Зимата навън притихва, Декемврийски бебо се усмихва!

• 42 034
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Добре дошли на стаси_ева и малката Ева!

# 676
  • Prague Czech Republic
Добре дошли при нас, стаси_ева ти и малката принцеса!

# 677
# 678
Здравейте мами   bouquet
Вашите бебета спят ли на възглавничка и ако да на каква? 

# 679
Ние още не ползваме възглавничка, но има едни бебешки, съвсем нисички и мънички. Имаме такива, останали от каката, но още не сме ги ползвали за бебо.

# 680
Днес бяхме на консултация и поредната (втора) имунизация. На 26.03. навършихме три месеца и днес педиатърката констатира, че Боби е пораснал за един месец с цееели 5 см. и 1 кг, та сега сме 64,5 см и 5.500 кг. Явно ще растем за баскетболист Simple Smile Simple Smile

Когато днес поставихме поредните две ваксини педиатърката каза, че другия месец слага пак две и след това чак на годинката. Аз си мислех, че ще пропуснем само на петия месец и после пак, но явно грешно съм мислила.
Миналия месец добре понесохме ваксината, нямахме температура, само краката му бяха доста подути на убодените места. Дано и тази нощ мине леко и безпроблемно.  Praynig

Аз също не съм слагала възглавница - само една пелена съм прегънала, но пък поне съм я облякла с калъфка  Grinning

# 681
Замразявате ли кърма и ако е да, в какви съдове?  bouquet

# 682
  • Варна
И ние понасяме зле ваксините - днес ни сложиха вторите, поне не е толкова отпаднал този път, пак много плаче, засега обаче Т не е толкова висока като първия път (38,5). За мамите от Варна - явно е до ЛЛ нашата се е подсигурила, каза и че има достатъчно и за следващата ваксинация.

Възглавничка никаква не ползваме - не съм мислила кога ще му сложа, но няма да е скоро, нека да порасне след годинка и да съм спокойна, че е безопасно.

# 683
Златанова, аз замразявах в контейнерчета на Авент.

# 684
И ние не ползваме възглавница - само пелена, която често сменям, защото той повръща.
Кърма не замразявам, защото нямам.

# 685
Здравейте мами! Бебчо направи 4 месеца, кога трябва да се почна кандидатстването за ясла? Не съм много запозната, по принцип ще карам и втората година майчинство. Hug

# 686
Аз първоначално замразявах в шишета на Медела, но заемат повече място и минах на пликчета за кърма на Канпол и Лансинох. В тях замразявам по малко количество във всяко и при размразяване по-малко ми остава за изхвърляне или хич.

Засега мойто момиченце понася ваксините добре - малко рев в кабинета и това е. Дано продължи така и със следващите.

За възглавницата - сложила съм й една съвсем тънка, някой беше споменал по-назад. Взех и една, която предотвратява сплескването на главичката отзад на тила, която уж е за 0-12 месеца, но й е висока засега. По-нататък ще пробвам пак да я сложа нея.

# 687
Така.... изкарахме мнооого тежка нощ, в която окончателно вече се осъзнах като майка (колкото и парадоксално да звучи при бебе на 3 месеца)... Божидар беше много неспокоен и за капак към 12 ми се беше изпотил, беше надал един рев. Температура не мерих, защото сякаш не беше и толкова горещ, но дадох пак Панадол (първата доза беше превантивна преди ваксините). Добре, че беше майка ми да ми дава кураж и да го проследяваме заедно през цялата нощ. Иначе сука добре, но беше толкова отпаднал някак милия, че ми се скъсваше сърцето. Та нощта ми беше по-скоро кошмарна и безсънна за мен и се оказа, че предишния път е минал леко и сънливо ваксините, но този път трябваше да преживея и малко стрес  Sad И като му видях тази сутрин усмивката, чак ми се доплака от умиление. Heart Eyes

# 688
  • Prague Czech Republic
Възглавница ползваме само денем

# 689
Lady-Godiva, каква е тази възглавница предотвратяваща сплескването на главичката?

Общи условия

Активация на акаунт