Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 140
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Мерси,мерси направо си се смея сама и имам чувството ,че задника ми подскача и се бие о тавана.Ние преди с нашето куче до шипка се качвахме,много му стана лошо горкия само се въртеше като пумпал,и това на връщане от морето. Laughing

# 1 051
Утро, и аз искам към Боженци, към Етъра, до Дяволското гърло искам, до Триград. И съм се амбицирала да пътуваме с моята количка  Simple Smile
Най-много емоции ми носят непланираните пътувания, когато за 10 минути слагам няколко парцала в раницата, а не в саковете а през това време мъжът ми ме чака долу в колата, седнал, готов да потегляме  Simple Smile

# 1 052
  • София
Сега до Триград недейте,пътя е лош,а миналата седмица бе затворен.Иначе е супер красота.На Етъра също много е хубаво и някак тихо. Grinning

# 1 053
  • София
Сега до Триград недейте,пътя е лош,а миналата седмица бе затворен.
В какъв смисъл лош? Сняг ли има? Ние на 1-ви август ще бъдем в Триград.

# 1 054
Ей, прибрах се най-сетне. Едно ходене до Гранда за да платя телефоните да не ви казвам колко ми отне  newsm27

И на мен много ми се ходи в Боженци или Арбанаси. Ама ще почакам  Crossing Arms Да покажете снимки!

# 1 055
  • София
Тесен е,лятото е добре няма проблем.Ние с мотор ходихме та нямаше ядове с разминаването. Laughing

# 1 056
  • някъде ... тук ...
...Аз си купих 45 см, и много ме е яд!!!! ..........хем в нея тави и големи тенджери НЕ ВЛИЗАТ!
.............
Как да не влизат. Аз точно това мерих като я купувах, смешно-несмешно. Моите нормални кръгли тави и тенджерите си влизат и още как. Само най-голямата ми квадратна тава и тенджерата под налягане не се събират. Даже и големия гювеч мия там.

Утро, хубава посока Simple Smile И много има за гледане Hug

Ние май повечето уикенд-пътувания ги решаваме в последния момент. Вече събирам багаж за отрицателно време  Laughing  По-дългите почивки се обмислят и планират. За великденската ваканция кемперът е вече резервиран, а още посоката не ние ясна Crazy

# 1 057
Тесен е,лятото е добре няма проблем.Ние с мотор ходихме та нямаше ядове с разминаването. Laughing
О, значи с моята количка ще ходим там. А аз не казвах за сега, тия мераци са ми пролет, когато времето е страхотно. Между другото много искам вече да е пролет. Не, че съм във форма де, ама вече искам къси ръкави, блузки, обувки, чехли, сандали  Stop Тия грейки и ботуши ми омръзнаха.

# 1 058
  • Варна
В Боженци бих ходила вече само пролет-лято-есен.
Преди две години искахме да сме на трети март горе на Шипка, да отбележим подобаващо празника и спахме в Боженци.

Мрачно, кално, кафяво-черен пейзаж. Няма го онова очарование, онази омая, която има Боженци през другите сезони.

# 1 059
  • София
Оф, това ли било.  Joy Ами тесен е, къде другаде ще ти се вдигне до небето адреналинът, когато видиш надпис "Еднолентов път с насрещно движение".  Grinning Първият път, когато минахме от там, пищях като обезумяла, само дето не се напиках от ужас. След 4-5 пъти вече спира да ти пука.  Mr. Green

# 1 060
  • София
Да много е красиво,ние през Доспат минаваме,там нямат обхват телефоните GrinningИ аз искам топло,във форма съм ,а и си взех нови летни дрехи вече.ЕлиТ ако не е тайна колко ви е наема на ден за кемпера?Те това де ти какво помисли,затова яхаме си железното конче на две колела да нема бутане и чакане с разминаването. Joy

# 1 061
Тони, след тия пояснения почти ме отказа. Като пътувахме до Пампорово пътят не ми хареса и на моменти ми беше истерично, а пък синът ми повръща, та допълнително ме побъркваше. Магистрали ми дайте на мен, морето ми е тръпка. Обичам го и през зимата Heart Eyes

# 1 062
Много ми се обикаля из България, даже понякога повече отколкото ми се излиза в чужбина.

# 1 063
  • някъде ... тук ...
Оф, това ли било.  Joy Ами тесен е, къде другаде ще ти се вдигне до небето адреналинът, когато видиш надпис "Еднолентов път с насрещно движение".  Grinning Първият път, когато минахме от там, пищях като обезумяла, само дето не се напиках от ужас. След 4-5 пъти вече спира да ти пука.  Mr. Green
Скрит текст:
Laughing

midnightStar, фирмата през която наехме сега и сме ползвали преди е обявила 20% намаление до края на януари, та побързахме. не знам точната цена, защото мъжът ми се занимава. мога сайта им да ти дам, ако искаш.

# 1 064
  • София
Те това де ти какво помисли,затова яхаме си железното конче на две колела да нема бутане и чакане с разминаването. Joy
Помислих, че има свличания, сняг, дупки по пътя... Такива неща. Както писах, еднолентовият път вече за нищо го нямам.  Laughing

През Доспат вече няма да минаваме, защото пътят е по-дълъг, завоите са страшно много и дъщеря ми реве, че й се повръща. Ще си караме през Асеновград.

черно коте, ние след Триград се отправяме директно към морето.  Heart Eyes Ще ви изровя снимки на пътя.

Общи условия

Активация на акаунт