Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 067
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 110
  • някъде ... тук ...
Check Please, кураж!
Аз бих се прибрала, стига да е възможно.

Яна, а на крепостта в Шумен качихте ли се? Отдавна не съм снимала горе, имам някакви стари снимки от преди години. Срам ме е, че не съм водила децата в Плиска и Преслав. Самата аз съм ходила за последно като ученичка.

# 1 111
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чек, много, много съжалявам spoko. Консултирайте се с алтернативен специалист и се надявам да стигнете до най-доброто възможно решение.

# 1 112
Чек, кураж.
Реакцията на сина ти е от страх и стрес. Не се поддавай. В коя болница е?
Възможно е биопсията лятото да не е взета от точното място.

# 1 113
  • Перник
midnightStar , наистина ли?  dancing Аз понеже съм трънчанка и ми е голяма гордост ждрелото  Flutter

Ооо, трънчанке, здравей, и моят род е оттам. Ама се срамувам, че само два пъти съм ходила на Ждрелото,а всяка година по 5-6 пъти минавам през Трън на път за село.   Blush

Съжалявам Чек, поддадох се на порива и публикувах, а темата вече не е толкова приятна.   Sad

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 16:54 от Билка

# 1 114
Чек, кураж.
И баща ми го объркаха така. След месеци казаха, че вече е късно.
Сега е важно да му засилите имунната система.

# 1 115
Чек, кураж.
Реакцията на сина ти е от страх и стрес. Не се поддавай. В коя болница е?
Възможно е биопсията лятото да не е взета от точното място.

В терапията. Явно не е взета от правилното място, не знам. Преди да тръгна от България един месец обикалях с него по болниците, защото го болеше гърлото, челюстта и ушите и не можеше да се храни. Ренген, скенер, изследвания, всичко му правиха, но казаха, че няма нужда от биопсия, защото това е обикновено възпаление. Пооправи се от антибиотици, след 2-3 месеца пак се влошил, тогава му правиха биопсия и пак казаха, че нищо няма.

# 1 116
  • София
Чек, много съжалявам! Кураж!

# 1 117
Не са взели биопсия от правилното място
Много съжалявам. Много....
Кураж!

# 1 118
Добре, как да не се ядосва човек?! Това не е ли лекарска грешка? Не можеш да кажеш някому, че нищо му няма, а той да е бил с рак.Някой не си е свършил работата,за сметка на нечие здраве!

Билка, кое ти е селото? Моето е Зелениград!

# 1 119
Чек, и аз съжалявам. Не тръгвай веднага. Изчакай, защото може да ти се наложи да отидеш по-късно и да поостанеш. А имаш малко дете. Относно реакцията на синът ти - съвсем нормална е реакцията му. Той е в шок и е сърдит, обиден, объркан. На теб ще си го излее, майка си му. Обсъди с майка си, със съпруга си. Била съм в твоето положение и зная колко е трудно. Не избързвай с решенията. Кураж.

# 1 120
Много ви благодаря! Имам чувство, че нещо много голямо и тежко ме е затиснало. Няма да пиша повече, че много черно стана.

# 1 121
  • Ямбол
Чек, не се притеснявай, че пишеш за това. Разбираме, надявам се, колко ти е тежко.
Може дори тук някой да ти помогне с нещо, макар и само морално.
Предстои ти много да мислиш, но май наистина е добре да се прибереш.

# 1 122
Чек, съжалявам да чуя. Много сили и кураж.

# 1 123
Check ,страшно много ти съчувствам и знам какво е да си далеч и безсилен да направиш нещо на момента ./ Загубих татко миналият януари съвсем изненадващо часове преди това говорехме и беше щастлив . На сутринта ми съобщиха че го няма . Аз не съм в чужбина ,но живея далеч от родиния си край ./
От сърце желая всичко да се оправи и дай боже тези изследвания да са сгрешени.
 Синът ти просто е изплашен  и затова е реагирал така .
 Кураж  и от мен.

# 1 124
  • Sofia
Чек,  Sad. Кураж!
Незнам какво да кажа и мисля за диагнози и лекарски грешки  Tired.Преди 2 години след цитонамазка резултатът ми беше  степен 3 Д,изкарах си акъла,рев,тръшкане.Направих още една на друго място и и при друг лекар -1 А....След 3 месеца пак-пак 1 А, ама тия 3 месеца как треперих... ooooh! и какво ми мина през главата. Та,има и обратния случай-лоши резултати,няма заболяване  Praynig. Обясниха ми,че вроятно чужди резултати са изпратени на мое име  #Cussing out.К'во да коментира човек повече...

Днес оставих моят ученик дОма. Сутринта каза,че го боли главата. Нашашках се да не е от падането (от което мина седмица), обадих се на личната да уговарям скенер на главата,разубеди ме.  
Изби ме на рев и детето смотолеви, че всъщност не му се ходило на училище  Shocked. Да се смея ли, да плача ли  Crossing Arms. Баща му доволно отиде на ски и ме издразни  Crossing Arms

А,и направих 6 палачинки,3 хартисаха  Mr. Green.

Та,тъй.

Общи условия

Активация на акаунт