще раждам, в 9-ия вече ме питаха близнаци или тризнаци нося. Всички, включително и в болницата, казваха, че такъв корем не са виждали.

И аз харесвам Кличко, но с моите 160 см (има-няма) ще се изгубя в ръцете му (което не е лошо всъщност Embarassed).

# 1 399
Тонка, какъв концерт, какви Дисни-песни? Търся начин да докопом пастичката на Нино, не зарад културата.
Вълшебната музика от филмите на Дисни.
http://ndk.bg/DISNEY-IN-CONCERT

Каква е тази пастичка на Нино?  Crazy
Благодаря ти!
(къдрокоса и пухкава е Simple Smile )

# 1 400
И аз харесвам Кличко, но с моите 160 см (има-няма) ще се изгубя в ръцете му (което не е лошо всъщност Embarassed).

И аз съм 160см., и да, хич не е лошо.  Wink

# 1 401
Тонка, тя не е само Богиня дето да не е чувала за чанти под 100лв. Simple Smile форума е пълен....и в темата за обувките какви цени се въртят. Simple Smile ами могат хората. ..купуват си. Аз с такива средства не разполагам...нито ходя по места които предполагат подобни възможности.

# 1 402
  • София
Благодаря ти!
(къдрокоса и пухкава е Simple Smile )
Изобщо не зацепих.  Joy

Шаги
, спектакълът е на 16-ти, не на 26-ти. И май вече няма билети.

# 1 403
Антигона, жива съм Simple Smile. Нямам никакво време за форума напоследък, а когато влизам, обикновено няма никой на линия. Случайно попаднах на коментара ти и се обаждам, че съм добре Simple Smile.
Пиша апликация за нова работа, макар че след месец започвам на ново място, но това, за което кандидатствам ми е по-привлекателно.
Имам ужасно много работа в момента, защото ръководя голям проект, който трябва да приключи в доста кратки срокове и напасването на датите е направо на магия.
Не съм следила темата и ви изпуснах, но като се пооталожат нещата ще съм по-редовна.
Днес разпускам, защото ще работя през почивните дни и смятам да си дам една вечер почивка Simple Smile

# 1 404
  • някъде ... тук ...
Down Under, дано ти приемат кандидатурата на желаното място Hug

С мъжът ми имаме глава и половина разлика в ръста. Какво като съм 163, харесвам си ги високи и с прави крака  Crazy
Големият се роди 4.400 кг, 54 см и с голяма стърчаща навсякъде черна коса Simple Smile Накрая бях един голям разхождащ се корем. Част от дрехите, които ми подариха, направо прибрах. Някои раздадох, други ги носи малкото после. То беше по-"нормално" бебе - 3.700кг и 48см.

Руми, случва се Simple Smile А и нали сте оправили нещата.

# 1 405
  • София
Отдавна не съм си харесвала някои актьор. Но и аз харесвам по-ръбати и не класически красавци дето всички въздишат по тях. Simple Smile

Ха, точно това бях тръгнала да пиша  Laughing
Напоследък по Бенедикт Къмбърбач  се заглеждам  Flutter Ама нямам зор да ми е мъж де  Laughing

# 1 406
Май и аз спрях да точа лиги по актьори Simple Smile.
Аз съм стрелец с асцедент стрелец. Детето е на границата на дева и везни  ooooh!, а почти бившият мъж е уж стрелец, но нищо общо няма с нормално приписваните качества и/или недостатъци.
При нас има огромен пожар - на повече от 400 км от нас е, но днес не се дишаше. Горят повече от 60 000 хектара (не знам дали са еднакви мерните единици), но фронта на пожара е повече от 250 км.
По едно време се ядосах, че не съм прибрала прането и ще се опуши и после се замислих за хората, които са евакуирани и не знаят дали ще има къде да се приберат. Ако домовете им изгорят няма да имат нищо, снимки, документи, спомени.... А и животни Sad. Много страшно нещо са природните бедствия.

# 1 407
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ехеее, за малко ви оставих и ...ойде коньо у ряката...писали, писали, забравили се...

Мамче, Белла, благодаря за поздравленията. Честно казано, не знам точно кога имам имен ден. От време на време се оказва, че имам и получавам поздравления. Много им се радвам, аз поздрави не връщам. Hug Hug Не е лошо да имаш няколко Joy Joy

Чек, искам малко да те успокоя - моя приетелка преди две години я оперираха от същата гад и я водих при една приятелка ендокриноложка, която каза: "спокойно, нашият рак е най-добрият, няма да има проблеми. Всичко приключва с операцията - няма лъче-, няма хииотерапия." Така и стана. И при баща ти може да не е толкова страшно положението, колкото изглежда първоначално. Кураж имай и гледай да запазиш спокойствие, колкото можеш, и без това нищо не зависи от теб.

За хорАта ви завиждам, да ви кажа. Аз съм толкова спъната, хич не ме бива. Освен това трябва да призная със срам, че народната музика някак не раздвижва кръвта ми, не ме кара да рипна и да заиграя. Но пък страшно ме вълнува, когато съм далеч от родината, тогава се разплаквам от вълнение.  Професионалните изиграните хора ме докарват до сърцебиене, толкова ги харесвам. Особено бързите хорА, като шопските. Бавните чорбаджийски хорА ме оставят по-безразлична.

Завиждам и на Тонка, че е е видяла Нино и Дундавелка. И аз искам.

Благодаря, на Касита, че се съобрази с желанието на момичетата. Нямаше как да ми се обърне езика да я наричам "мила Пандемониум", примерно. Тъкмо обмислях варианти на Панда за обръщение, когато кандиса да се върне на познатото Joy Joy

От артистите взимам Клайв Оуен, и без това не видях други мераци по него, ама и така си обичам, да няма навалица. Joy Джонито ми е много любим на мен, от край време, но са прави, които казват, че вече му е помръкнал блясъкът...Пък и там голяма бутаница, не мога да се класирам Joy Joy
Жаки, моят мъж и сестра му, тъй както са от едни родители, имат 30 см разлика в ръста. ММ е 188, пък тя твърди, че е 158, ама я подозирам, че слага малко и от себе си Joy Joy (Аз съм цели 160, съвсем друга работа. Т.е. бях, щото сигрно вече съм почнала да се смалявам).

Нино, беше пуснала едно готино мъжко хоро преди време, пак от някаква сватба, ама не можах да го намеря. Каситиното ме подсети за твоето...

# 1 408
Хмм, сега да ви кажа. Гледам колко трябва да се наддава с близнаци. Ами аз съм си съвсем в нормата бе. Чудо. Зарадвах се. Отделно има изчисление, колко  тежат близнаците + околоплодни води и всичко необходимо накрая - 19,7кг.

# 1 409
Аз от актьори хич не разбирам, киното като цяло не ми е страст, което смятам за пропуск. Но не мога да тегля филми, а на кино не обичам да ходя, вси ми иде да хвана дистанционното и да намаля звука.

Виж, музиката е друго нещо. Дейв Геън ми е много хубав мъж и пример за мъж, който с възрастта става по-привлекателен. Отивам да си пусна Депеш!

Общи условия

Активация на акаунт