Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 603
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 270
  • Euskal Herria
Одеве леко се наведох, за да прибера едни бутилки и добре се подредих. Хем си знам и уж си имам едно наум, ама... Сега ме боли в кръста и се надявам да ми се размине сковаването.

Не успях да гледам новините днес, но разбрах, че никак не е добро положението в Северозападна България.
А при нас в събота и неделя беше така:
https://www.facebook.com/video.php?v=766487130106253&pnref=story

# 271
Мерида, на нас педиатърката ни е и личен лекар, така че ходим при нея. По принцип за всичко се ходи при личния лекар, освен ако не ползваш допълнително здравно осигуряване за детето.
Пп: винаги съм била против да се дават накуп пари на студентките. Защо не всеки месец, както беше някога?

# 272
Дъщеря ми наближава 8 г. Рядко боледува, но когато се случи, ходим при педиатъра. Личния лекар и на двете ми деца досега не съм го виждала. Embarassed Знам само как се казва.

# 273
  • Ямбол
Люси, колко перманентен е този грим? Има ли шанс да се махне след време? Като татуировка ли е или не?
Никога няма да си направя такива трайни неща по себе си, особено пък да се доверя на някой друг да ми прави.

# 274
Лил, точно на рождения ти ден ли цъфнах? Да си здрава, заядлива и хаплива, обичлива също.   bouquet

# 275
Съвсем се обърках с тази система. Помня,че като се роди малката избрахме педиатър,който обаче не бил личен лекар и трябваше да има и такъв. От тогава винаги ходим при педиатъра ,когато детето има нужда от преглед. На последната ваксина обаче, ни каза,че щом навърши 7 години трябва да ходим само при личния лекар. Утре мисля да я заведа,но тя не познава детето. Дано я диагностицира правилно,че това главоболие много ме притеснява.

# 276
  • София
Люси, колко перманентен е този грим? Има ли шанс да се махне след време? Като татуировка ли е или не?
Никога няма да си направя такива трайни неща по себе си, особено пък да се доверя на някой друг да ми прави.
Май че е много перманентен, баш си е като татуировка! И като се сетя колко вряках че не е хубаво в темата за тауировките Twisted Evil, хората там си татуираха поне задниците, а аз си изплясках тату на лицето!
Казват че ще изсветлее, АМА КОГА cry

# 277
  • В Космоса
Касита, добре завърнала се! Липсваше тук из кокошкарника. Mr. Green

Lucie, лоша работа!

# 278
Люси, има тема за перманентния грим в КМ. Може там да ти помогнат  newsm78 винаги съм искала да пробвам, но единственото за което ми стига смелостта са изкуствени мигли. Иначе татуировки си имам  Mr. Green

# 279
  • Луната ни пази
Съвсем се обърках с тази система. Помня,че като се роди малката избрахме педиатър,който обаче не бил личен лекар и трябваше да има и такъв. От тогава винаги ходим при педиатъра ,когато детето има нужда от преглед. На последната ваксина обаче, ни каза,че щом навърши 7 години трябва да ходим само при личния лекар. Утре мисля да я заведа,но тя не познава детето. Дано я диагностицира правилно,че това главоболие много ме притеснява.
Аз винаги водя детето при ЛЛ, а той ми дава направление за педиатър. Никога не преглежда детето самият той. После педиатарът ми издава болничен, ако е необходимо, дава направление за изследвания и т.н.
Когато се роди, избрах педиатър, който беше лл на детето, наложи се да я сменя, защото се преместихме в друг град. Тук избрах общопрактикуващ лекар и споделих той как процедира.

# 280
  • HH
И като се сетя колко вряках че не е хубаво в темата за тауировките Twisted Evil, хората там си татуираха поне задниците, а аз си изплясках тату на лицето!

Като в онзи лаф " Татуировката на лицето е като бебето, трябва да си наистина сигурен, че я искаш".

# 281
Shagia - Благодаря!  bouquet
Ще видим как ще проработи системата при нас.

# 282
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Люси, съчувствам ти, обаче не можех да не се посмея, разказваш го смешно.
С нещата, които се правят за цял живот много трябва да се внимава, не знаеш докога ще ти харесват...Спомням си две германки лятото на плажа, към 60-70- годишни. Татуировките им изглеждаха ...а бе не е за разправяне. Даже не можеш да отгатнеш какво са представлявали - така са се разтегнали от напълняването. А пък за красота въобще не става дума, гледката си беше доволно отвратителна...

# 283
  • Бургас
 Lucie, подстрижи си бритон. Така ще се скрият веждите.
Shagya,
Скрит текст:
Ти нали гледаше Скандал? Разбра ли се Аманда с кой беше комбина и защо се правеше на бременна от президента?

# 284
Аз идвам да се похваля, че почивам  Mr. Green Няма да ви опиша колко е хубаво да си легнеш вечерта в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт