Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 868
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 485
  • някъде ... тук ...
Скрит текст:
NinoTino успя да ме разплачеш, а аз си падам малко темерут.
Преди няколко дни някой спомена, че ще ходи на трибют на Бон Джови. Намерих групата, послушах я, добри са.  И поне 30 пъти оттогава си пускам тази песен
Скрит текст:

Аз, вчера Simple Smile
Яко беше! Попяхме, подивяхме...

# 1 486
Ааааа Бонджо Джонджо (така му виках като малка) няма слабо. Но любимо ми е Wanted dead or alive  Heart Eyes

# 1 487
  • София

Приятелката беше на косъм да дойде на концерта, на който ще ходим с Нино. Представям си да ни изгонят най-позорно от залата.  Blush

На какъв концерт ще ходите с Нино? Уж всичко чета и все нещо неразбрала оставам  Blush

# 1 488
Онна, не спомена ли ти за този концерт на Дисни?

# 1 489
  • Перник
Аз харесвам на Бон Джови "Blaze of glory"..., хайде сега и по един певец да си заплюем-за мен е Дейвид Боуи.   Wink

# 1 490
  • София
Да. Ще водя моята дъщеря. На това ли ще ходят и Тонка и Нино? Може да се видим там значи  Simple Smile
Друг някой от списващите ще ходи ли? Да си признава бързо!

# 1 491
Да. Ще водя моята дъщеря. На това ли ще ходят и Тонка и Нино? Може да се видим там значи  Simple Smile

Баш там ще са. Еми и аз ще дойда пък  Crossing Arms де е туй мероприятие?

# 1 492
Тя, Тонка ще си каже, но аз разбрах, че за него става въпрос. Аз много искам, но нека порасне малко детето. Сега няма да го оцени.

# 1 493
Аз копривата а я правя като крем супа. С масълце и сирене става разкошна. Аз искам вече да е пролетттт. Поръчах си Laughing

# 1 494
  • София
На какъв концерт ще ходите с Нино? Уж всичко чета и все нещо неразбрала оставам  Blush
Онна, концерта с песните на Дисни в НДК.

# 1 495
  • София

Баш там ще са. Еми и аз ще дойда пък  Crossing Arms де е туй мероприятие?
В Ендекато на културата  Wink
На какъв концерт ще ходите с Нино? Уж всичко чета и все нещо неразбрала оставам  Blush
Онна, концерта с песните на Дисни в НДК.
Разбрах, разбрах

# 1 496
Като се заговорихте за концерти и културни мероприятия да кажа, че един познат усилено си търси билети за концерта на Слави. Ако някой е смислил, да знае че има къде да ги пласира.

# 1 497
  • В Космоса
Пак някой е посягал към първия ми съпруг! Naughty

# 1 498
Не съм ви чела днес 'ич, че сега се връщам от операция. Боли значително по-малко от първия път, или съм обръгнала или на майстор попаднах, но пък кървя като прасе. Боже, много ми е нервно последните седмици! По Гала чух за тези Бахови есенции, оказа се, че не съм чула само аз и никъде не ги намирам, искам нещо за напрежение, че ще се пръсна по шевовете. Rolling Eyes

# 1 499
Джули, много гадно  Sad освен виртуална прегръдка, друго нямам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт