Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 914
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 245
Леле мале  smile3544 Значи ако от 5 годишен не се изживява като Кобрата, е женчо? Ти пък им кажи, че не искаш малолетен побойник  :xarms

# 1 246
  • София
Цвети ти се шегуваш! Наистина ли някой ти е казал подобни простотии?
Абсолютно! Ама аз вече поне от 4-5 човека извън нашата градина чувам, че детето му/й ходи на бокс. Явно е нещо много модерно, ама пусто нали вече съм застаряваща, та хич не ги разбирам тия модерности явно  Mr. Green

# 1 247
  • Euskal Herria
Цвети, помня, че след цяла седмица капки, горе-долу 3-4 дни трябваше да минат, докато зениците се свият. А когато е само еднократно, т.е. капките да се сложат в деня, определен за преглед, на два или три пъти са ми капвали в очите - през определен период и след това ме гледаха на апаратите.

Ох, не е нормално това време. До одеве - светкавици и гръмотевици, сега - сняг на парцали. Иначе от снега вчера не остана и помен. Да видим дали утре сутрин ще има натрупано.

Белла, снимки мога да показвам от Австрия и Испания; няколко имам от Париж и от това лято - от Шумен.

П.П. А това за бокса - думи нямам  Shocked!

# 1 248
Белла - като родиш още да го запишеш на бокс. Моля те, не закъснявай, че ще станеш НЕмодерна майка като Цвети  Crossing Arms

# 1 249
Цвети ти се шегуваш! Наистина ли някой ти е казал подобни простотии?
Абсолютно! Ама аз вече поне от 4-5 човека извън нашата градина чувам, че детето му/й ходи на бокс. Явно е нещо много модерно, ама пусто нали вече съм застаряваща, та хич не ги разбирам тия модерности явно  Mr. Green

Очните капки е много малко вероятно да са атропин, но децата имат нужда от малко по-"силни" очни капки отколкото при възрастните; предполагам, дозата е била по-висока. Освен това и ефектите са по-продължителни. Не се безпокой. Особено ако детето е със светли очи, ги "държи" по-дълго. Да не би заради това да е паднал?

# 1 250
Белла - като родиш още да го запишеш на бокс. Моля те, не закъснявай, че ще станеш НЕмодерна майка като Цвети  Crossing Arms

От родилното на ринга,няма да се излагам я!  Naughty

# 1 251
От родилното на ринга,няма да се излагам я!  Naughty
Ами да... Знаеш ли колко загубени тренировки са 5 години, то той на Цвети вече е закъснял. Трябва ни нов Кубрат  Mr. Green

# 1 252
Трябва я, сегашния го понабиха! Може за това да му търсят заместник отсега  Thinking

# 1 253
Да не би заради това да е паднал?

Това беше първото, което си помислих.

# 1 254
Чек, много съжалявам за страшната диагноза Hug Ако не бяхте ходили и се е развивало скоротечно и безсимптомно да не те е яд, а то! Скенери, изследвания, няма нищо и сега късно е... Няма по- страшна дума от тази. Мога да си представя колко безсилна и съсипана се чувстваш. И сина ти го разбиарам, ако ти не си тук цялата тежест и отговорност падат на него, а доколкото схващам няма много какво да направи, затова така е реагирал.
Цвети, дано няма увреждане на зародиша на посотоянните зъбки! Моята заварена дъщеря така си изби зъбките на 4-5 години на една блъскаща количка, за щастие после и пораснаха здрави, равни и бели зъбки, но усмихната снимка от малака няма, все е със стиснати устнички:)
Моят термин със Жаки беше 1 август и щеше да е лъв, но я извадиха на 18 юли и е рак, баща и каза че е зодия ЛъвРак:)) Ама верно коя е реално мислила съм.
Моята агентка не е разбрала какво и обясняват от застрахователната компания. Вчера им писах мейл, веднага ми отговориха, много любезни. Трябва да звъня оттук на асистираща компания, ако не искам да платя на място, те звънят в болницата и гарантират плащането. Звъня, за да кажат с коя болница в града имат договр, за да ида там. В случай, като моя, в който съм платила, трябва само да представя документ за плащане, след връщането ни и ще платят. Така казаха.

# 1 255
  • София
Добро утро!
За бокса искам да кажа - не го харесвам, по етични съображения, но все пак е спорт, не знам защо го намесвате побойничеството Rolling Eyes Боксьори не познавам, но всички момчета покрай мен, трениращи силови спортове, са били изключително дисциплинирани и последните, които биха се включили в обикновен уличен бой.
Ние групово станахме в 6.30. Таласъми Laughing

# 1 256
Ако не сте забелязали, през годините различни спортове стават популярни за деца, явно сега е ред на бокса. Боксьор и побойник никак не е едно и също, познавам боксьори покрай сестра ми, която също е такава и не мога да кажа, че са се заели с този спорт, за да бият хората. Аз лично не си представям как 5-годишно ще боксира с хилавите си ръчици, но сестра ми смята, че малкият на всяка цена трябва да бъде записан точно на бокс, тя не вижда ли, че той по-скоро има фигура на балерина, отколкото на боксьор... Не, леля щяла да му купи малко боксово чувалче и малки ръкавички, колко сладко!
За големия пък дума да не става, не съм родила такова красиво дете, за да му смажат лицето, но той и без това се е насочил към най-кифленския спорт - футбол. Много му приляга, само си маже косата с гел и прави показни шпагати. И гледа дали го снимаш.

# 1 257
Eee Янечек не всички футболисти са "кифли". Например Меси, Швайнщайгер са си нормални.. така де май само за тях се сещам  Mr. Green

# 1 258
Побойника беше споменат, спрямо квалификациите, които е обрала Цвети.Разбира се, че са дисциплинирани, но не по-малко от плувците, гимнастиците и джудистите например. Знам как идваха на училище обезобразени и шити след състезание. За 5 годишно има по-подходящи занимания от бокс и това не прави Цвети по -лоша майка  Peace

И как така се раздават такива определения сред майките. Наскоро свекърва ми сподели, че в ДГ две майки се хванали за косите след такава реплика относно кой как си гледа детето. Никога не бих казала на някоя жена,  каквото и да е определение относно избора и как да гледа и възпитава дете.  Peace

# 1 259
Добро утро! Аз пак готвя пет неща.  Mr. Green

Затова си бях взела сериозна форумска почивка, че като подпаля моторетката .... Ама, аз съм си виновна, че прописах отново. Close

Общи условия

Активация на акаунт