Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 737
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 545
Нино, може ли пастички и тортички с куриер да пращаш.
И още една молба - кат са сберат съфорумките да има включен скайп ли, телемост ли, та и ние дето сме от по-далече да присъстваме. Поне виртуално.  Hug

# 1 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ей, днеска тая грешка 500 ме довърши. Чета, чета, напиша нещо и не мога да публикувам! По толкова теми исках да се изкажа и не можах. Това за мен е ужасно Laughing Да ми вземат гласа е все едно да ми отрежат крайник Laughing
И тъй, сега в знак на протест, ще си мълча пък Crossing Arms
На мен пък три пъти ми изтича сесията Tired

Искам да си купя нещо, с което да се поглезя, но не знам какво Rolling Eyes

# 1 547
Нино, може ли пастички и тортички с куриер да пращаш.
И още една молба - кат са сберат съфорумките да има включен скайп ли, телемост ли, та и ние дето сме от по-далече да присъстваме. Поне виртуално.  Hug

Това ще е задължително  Wink

# 1 548
И моето кафене ще е за четене, и списания ще предлагам, обаче ми се струва нерентабилно хората да кибичат на по едно кафе толкова време. Това е едно от нещата, които ме спират.

# 1 549
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
АМ като направите кафе-книжарнички-сладкарничките да сложите и часови лимит за престой на клиентите че иначе няма да можем да се доредим да седнем вътре.... все ще е пълно. Часовият лимит да не важи за съфорумки, моля  Whistling
Затова предлагам за съфорумките да има специални вип-карти или пък запазени места  Joy Така де, да има някакво предимство, нали.

Че как! Това се подразбира! Че то тук ако не сме ВИП-ове, къде ?!

# 1 550
И спрей и капки имало. Нинче, и аз се нареждам на опашката, накрая няма да мога да влизам през вратата, усещам, в търсене на съвършения овал Simple Smile

Бих ти препоръчала нещо доста по-евтино и изпитано.

Това е една тинктура, съдържаща доста алкохол (79%), много популярна в Германия. Препоръчват я точно срещу вътрешно безпокойство и нервност. Ако не друго, като си пийнеш и ти става весело. http://www.dm.de/de_homepage/gesundheit/wohlbefinden-staerkung/k … elissengeist.html

или това (то си е най-обикновен валериан):
http://www.dm.de/de_homepage/gesundheit/wohlbefinden-staerkung/k … an-forte-600.html

Надявам се, че ги има и в българския ДМ.

И двата продукта са на фирма Клостерфрау: http://www.neo-angin.bg/m1/firma.html

# 1 551
A така, Веси! А аз, обхваната от пролетен дух (и от радостта, че вече разполагам с пералня) изпрах всички дебели якета, шалове, шапки и ръкавици. И се наканих да купувам пролетни обущенца за децата. Ама като не гледам прогнозата, така ми се пада.
пп: За нервите не предпочитате ли традиционното мента, глог и валериан? Аз си правя в едни големи буркани и го пия със супена лъжица, сериозен човек като мен не си играе с някакви си капки.

# 1 552
  • София
Мента, глог и валериан има ли ефект наистина? Обмислям да си взема, че нещо яко ме друса нервата и се хващам че крещя за нищо  Tired Confused

Ужасен сняг вали при нас, а голямото ми момче още не се е прибрало. Като си представя какви задръствания са сега по улиците сигурно още час ще го чакам

# 1 553
Помага .Аз съм пила ,поне е билкова настойка .
Има и едни хапчета розовки деанксит май бяха -те са леки .
Моят котел нещо играе номера и е ту студено -сега май стана по -топло.
Направи си чай от маточина . Инак италианците пият чай от лайка и  според тях е за успокоение ,аз пък все мисля ,че е за дезинфекция.

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 17:55 от Анонимен

# 1 554
Дъщеря ми няколко пъти е казвала, че в градината са обядвали леща със зеле - това в една чиния. За боб със зеле знам, но за леща?

Как да не знаеш, това е ястието "Ядрена леща". Като се наобадват добре с такова и легнат да спят, се започва зверски пърдеж и затова учителките отварят прозорците докато децата спят, защото въздухът не се трае, а не за да ги разболяват нарочно, както твърдят някои майки.

Ох, Янечек.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 555
Джулка, Hug ще мине.
-------------------------------------------

Искам да си купя нещо, с което да се поглезя, но не знам какво Rolling Eyes
Младежът, който отиде да тренира, вероятно ще има идея.

# 1 556
Джинджифиловата напитка е финландска хубосия, една приятелка тук от форума я беше споделила, аз я пробвах и оттогава редовно я правя.
500 мл ябълков сок+ 500 мл сок от касис или черна боровинка + 100 мл вода + 5 гвоздейчета карамфил + парченце, колкото орех, суров джинджифил, нарязан на филийки + малка пуричка канела + шепа стафиди се сваряват за пет минути. Това е. После се прецежда и може да се пие и топло и студено. За възрастните може да се пие и с алкохол - на дъното на чашата се слагат малко филирани бадеми, малко стафиди и водка, уиски, коняк- каквото човек обича и се долива с горещата напитка.

Това си е чиста проба Глог (Glog); не ми се търси о-то с две точки отгоре. Коледна напитка. Леко видоизменено. То се прави с портокалов сок и към него може да се добави червено вино. Аз лично ще пробвам твоя вариант. Сигурно ще ми хареса.

# 1 557
Този клип ме преследва в youtube  Joy
Скрит текст:

каквато и песен са си пусна насреща ми Бадр Хари / до преди часове нямах идея ,че съществува  Joy /

# 1 558

Ужасен сняг вали при нас..
Ужасен?   newsm78 Наистина те друсат нервите, щом  не те радва. Снега е страхотен. От кога го чакам, влюбен съм в зимата.
Много освежаващо ми дойде, стоях навън пред залата и не ми се влизаше в колата .
Корделия, спри да ревнуваш. Wink

# 1 559
Има ли някоя родопчанка тук...исщам изпитана рецепта за пататник. 

Общи условия

Активация на акаунт