Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 073
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 080
  • някъде ... тук ...
Моите снимки са от фейса. Уж само линк, който не видо към профила ми, ама кой знае.

Децата са пътешественици от малки, с колата. За палатката изчакахме малкия да стане на 5.
Повечето приятели на мъжа ми ги изби към моторите след 32-3. Моят още не е приискал Crazy

# 1 081
От първия път, в който минах през Триградското ждрело, съм влюбена в онзи край. Такава красота, че ти пълни и очите и душата и искаш още и още.

# 1 082
Аз пък да ви питам, били ли сте на Трънското ждрело? А?А?А? Не сте нали? Много сте изпуснали  Mr. Green

# 1 083
  • София
Моят не може без мотор,а има ли му нещо  не се спи, не се яде само се сумти и нервничи.Скоро сменихме пистовия и още му е мъка за него.На палатка водихме малкия още на една годинка.Аз не го щадя за нищо.До Англия с колата доиде с нас на 2 години като беше без да каже гък. Били сме на ТРънското и от двете страни а?а?а? Mr. Green

# 1 084
midnightStar , наистина ли?  dancing Аз понеже съм трънчанка и ми е голяма гордост ждрелото  Flutter

# 1 085
  • София
Малко снимки и от мен, с не особено добро качество, понеже ги свалих от фейсбука.
Скрит текст:
Изглед от двора на къщата на нашите домакини в Триград

От събора на Гела (вече не ходим, че е станал голяма цигания!)

Малко художествена фотогафия около язовир Доспат Simple Smile

Поклед отвисоко - "Орлово око", миналата година, в деня когато се предадох да кажа "Да"  Wink

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 19:11 от Тонкa*

# 1 086
А снимки, а? Не съм била в Трънско.

# 1 087
  • София
Да много е хубаво там,последно септември бяхме има вече пейки с барбекю и такива неща,за които не знаех много е красиво.Имам страхотни снимки от там.Браво хубав край е това,скромни хора.

# 1 088
  • София
Добре си си Тонка не се притеснявай.Кажете как да кача снимки тук,че незнам?

# 1 089
Тони, снимките са много хубави! Не е лошо качеството, никак даже. Peace

# 1 090
Тонка , за сефте те виждам  Hug

Сега ако ми изкарате и някакви снимки от Трън, и ще ревна с глас . Много отдавна не съм си ходила  Cry

# 1 091
  • някъде ... тук ...
Тонке, кое ти е шишкавото newsm78

Моят мъж е ходил до Трънското ждрело. Все ще ни води и все не остава ред Crazy

Скрит текст:
крепостта Овеч над Провадия:

поглед от паметника на Шипка

и чинията от долу

Етъра

# 1 092
  • София
Тонка нема да питам дали се пускаш по онова въже дето се държиш само с ръцете за него тогава Laughing
А мерси. Достатъчно ми е, че се возих до Орлово око с джип и крещях през цялото време на шофьорчето "Сприиии, слизам" и "Карай по-вдясно".  Blush Сигурно съм му спукала тъпанчетата на момчето. А през това време приятелите ни и децата ми се хилеха, даже и клипче ми направиха тия изедници.  ooooh!

На снимката съм около 68 кг. А бях 54. Сега съм в апогея си.  Mr. Green

# 1 093
  • София
Е стига де то като се навиваш да идеш по такива места трябва малко и адреналин да има.Мен не ме е страх метам се директно. Laughing

# 1 094
Скрит текст:
Тонка нема да питам дали се пускаш по онова въже дето се държиш само с ръцете за него тогава Laughing
А мерси. Достатъчно ми е, че се возих до Орлово око с джип и крещях през цялото време на шофьорчето "Сприиии, слизам" и "Карай по-вдясно".  Blush Сигурно съм му спукала тъпанчетата на момчето. А през това време приятелите ни и децата ми се хилеха, даже и клипче ми направиха тия изедници.  ooooh!

На снимката съм около 68 кг. А бях 54. Сега съм в апогея си.  Mr. Green

Тони, как си помниш килограмите отпреди толкова години? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт