Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 762
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 575
Моите рецепти са без кори за баница ,ако искате мога да ги напиша.
Тук няма нито дъжд ,нито сняг   Laughing  дали е свежо .
 Обичам да вали сняг .
Най -вече обичам грамотевични бури и стихии / ама да няма пострадали / ,обичам да вървя през дъжда , не ме плаши нито дъжд ,нито вятър или буря / малко съм хахо сигурно - баба ми например е една толкова смела жена ,а пък от гръмотевици се плаши . А те са толкова красиви ./

# 1 576
Бърз въпрос към спортуващите моми... ще се обвивам във фолио преди гимнастика, за сефте  Crazy.Някакви по-специални инструкции за употреба?  Rolling Eyes

Това ще е най-голямата грешка, която можеш да направиш. Купи си термо клин, не експериментирай с фолио, защото влияе зле на кожата.

# 1 577
  • София
не си хахо ,не бой се и аз се лепя на прозореца или стоя да гледам гръмотевицитв.Любимо ми е на морето да има буря,да сме на плажа и да вали,вали,гърмиии ...а то сняг бляк

# 1 578
Моля ви изпратете рецептата за пататника на бубанка  Praynig

# 1 579
Имам рецепта за пататник в тиган от моя приятелка родопчанка, искате ли да го напиша?

# 1 580
Рецепти в нета за пататник много....аз чакам една позната от Смолян да ми напише. Simple Smile

Борил, няма нищо лошо човек да има претенции. Когато един мъж в женски форум започне твърде много да се превзема, на мен ми светва една лампичка. Simple Smile

Кофти това със задръствания и деца по пътищата.
При нас е ураганен вятър и дъжд. И днес ще пропусна танците, а моите хора от групата днес вече ми пишат притеснени да не съм се отказала. Simple Smile Убедих ги че ще ходя, но при това време....не ми се излиза.

Чудя се дали да си поръчам обувки еднодневки от сайта за 5паунда. Simple Smile Ще ги обуя точно 2пъти и без това.

# 1 581
Аз харесвам и Виле Вало, ама той е гей

Как така гей?  Shocked Абсурд!  Crossing Arms

# 1 582
Искам да кажа, че гледам да не обсъждам такива теми тук....обаче гледам новините и ме избива на агресия и рев...

# 1 583
  • София
Моля ви изпратете рецептата за пататника на бубанка  Praynig
Много съм смотана, но едно време под форумите пишеше кои са модовете, а сега не ги виждам. И нещо не мога да открия нейно мнение та да ѝ пратя от там лс.  Blush Ако някой ми помогне, ще го черпя с баклавичка.

И аз обичам гръмотевични бурии!

# 1 584
Хаха, Антигона, не знаеше ли Simple Smile

# 1 585

Не, направо се шокирах. Пубертетските ми години минаха в плануването на общата ни сватба  Laughing
Тази новина ме разтърси. Ама наистина ли?

# 1 586
Онна, ако искаш аз ще я пратя  Peace

# 1 587
  • HH

И аз не знаех, ама той не е мой тип. Много е кльощав.  hahaha

# 1 588
Най-хубаво спя, когато вали дъжд или има гръмотевична буря.  Simple Smile Аз не искам да вали сняг в града, омръзна ми вече.

# 1 589
  • София
По Цариградско шосе било нещо страшно,мъжът ми се обади каза,че е тапа навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт