така му намъкна в устата хляб с мед, че щях да я цапна.
Ох, много е смешно това!
Къде ще ги крием тези бабки, не знам!?Иначе аз от моята неофициална свекърва съм повече от доволна!...И благодарна!

Нашето чудно чудовище като се събуди сутрин и край - нямам покой!През деня не спи,реве като го оставя някъде, играчки не го вълнуват и за капак от обяд като го хванат коликите, та чак до късна доба!Само на ръце е и пак не се успокоява, проплаква честичко!
Та жената сутрин към 10 часа, когато е станал и съм го накърмила вече, се качва при нас и го взема, докато аз си измия зъби и очи, да пооправя и си направя кафе!После го държи, докато обядвам, докато чистя, къпя се или излизам за кратко!Въобще човечето трябва постоянно да е дундуркан, иначе рев до захлас!

И все се чудя, само то ли е такова?!Как ли се справят майките на такива криваци без помощ?
Дано спре с тоя рев скоро!

Правех си аз тънки сметки, че няма да го свикваме на ръце, но уви... Вили от след обяд и крив, преди час се съдираше от рев и даже цица не го успокояваше. Дундуркането е неизбежно. Аз също ако ММ не е в къщи, викам свекървата да слезе да го позанимава, за да мога да се наям поне или да свърша нещо бързо. Тя много се радва, защото иначе няма кога да го види.
вместо да каже примерно "Айде елате с нас двете с Йойо, малко да се разходите и разсеете"... После термина ми наближи, преносих.. тя все така си хойкаше когато и по колкото часа й скимне. В един от последните дни преди раждането замина на шопинг за обувки с дъщеря си, който продължи около 8 часа. 
Надявам се като отминат да почне пак от време на време да заспива самичка
Но не беше толкова страшно. После при ремонта на останалата част баща му непрекъснато мърмореше за нещо, все пак човека е построил почти сам четири етажна къща и до някаква степен е компетентен, което ние оценяваме и се вслушвахме, но пък "Защо сини плочки в банята, излъчват студенина", или "Защо зелена кухня, трябва да е в естествени цветове" все едно той ще живее тук
, да си дойде тати и да нагуша принцеските , а пък за мама големия куфар с подаръци 
Дори и да ми бяха неспокойни бебетата, пак не бих извикала никой. То както някой беше писал, накрая така става, че освен бебета и баби гледаш...А имам и риби, и котка
Явно не правя достатъчно за почистването на личицето му!