365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 835
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 120
Наливайте още масло в огънч. Че й е малко на момичето. ooooh!

Да е на 34 да се опитам да проявя някакво разбиране и съчувствие. На 24 виждам само много сериозен проблем в целите на един млад човек.
Егати зора Simple Smile

# 121
  • Варна
Нито съм ви искала мнението ,нито към вас имам някакъв зор .Темата е да споделиш тайна не да ми коментирате какво съм написала.. имала съм нужда споделила съм .Защо трябва точно вие да ме съдите само не ми е ясно и моля не ми отговаряйте няма смисъл !

# 122
  • София
Момиче, отпусни се - релакс. Не виждаш ли, че всеки те успокоява, а ти се цупиш. Гледай по-ведро на живота.  Peace

# 123
Момиче, отпусни се - релакс. Не виждаш ли, че всеки те успокоява, а ти се цупиш. Гледай по-ведро на живота.  Peace

Peace

Не си престаряла, а и сега ти е времето да си поживееш, да си създадеш интереси и тогава може би ще попаднеш на подходящия човек.

# 124

Абсолютно.
Аз ако съм мъж бих избягал с 200 от напориста, кисела и страдаща мома.

И не е заяждане, съвет е. Не, че ще приемеш кой каквото и да ти казва.
Познавах навремето момичета като теб, заветната цел - до 25 да са се омъжили. Кой каквото и да им говореше, те си знаеха своето.Та, малко мелим напразно в темата Simple Smile

# 125
Почувствах се омърсена от нещо, което направих. Не мога да разбера отношението на човек, на когото много държа. И защо се съсипвам, защо. Много трудно преглъщам неясни отношения и игрички. И потъвам. Потъвам. В кой свят съществувам? Смея се, а не ми е смешно. Опитвам се да запазя менталното си здраве. Ще тренирам. Помага ми.

# 126
Анонимен, навярно си избързала с брака? Изградила си фалшиви очаквания?

# 127
Никак не ми е празнично. Тъжно ми е.
Тъжно ми е и за младото мъртво момиче- заради лошите условия на живот в БГ. При други обстоятелства можеше да е жива. И можеше всяко друго момиче, което минава по такива безлюдни места да  е на нейно място. Работещо, учещо, скромно момиче- не някой надрусан парцал, въпреки, че и те не заслужават такова нещо.
Гледах снимки- виждаше се нещо като изхлузени панталони- явно е била изнасилена. Отвратитело.. Sad

# 128
Познавах я.Бяхме приятелки преди години,смеехме се и правехме глупости заедно.Цялата група.Не заслужаваше това.Отказвах да повярвам до последно,че е тя.С две ръце се подписвам за връщане на смъртното наказание.Вярвам че ще си получи заслуженото изверга..... Praynig

# 129
И на мен ми е много мъчно за момичето и за родителите и, горките хорица  Sad

# 130
2 нощи по ред сънувам почти еднакви сънища..леки катастрофи..
Странно ми е .. newsm78

# 131
Аз пък бедствия- снощи земетресение, миналата седмица пак нещо от този сорт...

# 132
Вчера дъщеря ми имаше тържество в детската градина за Осми март. Разплаках се като я гледах как играе, казва стихотворение, чудехсе как да си скрия сълзите, никой да не ме види. Много ми е мъчно, че баща и е в чужбина и пропуска такива мигове от детството и. ЗА някои може да е смешно и нищожно, но за мен е много важно. Тайна е защото не съм споделила с никого.

# 133
Прекрасно е да чуеш след години най- хубавите думи от индивид над 4 годинки. Crazy
И да няма на кого да се похвалиш.
Та е тайна. Grinning
Наистина след лошотии изгрява слънцето, все пак.

# 134
Тайната ми е ,че ме е страх.Изпитвам невъобразим ужас.Съпругът ми има работа ,в друг град,а навън продължава да трупа сняг. Страх ме е да не му се случи нещо,имам кофти усещане.Дано да греша...
Тайна е,защото не мога да кажа на никого ,а и не искам.Пазя го в себе си,не желая да натоварвам близките си и  да тревожа мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт