Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 153
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Пловдив
Ели, има едни дето са малко по-големи от микровълнова. Казаха ми ,че не можело да се сложи където искам ами трябвало с някаква обратна вода да се съобразим и свекъра каза, че само в единия шкаф ще можем да я сбутаме.
Тия за голяма набутвация. Майка ми има такава. Не мият добре. Замисли се за високите по 45см.

Аз иначе мия по 2-3 на ден от големите, 60см Simple Smile

Каква е тази кубинка, в която си правите кафе?
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D1 … D1%80%D0%BA%D0%B0

# 1 021

Аз иначе мия по 2-3 на ден от големите, 60см Simple Smile

Въх, ко ма напрай ти?  Shocked 2-3 на ден от големите? Вярно че имаш 4 юнака у вас ама ме разби  Laughing

# 1 022
Искам да кажа, че досега четох темата за програмата за саниране.
Шапка свалям на Атти за търпението, с което им обяснява. И те пак не вдяват.

# 1 023
  • някъде ... тук ...
като сме четиримата вкъщи по цял ден и при мен се събират 2-3 Simple Smile
ама и Златото като се развихри да готви и се събират Crazy

# 1 024
  • Пловдив
И аз правя кафе в кубинка. Ако съм нещо по-така в настроение - турско в джезве. Тия модерните машини никак не ме привличат.

Янтре, сега ако кажеш и че можеш да гледаш на турско кафе...  Party
Ами... въпросът е сложен. Имам книга за гледането на кафе Simple Smile И от време на време забавлявам всички като гледам на кафе. Но ако мен ме питаш - това са глупости, както и картите таро. Обаче за купон и хихикане с приятелки са идеални.

По въпросът за миялните - през седмицата мия по 3 за два дни. Уикенда редовно по две на ден. Ако съм се развихрила в готвенрто - 3 не ми мърдат. Това без гости, само ние.

# 1 025
  • София
Аз за колко перални / миялни / сушилни на ден пускам просто не искам да говоря, общо взето като у Янтра. Синът ми носи дрехи с размера на мъжа ми вече; малкото нещо непрекъснато има да се цапа, покривките и те; а като сменим и чаршафи / хавлии / кърпи уикенда, няма наваксване.
Всеки ден като се прибера, имам поне 30-40 минутки тет-а-тет с Пенките (така се наричат уредите - помощнички у нас), сутрин преди тръгване също ги строявам в редичка и давам нареждания. И работят почти непрекъснато.
Често в микса влизат и слоу-кукъра и хлебопекарната и става купон - станал мъжът ми една нощ, отива в кухнята да пие вода, гледа - там живот кипи - сушилнята върти, хляб се пече, манджа се готви ...  #Crazy hahaha

# 1 026
  • Пловдив
И у нас нощем в кухнята е активно Simple Smile Добре, че е на майна си от спалните и не се чува Simple Smile Само слоу кукър нямам, което не значи, че ритвам гювеча с нещо и за цяла нощ във фурната на ниска температура.

# 1 027
  • София
Аз пускам по 2 до 4 миялни дневно.
А кафемашина имаме Делонги. Вече е на 11 години и нито веднъж не се е развалила, пу-пу. И много хубаво кафе прави - гъсто и с каймак. Дано да работи още дълго, че наскоро като се загледах в цените на кафемашините и получих уплах.

Скъсвах се да повръщам докато бременеех с Емма само, с момчетата ми беше песен в това отношение.

# 1 028
  • София
Хелоу сладурчета,
видях че си говорите за миялни .... който има място, да си купува нормална - демек голяма Naughty
Аз си купих 45 см, и много ме е яд!!!! Хем цената и не е по-ниска, хем мястото което спестих е ... под мивката Mr. Green, хем в нея тави и големи тенджери НЕ ВЛИЗАТ!
А пък аз най-мразя да мия тави и тенджери! Всеки път се псувам #Cussing out

А пък най ме стресна постът на Тонката, че познавала потребителите по снимката Joy
Щото мойто прасенце го ползвам от 2008, и чак сега се усетих кво впечатление правя!!!

# 1 029
Изпуснах ви, ходих за детето. Абсолютна ненормална ситуация. Не ми се беше случвало до момента.
Смея да твърдя, че шофирам доста добре, толерантна съм. Сега на светофара един дядка ми свирка и ръкомаха да тръгвам. Да, няма движение, но светофара свети червено. Завивам, потеглям и той ми се навира и вижда че возя детето и почти се долепи до нас. Малко да загубя самообладание и ще ни удари. Не го поглеждам, но следя ситуацията в огледалата и не показвам притеснение, защото сина ми вика - абе мамо, този защо прави така, не вижда ли че беше червено. Продължаваме, на следващия светофар, отново инфарктна ситуация. Засече 4 коли за да мине отпред. Мина и след няма и 200 метра спря, говори, ръкомаха, истерясал изглеждаше. Огледах го отново - ами дядка си е, на около 60 години човек. Какво му дава право да се държи по този начин, безотговорен. Засеге джип мерцедес, влезе в насрещното, момчето вътре се чуди накъде да отиде. Силно се надявам да има възмездие и да си получи заслуженото. Подобно шофиране е опасно не само за него, ами и за останалите около него.
Оплаках се, даже ми се реве, още треперя  Cry

# 1 030
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, хайде не наричайте 60-годишните дядковци де Tired
Иначе съчувствие за ситуацията, явно е била афектираща Peace

# 1 031
  • В Космоса
Малката е с температура. Изкара цели 3 дни на градина. Отново.

Ще скоча през терасата! Tired

# 1 032
  • София
Защо не се обади на КАТ и да им кажеш номера на колата както и къде се е случило това? Може би щеше да има някаква реакция.
Ужасно е това което се е случило.
На мен веднъж един ми крещя защото съм му била отнела предимството уж. Първо ми крещя през прозореца на колата си, след това явно не се впечатлих достатъчно и реши да слезе и да ми крещи през моя прозорец.  Tired

П.П. 60-годишните по принцип са дядовци все пак. Да не са младежи?

# 1 033
3 в 1 не го броя за кафе. Пия по няколко на ден и не успява да ме разтрепери.
Съжалявам да кажа, че повечето хора над 60 години стават опасни за себе си и за околните, когато седнат зад волана.

# 1 034
3 в 1 не го броя за кафе. Пия по няколко на ден и не успява да ме разтрепери.
Съжалявам да кажа, че повечето хора над 60 години стават опасни за себе си и за околните, когато седнат зад волана.
То да беше само от възрастта, с мед да го помаже човек.
Много се гневя на себе си всеки път, когато не набера 112 или номерът за непушене.

Общи условия

Активация на акаунт