Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 859
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Sofia
Бърз въпрос към спортуващите моми... ще се обвивам във фолио преди гимнастика, за сефте  Crazy.Някакви по-специални инструкции за употреба?  Rolling Eyes

(Да се пристягам ли кат' кренвирш? Или само обвивам,без да стягам...И четох,четох,че ако не се вземе душ веднагически,тялото попивало токсините наобратно  Crossing Arms.Ми,не желая да ползвам хорските бани, след 10 минути дОма се замивам  bowuu.Дали ще се рахубява по тоя метод,а?а?)

# 1 321
  • София
Добро утро  Grinning Гледам за зодии сте зачекнали темата.Аз съм Рак.Тук ужасно тумно и духа бррр.

# 1 322
Добро утро  Grinning Гледам за зодии сте зачекнали темата.Аз съм Рак.Тук ужасно тумно и духа бррр.
Тъкмо помислих, че съм единствения рак  Mr. Green

# 1 323
Гена, аз на тези методи не вярвам. ОБАЧЕ! Нека да се знае, че професионалния спорт няма нищо общо с любителския. Единствения съвет ,който мога да ти дам ,щом си на метод за изпотяване е този, който ни прилагаха ,когато трябваше да ходим на сауна-30 мин след тренировката не пий вода и всякакви други течностти  Peace

# 1 324
  • някъде ... тук ...
Аз си имам един Рак вкъщи, ама мъж  Crazy

Гена, за какво е туй фолио newsm78

Хич ме няма по хората. Знам само Право, Ръченица и Дунавско. Само ме майтапят как така не мога Елениното, пък съм Елена.

# 1 325
  • София
Тъкмо помислих, че съм единствения рак  Mr. Green
  Не си как  Hug,но сме малко на фона на другите май ,май  Mr. GreenАз играех в танцов състав повечето ги знам ,но не употребявам.

# 1 326
  • София
Ми, Гена, не, няма по-специални инструкции. Просто не стягай, не го разпъвай, не си пържола все пак Laughing Можеш да се намацотиш преди това с антицелулитен крем, ако имаш нужда, де. Абе ти не беше ли кльощава? Това е за целулитни и отслабващи дупета, ти защо ще го правиш? Душ съм си взимала чак после вкъщи, там само се попивах с хавлия, не знам какво се е абсорбирало, но никога друг път през живота си не съм имала толкова хубаво дупе и бедра. Ех, спомени Laughing

# 1 327
И аз съм телец и две от трите ми деца също са телци. Кой смее да не ни харесва   Flutter

Аз съм телец с асцедент телец.  Simple Smile
Добро утро! Спах като пън. Аз като не съм добре съм така.

# 1 328
Вие поне можете някакви хора. Аз не мога дори право. Не-мо-га !  Embarassed

# 1 329
  • Euskal Herria
Ех, пак колко материал за четене сте ми оставили  Grinning. Тъкмо съм на второто кафе, четейки. Ама трябва да излизам. Ще видя колко имам да наваксвам, като се прибера.
На всички пожелавам денят да е такъв, какъвто го искате - добър, хубав, приятен  Grinning. За мен всички дни от седмицата са все неделя  Joy

П.П. Белла, като се прибера и успеем да се видим, колко му е да спретнем едно хоро насред парка, кафенето, улицата  Joy Лесно ще влезеш в ритъм.

# 1 330
  • София
Е за какво ти е да можеш?Имам една приятелка те всяка седмица са на сватба, на кръщене,на незнам си какво.Има повече участия от професионалистите.И аз не ходя по сватби или места дето се танцува не ми харесва.Не си загубила не бой се.

# 1 331
  • София
Жади, не ми казвай, че си накупила бебешки дрешки, размер 56-ти. Мисля, че трябва да започнеш минимум от ръст 62.  Laughing Кой знае какъв дългуч ще излезе при вашите гени.  Heart Eyes

Оф, Каси, не знам как ще се разберем с този Пандемониум.  Crazy

# 1 332
Майка ми каза ако се заженя, за да не се излагам да си взема много дълга рокля и само да маам краката  Mr. Green

Яна, само да е след март месец  Joy

# 1 333
И с обръч отдолу. Аз бях с такава рокля, но така или иначе на нашата сватба бях забранила на диджея да пуска хора, защото не мога да понасям народна музика.

# 1 334
  • София
 Joy Joy Joy Абе да ти кажа само да мааш не е добре,че обикновено ти си у лево,а другите ги маат у десно и става  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт