Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 042
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Онна, ако искаш аз ще я пратя  Peace
Да, Жади! Много ще съм ти благодарна!   bouquet

Хаха, Антигона, не знаеше ли Simple Smile
И аз не знаех, но понеже все съм назад с клюките ме беше срам да си призная.... щото и аз го 'аресвам момъка

# 1 591
Моите пататници са по -лесни.
Първият - стържа картофи на едрото ренде - на око около 1/2-1кг и  натрошавам сирене ,черен пипер / с джоджен е оригиналната  подправка -ама със сушен нещо не ми хареса на мен / ,чубрица или магданоз ,чуквам яйца до 3 броя ,омесвам хубаво с ръка или лъжица ,малко сол и олио и пека в тава .
Другият е подобен -само дето се прави заливка от разбити яйца с брашно и вода и се сипва половината смес на дъното на тавата -посредата настърганите картофи омесени със сирене и подправки /аз слагам и олио / и отгоре останалата смес.
 Вкусни са и топли и студени .
Ето тук пише че е оригинална рецепта  http://kulinartno.com/2010/04/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA/
За мен тайната е и в картофите ,трябва да са от Родопите .

# 1 592
  • някъде ... тук ...
И аз не знаех за Виле. Ама... научих нещо ново  Crazy

Много хубав снега, ама да си го гледаш от вкъщи на топло. Едва се прибрах с колата. После, докато чакам да пресека и стигна до входа, бях вече като снежен човек  Simple Smile

Малкото замина на кънки, хич не им пречи снега - колко му е да стигнат с баща си пеша  Crazy

# 1 593
Хаха, Антигона, не знаеше ли Simple Smile

И аз не знаех, ама той не е мой тип. Много е кльощав.  hahaha

Е, то вече по сегашния ми вкус и за мен е анорексик, но все пак...  Laughing Янечек, нищо не намирам потвърждаващо из нета, защо така тормозиш нежната ми душа?

Друго исках да кажа аз и да ви чуя мнението.

Преди и докато карах шофьорски курсове много се наслаждавах на шофирането. Сега, откакто имам собствена кола, само при мисълта, че трябва да се кача и да шофирам ме обзема някаква паника и страх. Изобщо я няма предишната увереност, спокойствието и удоволствието, с което сядах зад волана. Движението ме натоварва, напряга ме, правя елементарни грешки, не си вярвам.

Отделно колата дълго време (от самото начало) започна да прави проблеми, някак си и към нея не се нагодих, не я почувствах като моята кола, в която да ми е комфортно.

Имаше ли го този момент при вас? Мина ли? Чудя се, дали ако мина опреснителен курс ще ми е по-лесно и ще се успокоя най-после.

# 1 594
  • София
Аз първите 3 месеца не шофирах сама. Имах голямо желание да карам, но ме беше страх. Изтормозих тогавашното ми гадже да напасва графика си с мен, за да го возя на седалката до мен като куфар, но ми трябваше ей така, за увереност.
Продавай я тая кола щом не се обичате с нея и си вземи друга.
С моята сме в лов-хейт рилейшъншип Laughing Дядо ви Коледа не щя да ми донесе нова, сега чакам за рождения ден дали ще ме огрее

П.П. Мъжът ми още е в задръстванията на Цариградско. Споменах ли че го мразя тоя сняг?

# 1 595
  • някъде ... тук ...
Не се чувстваш сигурна с колата си, може би. Аз бях така с моята стара кола на извънградско. Страх ме беше. За градско и с ниска скорост нямах такъв проблем. Сега с тази ми кола вече не е така, а и придобих опит.

# 1 596
  • София
,Хахаха... Току-що дочух мъжът ми как обяснява на детето, че е трябвало да се бие с още двама мъже като се запознал с мене, за да ме спечели, и затова съм била с толкова високо самочувствие.  hahaha Мъжът ми да се бие? Па той не може!

# 1 597
  • София
,Хахаха... Току-що дочух мъжът ми как обяснява на детето, че е трябвало да се бие с още двама мъже като се запознал с мене, за да ме спечели, и затова съм била с толкова високо самочувствие.  hahaha Мъжът ми да се бие? Па той не може!
Човекът може да ги е бил на Уоркрафт Party

# 1 598
  • HH
Антигона, докато шофирам мисля, и обожавам да го правя сама. Неусетно стигам. Аз започнах да карам една таратайка, която ми е набор. Чупеше се през два дни, къде ли не съм закъсвала с нея, сега като се сетя и ми става драго. Имам толкова истории с нея. Мога да поправям доста неща по нея вече. Оставила съм я в гаража на дядо и като се прибера си я карам с голям кеф.

Иначе зависи къде шофираш, аз съм от малък град, в началото в София ми беше като джунгла, насмитах всичко живо, след време свикнах и вече не ми правеше впечатление. Може в началото наистина да има един момент на несигурност, но ще го преодолееш.

Има и друго, ако не ти се шофира, недей. Може да се придвижваш и по друг начин. На следващия ден няма да искаш да се возиш с  автобуса и пак ще си се качиш в колата  Wink

Като дойдох тук, хич не ми се караше. И до ден днешен нямам кола тук. Карам служебните или си взимам под наем. Но тук усещането някак е друго, едно такова спокойно, чак ми се доспива. И не мога да си слушам радио, трябва да слушам гадната навигация  Crossing Arms

# 1 599
  • София
Аз мога да карам ама нямам книжка,мъжът ми и мен кара да запиша.Ноо като знам как си обича колата едва ли ще се добера до нея без после да е щателно огледана,съответно открито нещо и олеле майко.Иначе ходим горе на Панчарево да си въртя гуми,аз обичам виските скорости. Laughing

# 1 600
Искам да кажа, че постоянно ми се появява картинка на една вулгарна неприятна жена с цигара, която би трябвало да онагледи  тема в детски подфорум. Не разбирам този избор на редактора ... дразни ме, дори не мога да разбера защо, но ме дразни
аз не шофирам и никога не съм имала желание

# 1 601
  • Луната ни пази
Или на белот Simple Smile
Она, тихо, не споменавай снега, Борил пак ще размаха пръст като ядосана даскалица Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Антигона, аз още не се чуствам сигурна, но след почти година колата вече си е моя, наистина моя. Карам рядко сама, почти винаги със съдействието на баща ми или МП. Най- спокойно ми е било обаче с мъжът ми, но с него рядко ми се случваше. Имай предвид, че тук движението е на светлинни години от София.

# 1 602
Аз съм доста да не кажа прекалено смела зад волана. То май и за това ми наложиха вето след теста с двете черти  Thinking

# 1 603
  • София
Онна, как не се сетих, моят нали е геймър. Пратих детето да го пита дали е играл Уоркрафт, а то се върна и отговори: "Тати каза, че е играл на шамар точка ком".   tooth

# 1 604
И аз обмислях да я продам и да купя друга, но впоследствие се заинатих. Факт е, че наистина проблемите, които почна да прави от самото начало рефлектираха върху увереността ми, че мога да я управлявам.

Иначе, Кате, и аз съм от малък град ( Шумен ), но противно на очакванията движението през деня е ужасно. Не искам и да си помислям ако трябва да шофирам из София с колко инфаркта ще се сдобия за 10минути. Поне ще ме откаже от шофирането до живот.

Общи условия

Активация на акаунт