Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 878
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 455
Янтра, Узана не е ли до Габрово? Чепеларе е доста по-далече от там. Аз съм за сран, че съм половин Тревненка и никога не съм ходила на Узана.

# 1 456
Ако ходите на Узана, проверете малките писти горе - хотел Балканци, горското. Голямата на завоя няма сняг. За тази до Балканци вчера ми казаха, че със сигурност работи.

# 1 457
На Чепеларе сякаш възможно ми се струва за сняг.  Thinking

# 1 458
  • Пловдив
Ако ходите на Узана, проверете малките писти горе - хотел Балканци, горското. Голямата на завоя няма сняг. За тази до Балканци вчера ми казаха, че със сигурност работи.
Голямата тази година изобщо не е пускана.

Ако ходим на Узана - тръгвам довечера да спим при майка ми в Габрово. Ако ходим в Чепеларе ще тръгнем утре сутрин от Пловдив Simple Smile Ей те затова ми е дилемата Simple Smile

# 1 459
  • някъде ... тук ...
Янтре, погледни тук и тук за условията и прогнозата.

# 1 460
  • София
Абе,мацки,к'во ще ядем довечера,а?  newsm78
Shocked
Лелеее, трябваше да взема вечеря от кулинарния магазин до офиса ми, а забравих. Довечера се очертава да сме на пръжки с праз а ла Борил.  Joy

Скиорите да имат предвид, че следващите дни ги дават много студени.

# 1 461
Флорче, аз имам късмет, че ММ също е голям фен. Ходихме даже в Букурещ да ги гледаме последния път. А как ми се иска пак...

Сещам се след първия концерт 2006г., гледаме видео запис от Милано и ММ казва на детето "Виждаш ли го тоя /Дейв/? Ей зарад тоя майка ти веднага ще ме зареже. " А аз добавям "Зарад тоя и баща ти ще ме зареже мен".   Crazy Толкова много го обожаваме.

Дано ги видим още някой и друг път наживо!  Praynig Praynig

# 1 462
Голямата тази година изобщо не е пускана.

Пускана е. Малко пъти и не си заслужаваше ходенето.

# 1 463
  • Sofia
Лелеее, трябваше да взема вечеря от кулинарния магазин до офиса ми, а забравих.
Тони, срещата с Нино и девойката й, ви остави без вечеря, комай  Wink

# 1 464
  • Луната ни пази
То най лесно се харчат чужди пари.  Някой девойки работят иначе скромни професии с които сами биха се издържали скромно. Но заради мъжете си могат да носят по себе си няколко месечни заплати. Simple Smile в което нищо лошо няма. 
Имаме една такава. Лошото за мен са две неща- липсата на постоянен партньор и демонстрациите. Конкретно в тази.

# 1 465
  • София
Тони, срещата с Нино и девойката й, ви остави без вечеря, комай  Wink
За съжаление срещата ни беше много кратка, но наистина така се развълнувах, че забравих да отида до пазарчето.  Crazy Утре ще се наложи да готвя. Гена, казвай какво.  Grinning

# 1 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз като Тонка, по мургави си падам, русолявите са ми едни бозави... Преди време бях командировка в Стокхолм, всичките жени ахнаха по тамошните мъже, а те един руси, синеоки, с едни детски лигави физиономийки, нищо мъжко. И понеже говорихте за времето там, да кажа - юни месец беше, беше за по без ръкави денем и нощем.
Охх, какви мъжествени руси немци и скандинавци съм виждала, мечта Crazy. Толкова да ми харесват, а никога съм нямала чисто русо гадже. Виж, бозави в редичка Joy

# 1 467
Тонка, оти ме засрамваш? Взаимно приятна беше срещата, много. Обаче не можах да си кажа всичко, дето мога да изговоря.   Blush много говоря. И не само това, искам да говоря, говори ми се. Една колежка-приятелка ми прави хюман дизайн и каза, че съм "отворено гърло"  Joy бая се посмяхме.

И аз харча. Ето, вчера купих на детето суичър на добра цена и ме хвана яд, че не й взех още един, но друг цвят. Ами, днес поправих тази грешка. За 9.99 лв. - от Уайкики, чудесни, плътни, едноцветни без шарении. В Терранова за 30 лева с много по-лошо качество - ами ше ме почакат малко.
 Вчера още неща купих, нямам място. Разпродадох доста от бебешките неща, миналата седмица количката, сега засилвам и кошчето за кола и ще обявя детското легло и матрака, не се ползват и ще си купя шкаф, че няма къде да прибирам.
  Баща ми пролетес започва ремонт на сутерена. Там сме живяли преди мнооооооооооого години. Ще направи банята, спалня и кухнята и местим баба. Голямата ще вземе нейната стая, като я ремонтираме и ще се разширим. Дано успеем до есента. Но баба ще си седи винаги през деня при нас, горе.

Искам да кажа, че всеки човек сам решава с какви хора да общува и мисля, че моята философия и нагласа за живота, за комуникацията с хората, за общуването е добра. И ми се отплаща щедро с хората, които срещам и животът е хубав. Хубав е и заради тези, които не срещам на живо, но пак се избираме да си споделяме. И в този смисъл искам да кажа нещо - благодаря ти, къщата ми ухае на силно, топло и сърдечно кафе, а моята сладкарничка ще бъде И такава, каквато е на картичката. Обезателно с топли одеяла на верандата, за стари баби, приятелки разбойнички. БЛАГОДАРЯ ТИ!  Heart Eyes

# 1 468
  • Луната ни пази
Я, Борил се появил отново.
Пък аз през това време правих баклава с шоколад. Ма много добре се получи, трябвало да отлежи една нощ... да бе да, аз да не съм от желязо  Crossing Arms И кисело зеле с ориз сготвих. Язък че нямам и едни пръжки да му метна отгоре  Wink
И аз кисело зеле готвя, вчера леща. Но на зелето му сложих и месце Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Десерт не съм мислила.
Тони, давай нещо лесно и бързо. Печено месо със салата или ако искаш манджа- грах или ориз с пилешко.

# 1 469
На мен от известно време все ми се ядат зелении - та сготвих яйца със спанак и коприва /хем по диетата Laughing/. Не съвсем диетично, защото опържих лука.
За децата леща и  печени пилешки бутчета. Коприва и спанак ядат само на супа, но скоро готвих.
Още не съм си правила днешната тренировка, питам мъжа ми дали остана фолио, че ще се опаковам по рецепта на форума, та си издействах едночасова лекция как няма научно обяснение подобно нещо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт