Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 847
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
А и аз харесвам едри мъже и с прави  крака,кривите ме побъркват. Mr. Green

# 1 381
  • Луната ни пази
Добро утро  Grinning Гледам за зодии сте зачекнали темата.Аз съм Рак.Тук ужасно тумно и духа бррр.
Тъкмо помислих, че съм единствения рак  Mr. Green
И аз съм рак. А детето ми е телец. Суетен, злояд телец, който расте на високо (в момента е 128 при нормални 116-120 за неговата възраст). А е 20 кг. Имам афинитет към мъжете Дева, все такива харесвам.
Гордост и предрасъдъци с Кира Найтли ми е любимата версия. А книгата поне 10 пъти съм я чела.

# 1 382
Отдавна не съм си харесвала някои актьор. Но и аз харесвам по-ръбати и не класически красавци дето всички въздишат по тях. Simple Smile
Тъкмо нямам голяма конкуренция. Simple Smile

Харесах си една чанта, абсолютно не мой стил.
С голямото намаление от 124.00 на 119.00лв. Simple Smile няма да я купя пък, те се подиграват с тези намаления в БГ.

# 1 383
  • София
Е размножихме се раците  Mr. Green Синът ми е Дева,непоносима зодия за мен.

# 1 384
Сесил, и майка ми има такъв вкус. Много харесва Джон Малкович ,например.

Тони, ми айде де ,така ми се иска среща с точно тези хора от темата  Praynig

Осмичка, нахлувай  Hug

# 1 385
Скрит текст:
Отдавна не съм си харесвала някои актьор. Но и аз харесвам по-ръбати и не класически красавци дето всички въздишат по тях. Simple Smile
Тъкмо нямам голяма конкуренция. Simple Smile
Харесах си една чанта, абсолютно не мой стил.
С голямото намаление от 124.00 на 119.00лв. Simple Smile няма да я купя пък, те се подиграват с тези намаления в БГ.

На бас, че в Алито ще се намери за десетина лева.

# 1 386
  • Перник
В една от версиите на филма по "Гордост и предрасъдъци", Дарси играе един актьор, все му забравям името, който прилича едновременно и на двамата актьори   Grinning, които споменах по-горе - да "гледаш" романа също си струва.
Коя версия? Тази с Кийра Найтли?

Точно    Party
Сетих се и за Ричард Армитидж-дето играе в Хобит, пък и този дето играеше Билбо-и той прилича на Колин.  Laughing
Май много ми станаха, ама те мюсюлманите как имат право на четири жени   Joy

# 1 387
  • Луната ни пази
Белла, Джони и без т'ва е стар за тебе, не се бутай при каките.

Стар, стар ама лачен  Mr. Green
Стар, стар, ама онзи ден взе 28 годишно агънце  Joy

# 1 388
Белла, Джони и без т'ва е стар за тебе, не се бутай при каките.

Стар, стар ама лачен  Mr. Green
Стар, стар, ама онзи ден взе 28 годишно агънце  Joy

Не е будала Джонката  Mr. Green

# 1 389
cordelia, е аз не искам чанта за 10тина лева...Simple Smile
Ама тези ме ядосаха с намалението, което е смехотворно. Не толкова с цената.

Ей такъв тип е чантата, а аз винаги ходя с малки чанти събиращи портмоне, телефон, ключове и кърпички. Simple Smile толкова. Simple Smile

http://www.amazon.co.uk/Friis-Womens-Shopper-Top-Handle-1430052- … 17899&sr=1-19
На тази бих и ги платила парите, сега ще зяпам. Simple Smile

# 1 390
cordelia, е аз не искам чанта за 10тина лева...Simple Smile
Ама тези ме ядосаха с намалението, което е смехотворно. Не толкова с цената.

Ей такъв тип е чантата, а аз винаги ходя с малки чанти събиращи портмоне, телефон, ключове и кърпички. Simple Smile толкова. Simple Smile

http://www.amazon.co.uk/Friis-Womens-Shopper-Top-Handle-1430052- … 17899&sr=1-19
На тази бих и ги платила парите, сега ще зяпам. Simple Smile

Исках да кажа, че можеш да намериш същата или подобна чанта за малко пари. Simple Smile Например.

# 1 391
  • София
Ще видите вие, ако се появи Богиня отнякъде и каже, че дори не е чувала за съществуването на чанти под 100 лв.  Grinning

# 1 392
Изчетох ви открай до край.

Чек, много сили ти пожелавам. Не се сърди на детето.
Цвети, бързо да му минава на малкия.

И на всички болни бързо оздравяване  Hug

Да ви кажа вчера каква я свърших. Взех децата от училище и преди да се приберем минах през бензиностанцията. Докато си приказвахме сладко сладко с момичето, взех си фактурата, купих си билетче за лотарията и си тръгнах. Днес сутринта идва мадамата на работа и кърши пръсти - забравила съм да ѝ платя нафтата, пък тя забравила да ми иска пари. Добре, че града малък и що-годе се познаваме.
Голям срам, голяма муня съм  Blush

# 1 393
Тонка, какъв концерт, какви Дисни-песни? Търся начин да докопом пастичката на Нино, не зарад културата.

# 1 394
  • София
Тонка, какъв концерт, какви Дисни-песни? Търся начин да докопом пастичката на Нино, не зарад културата.
Вълшебната музика от филмите на Дисни.
http://ndk.bg/DISNEY-IN-CONCERT

Каква е тази пастичка на Нино?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт