desi и ние загубихме апетит след ваксината, а и не сме от най-ящните. Лошото е че бяхме така с изключително намален апетит около две седмици, а дори и почти три - почти никога не показваше признаци на глад, а ако стигне до 100 мл.беше цяло чудо.
Накрая на консултацията доки коментира, че малко е наддал, но само толкова, каза да си продължаваме кърменето. Можело вече да започвам да давам сок от моркови и ябълки, а втората половина на месеца - зеленчуково пюре на обяд и безглутенова каша след обяд. Но аз мисля да захранвам по ЗВБ от 6-тия месец, така че засега ще се въздържа. Поне установих, че кантара, на който се теглим в къщи, става и за Вили и е точен, така че ще следя кг 2 седмици. Ако не наддава добре, ще започна да захранвам. Иначе бяхме много послушни, смяхме се на докторката, тя също ни се смя и каза, че сме много хубави 

И малко се ядосах...може ли пък и за бебетата да не се мисли..Казах, че искам да си платя, но не можело...Много ме дразни тази Здравна каса..до Истанбул се налага да се ходи за лекарствата на баба ми..

стодал, панадол, капки за уши и капки за очи, които обаче капя в носа!
За пръв път чух за такава практика!
Вече е изцяло на АМ,тъй като кърмата ми драстично намаля и се разреди
Това е от мен.