Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 226
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 945
Брех, Тони, защо смени ника?

# 946
Какво защитаване на родината, малко се преиграва вече.
То притеснение хубаво, но едва ли не на война ще ги пращат.
Както и да е, драматизма идва в повече ми се струва.

Относно базите на НАТО от едно 10г. вървят обсъждания за разполагане на такива бази в БГ, не е нещо ново и от вчера.
За хора извън системата обаче новината изглежда е сериозна.

# 947
  • София
Въпроса не е относно разполагане ,а относно издръжка.За радост  съм далеч от системата Joy

# 948
  • HH

Да имаш @ в ника е много модерно  Flutter

# 949
  • София
Салатата на Янтра вече я виждам, два дни ми беше мъчно за нея, но мислех, че тя си я е махнала. Моето работно място е на 14 км от дома. Всеки ден от Люлин до Дружба в час пик, много е изнервящо.
Янечек, извини ме, но всеки път, когато описваш сина ти имам чувството, че говориш за моят син. Аз съм в страшна дилема, дали да го местя след четвърти клас (сега е трети) или да го оставя в кварталното училище с оглед личното ми спокойствие и с мисълта, че след две години и сестра му ще е там  newsm78. Твоят син в математическата ли учи? Как се справя с футбола и с уроците и с пътуването? Моето дете се справя прекрасно в училище и на математическите състезания, но страстта му е футбола, но пък не виждам как упоритият спорт би се комбинирал с упорито учене след 4 клас.

# 950
  • София
Да имаш @ в ника е много модерно  Flutter
Смених ника, защото е излишно дълъг и леко инфантилен. А кльомбата не е за фасон, а защото някой е дръзнал да ме изпревари като Тонка.  Grinning

# 951
Бъни,
зависи от кварталното училище, то всяко училище е квартално в смисъл на местоположение. Но едно е 69-то например, в което беше моят син до 4-ти клас, друго е 31-во, накъдето се бутат повечето ми съкварталци.
Т.е. ако след пети клас се знае, че децата получават добра подготовка и повечето отиват да учат в хубавите гимназии след 7-ми клас, може да си го оставиш. Аз не съм имала подобна дилема, защото си знаех, че това училище е добър избор само за началния курс. В математическо училище учи моят, справя се чудесно и с материала, и с футбола. Даже откакто ходи на тренировки, си повиши успеха. При него безотказно действа системата с бонусите, защото е мързелив и лесно се отпуска - т.е. показваш ми резултати в училище и на състезания, аз ти осигурявам неща, които са приятни и би искал да имаш.
пп: Аз пък си бях свикнала с Тонкабонка, не ми се струваше инфантилен.

# 952
  • някъде ... тук ...
А аз дълго време си го четях като ТонкаБонбонка Laughing
Тони, можеш да пробваш да сложиш едно а на латиница, ако не щеш кльомбата Simple Smile

Не, че някой ме пита, ама мойто Т накрая седи, защото Ели-тата са много, а нямам въображение да си измислям нещо различно от името.

# 953
  • София
Янечек, благодаря.

# 954
  • ту тук, ту там
Винаги ми е била интересна темата за никовете  Blush! И все се каня да питам Янечек, това Янечек от Бирлибан ли е? Simple Smile

# 955
Лошо впечатление ми прави липсата на обратна връзка.

# 956
Лошо впечатление ми прави липсата на обратна връзка.

Каква обратна връзка?

# 957
  • София
О, върхът беше, когато някаква нова съфорумка преди години се обърна към мен с "тонколонка".  Joy Всеки път ме напушва смях като се сетя.

Салатата на Янтра вече я виждам, два дни ми беше мъчно за нея, но мислех, че тя си я е махнала. Моето работно място е на 14 км от дома. Всеки ден от Люлин до Дружба в час пик, много е изнервящо.
бъни, така съм се разглезила работата да ми е наблизо, че Люлин-Дружба ми се виждат на двата края на света. Метрото ще ти влезе ли в употреба поне?

# 958
О, върхът беше, когато някаква нова съфорумка преди години се обърна към мен с "тонколонка".  Joy Всеки път ме напушва смях като се сетя.
Ех, че забавно. Има си предистория твоят ник, Тони. Grinning
Честито ново екранно име!

# 959
Бъни,
зависи от кварталното училище, то всяко училище е квартално в смисъл на местоположение. Но едно е 69-то например, в което беше моят син до 4-ти клас, друго е 31-во, накъдето се бутат повечето ми съкварталци.
Да, кварталът му е начертан от четирите му най-близкостоящи улици и по тази причина учениците се извозват с автомобили. Същото е и с 38-мо, и със 109, и със 133 ...  
Sesylle, просто приеми, че има хора със силна непоносимост към контактите с хора с униформи и институцията им. Нищо лично не е. Който го влече пагона, си го носи. Войниците са били важни в други години. Сега и да ги броят, и да ги мултиплицират, нищо не зависи от пешаци.  

Общи условия

Активация на акаунт