365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 854
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 135
Винаги съм била силен човек,поне за такъв се имах...Пак съм в депресия Sad

# 136
  • София
Тайната ми е ,че ме е страх.Изпитвам невъобразим ужас.Съпругът ми има работа ,в друг град,а навън продължава да трупа сняг. Страх ме е да не му се случи нещо,имам кофти усещане.Дано да греша...
Тайна е,защото не мога да кажа на никого ,а и не искам.Пазя го в себе си,не желая да натоварвам близките си и  да тревожа мъжа си.
Спокойно, вярвам че всичко ще е наред!  Peace

# 137
Тайната ми е ,че ме е страх.Изпитвам невъобразим ужас.Съпругът ми има работа ,в друг град,а навън продължава да трупа сняг. Страх ме е да не му се случи нещо,имам кофти усещане.Дано да греша...
Тайна е,защото не мога да кажа на никого ,а и не искам.Пазя го в себе си,не желая да натоварвам близките си и  да тревожа мъжа си.
Спокойно, вярвам че всичко ще е наред!  Peace

Много ти благодаря.Засега,всичко е ОК,дано остане така .   bouquet

# 138
Тайната ми е,че ужасно ме е страх да не се обърка нещо при раждането на детето ми,дали ще бъде здраво,направо откачам от страх,не мога да го кажа на никой,защото хората край мен са свикнали да бъда смела,силна,да не небе страх от нищо.Всъщност никога не ме е било страх от нищо,хвърлям се напред във всяко предизвикателство,обичам риска,никога не съм очаквала,че ще ме обземат такива чувства.Остават около две седмици до термина ми,а на мен само ми се плаче.Пред близки и приятели се майтапя,всички ми казват,че съм много готина бременна...  а аз се страхувам още повече.Страх ме е даже да мисля за бъдещето на бебето,не съм купувала нищо,не съм мислила име,не мога да се преборя с тази лудост,която ме е обзела.Това не е нормално...

# 139
udetina85, и смелите хора се страхуват, само че за наистина важни неща! Така че е нормално да се притесняваш от всичко свързано с  тази предстояща ти  важност! Да ти кажа нещо по д секрет - и аз съм се страхувала...ама много ...и при двете ми раждания...и всичките ми приятелки преди да родят се страхуваха ( сещаш се - ама ако не съм направила нещо правилно, ако нещо се случи при раждането, ако бебето е шесторъко или  твърде слабо или не се обърнало както трябва, или ...бе илита много. Нормални стъпки към майчинството са това, след това страховете стават  като че ли повече, но по-приемливи. Силна прегръдка и  спокойно майчинство  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 20:55 от ЗАНДАЛИ

# 140
Лудетина85, все едно аз съм го писала, едно към едно.
Един непоискан съвет от мен, наслаждавай се на бременността,не мисли лоши неща и обръщай внимание на съпруга си. Всичко ще е наред.  Hug Не се вманиачавай. Лека бременност и едно здраво бебче на финал.

Скрит текст:
Аз така се бях вманиачила в бременността , че и като родих, виждах само бебето, после изпаднах в депресия и това продължи доста време. Как ме изтърпя мм все още не знам. Затова казвам обръщай внимание на мъжа си. Всичко ще е наред.

# 141
Много се разочаровах...Sad

# 142
  • Пловдив
Изпитвам ужас че утре съм на работа.Дадох всичко от себе си на това работно място и  доста време всичко беше ОК , но последните месеци имам чувството,  че получавам само нерви и тормоз  Sad и то поради приини далече от моята работа и принос .

# 143
Днес мъжът ми ми даде една червена роза Sick И то докато стои да ме чака в колата я купил (видял, че хората цветя купуват и той решил) Побеснях - толкова фалшиво и кухо ми се стори, че го цапнах с нея и му казах да я пробута на майка си за празника, че е родила такъв...
Поне лале или зюмбюл да беше, тях ги обичам, а той  - роза. При положение, че ненавиждам рози ooooh! Та по това ми стана ясно, че просто я е взел, колкото да отбие номера. Изхвърлих я в първия срещнат казан за боклук

# 144
Честно ли, Анонимен?! Tired
Някои жени верно не знаят какво искат... ooooh!
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4639738

# 145
Честно, Бижу. Наистина се вбесих. Все пак за 22 години живот заедно, би трябвало прекрасно да знае, че рози, особено червени, не понасям  Tired

# 146
  • Варна
Поне не е ли важен жеста ?Какво като е роза ,сетил се е човека ...

# 147
  • София
Моят мъж пък не ми подарява цветя за празниците. Дори и да мразех рози, бих се зарадвала на жеста.

# 148
Мм от вчера е по работа и не си е вкъщи.Получих му букетчето, по куриер.Любимите ми цветя...И? Изобщо не съм щастлива.Единственото,което искам е той да си бъде у дома.Нищо повече.
Мисълта ми беше,че е все едно,дали се е сетил сам, или-не.Не се ли радваш,че е с теб,до теб? Не е ли това най-важното,всъщност ...  Rolling Eyes

# 149
  • София
Аз пък,днес като станах,намерих цветя на масата,с готово изписана картичка.А се оказа,че вчера вечерта,докато съм била на работа си е писал във фейса с една....И какво?Дреме ми за жеста му  Sad

Общи условия

Активация на акаунт