Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 587
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 285
Аз идвам да се похваля, че почивам  Mr. Green Няма да ви опиша колко е хубаво да си легнеш вечерта в леглото.

Да, ама сега няма да седиш и да си хортуваме до среднощ  Mr. Green

# 286
Ее, белла ще поседя малко.  Hug Спокойно.  Heart Eyes

# 287
Обещах си да не гледам Пърл Харбър и не мога! Хвърлям по едно око  Blush

# 288
  • Euskal Herria
Ааах, обичам ги старите български филми! Сега се смеем с "Любимец 13" по БНТ. Култови реплики има!
"Целувай за остатъка"  Joy

# 289
  • Sofia
АлооооооооУ,дами  Hug,чета,чета и не вярвам на очите си  #Crazy никой не е споменавал готвене и Едене от вчера, насам,комай  Mr. Green.
Ай,по тоз повод,аз да кажа,че направих за сефте зелеви сърми и станаха чудно вкусни  Wink Плънката беше за чушки,ама ми се намираха и зелеви листа,та ги омешах с чушките и тъй,стана си чудна Коледна гозба за Петльовден  Mr. Green
Много теми сте отметнали... Униформи в нашето у-ще нямат.Хем съм за,хем не съм.Демек,освен униформа ще трябват и цивилни дрехи и разходът става двоен  Crossing Arms.В училището, към което се е засилил моят син са с униформи, ама дотам да я докараме.  Peace
Да кажа,че съм НЕдоволна от омекотителя Ленор спринг.Еее-ма-ха доскоро ми омирисваше къщата,пък от няколко пранета-нищо  Crossing Arms,миришат ми дрехите на пералня, не на ухайно  newsm78.
Поръчах си чанта и някои блузета от един сайт,който тача много и съм доволна. Дано съм доволна и кат' пристигнат. Обикновено първо ги 'аресвам нещата в реалните им  магазини,ама тоя път-на сляпо. Не съм имала проблем и да ми върнат парите  Peace.
Обувки не съм поръчвала онлайн,'щото уж съм 37 номер,но имам и 36 и 38  hahaha.ТЮия сини обувки на Бата ги мерих и аз,обаче 37 са ми малки,а 38 ми хлопат.  Thinking

Люси,съчувствам ти  Hug,ще свикнеш,вероятно,ама си представям,ако те коментират колеги/приятели как ще се чувстваш  ooooh!. Може с някакъв крем да ги позамазваш веждите  newsm78,всъщност кожата е боядисана. Абееееее,рисковано си е. Аз съм си шубелийка и особено такива дълготрайни красоти, много ме плашат  ooooh!

# 290
  • Euskal Herria
GeNa, народът вече се ориентира към диети и спорт  Joy. Яденето беше по празниците.

По въпроса за униформите - както беше писала Чек, и тук униформата е от-до - дрехи, спортни екипи, обувки, чорапи. Ама никой не протестира, просто са го приели за норма.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 02:33 от YanaDG

# 291
Ама никой не протестира, просто са го приели за норма.

Аз не съм чула тук някой да се оплаква от наличието на униформи. Родители от нашето училище са протестирали миналата година за качеството и цените на униформите и преди началото на тази учебна година получих писмо, с което ни уведомяват, че вече униформите са от други материи и на занижени цени. Предишните не съм ги виждала, тези като качество биват, дизайнът не е върхът, но и той става. В сиво и оранжево са с бели ризи на тънки райета, но тях никой не ги носи. Само понякога за разни поводи им казват да ги слагат заедно със сака и панталони плюс шалчета за момичетата и вратовръзки за момчета. През останалото време са по анцузите от униформата.

п.п. Какво става с форума? Букви върху букви, всичко скупчено на едно място, ужас!

# 292
  • София
 YanaDG Ти пък с тази ягода ме разби!!! Каквато съм пощалива, сега няма да мигна ooooh!
GeNa, и ти с твойте сармички!
Нещо ще замазвам утре тия вежди, не знам как ще се покажа!
А уж го направих, защото ми бяха много светли, и по крайщата почти не се виждаха. Изрично ме увериха, че ще са тъмно руси...
Абе, преди, с половин вежди, приличах на китайски мандарин, а сега приличам на Джохар Дудаев Twisted Evil

Аз харесвам униформите, малко се озаптяват фукльовците в училище, а и майките не мислят всяка вечер за тоалетите Laughing

# 293
  • Euskal Herria
п.п. Какво става с форума? Букви върху букви, всичко скупчено на едно място, ужас!
При мен почти се върна нормалния изглед. Надявам се скоро съвсем да се върне както беше преди.

Lucie, надявам се в скоро време да си бъдеш с нормална визия. Или поне нещо, което да е приемливо за теб. Ако много дразни снимката, ще я махна.

# 294
Lucie, поне приемаш нещата с чувство за хумор  Laughing

Чек, днес имаше профилактика, явно и промени някакви и всичко е каша Tired

# 295
Не знам, при мен стана съвсем зле. Натискам върху новите отговори и ме праща направо в Клюкарника без да показва списък с отговорите. Натискам върху последно мнение в тема в Клюкарника и ме праща в някаква тема с бременни. Следобед дясната част на екрана беше бяла, без реклами. Сега рекламите застъпват списъка с темите и като цъкам не се знае къде ще отида. Абе пълна каша, дано го оправят по-бързо.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 01:10 от Анонимен

# 296
Другарки, здравейте!

Идвам да попитам накого дали знае колко часа е пътят от Истанбул до София с автобус, влак?

И Истанбул-Варна с автобус?

Благодаря предварително на отговорилите.

Коя е тази цицореста мадама от картинката на темата? Mr. Green Money Mr. Green

# 297
Истанбул-София с автобус е близо 8часа, Истанбул-Варна - около 8 часа и половина.

# 298
Каси, в зала ли тренираш или в къщи? Аз съм ти виждала само слаби снимки, една в гръб, с много добър изглед:) Та ми е чудно какво имаш да вкарваш във форма баш ти:)
Аз правя упражения за корем основно, че тук няма зала и нямам условия за другите части. И клякам с едни 5- литрови бутилки. Това колкото да не губя съвсем постигнатото за 5 месеца във фитнеса. Като се върна започвам много активно и за лятото ще се хваля с топ форма, като Касита:)
Ние учим азбуката с Жаки имаме напредък, познава на цялата рода буквичките, само че не казва само буквата а - А- агънце, б- бебе и така. Също научи да пее Облаче ле бяло и Питат ли ме де е зората, много смешно ги пее. И умира за народни песни, явно наследство от майка ми, която пее в ансамбъл:)
Любима й е Митро, ле Митро, ама не вика сиво гълъбче, а синьо гълъбче:) Няма нейни връстници на плажа и ни прави криви, що замък направих и мидички събрах...а хич не си падам по такива занимания:)

# 299
Добрутро! Изпратих голямото на Олимпиада по математика и ми се наложи ставане в ранни за ваканцията зори, та сега са ме хванали лудите.  Twisted Evil

Жаки, къде си, че нямаш зала? Чета и за плаж, явно си в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт