365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 868
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 150
Мъжа ми замина да гледа мач,явно му беше кофти да ме остави сама,но му казах да изчезва.Всъщност много исках да остане при мен,но да го иска той,а не да остане защото трябва..странно нещо сме това жените.Иначе подарък имам...голяма работа.Понякога мъжете са големи загубеняци!

# 151
Може би щеше да е по-добре ни подарък, ни нищо?!
Подарили подарък/купили роза - отсреща недоволство, ако не купят нищо и не направят нищо - пак недоволство...
Може би един бой трябва, за да са доволни всички?! И малко сръбска музика!
Един пернишки 8 март Laughing

Казвайте ги нещата, не си мълчете, казвайте какво искате и какво очаквате, не чакайте някой друг да се сети и после мръщене и лигавене, защото някой не е ясновидец.

Казала съм си отдавна - лигавщини не искам, само шоколад.
Роза няма да ми подари, защото знае, че откъснати цветя не обичам, но и да ми подари някой откъснато цвете, не бих го изхвърлила в кофата, така ще се натъжа още повече.

Навън е такава гнусна зима, че повече отива да се поздравяват с "Шити Шитмас", отколкото с 8 досаден март.

# 152
Хаха,аз си замълчах,но после няма да му мрънкам,насила хубост не става.Ако не бях много бременна щях да изляза с приятелки и да се напием,Та затова ми стана жално за милия ми мъж,разкъсван между мен и любимия си отбор.Simple Smile Пък и аз съм се ошашкала зверски,така че може би е по-добре,че съм сама. Simple Smile

# 153
Тъжно ми е ...  Cry

# 154
  • И тук, и там, навред....
Обхванала ме е тъга и сърцето ми е разпръснато на хиляди парченца...... Sad((((

Честит празник на всички дами!   bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Очаквах нещо, продиктувано от елементарна човещина, но уви, надценила съм хората, от които да се надявам да реакция. И по-добре, може би.

# 156
Имам познати много прости жени, като начин на мислене и поведение. Много, ама много глупави и ограничени!

# 157
  • София
Тайната ми е,че ужасно ме е страх да не се обърка нещо при раждането на детето ми,дали ще бъде здраво,направо откачам от страх,не мога да го кажа на никой,защото хората край мен са свикнали да бъда смела,силна,да не небе страх от нищо.Всъщност никога не ме е било страх от нищо,хвърлям се напред във всяко предизвикателство,обичам риска,никога не съм очаквала,че ще ме обземат такива чувства.Остават около две седмици до термина ми,а на мен само ми се плаче.Пред близки и приятели се майтапя,всички ми казват,че съм много готина бременна...  а аз се страхувам още повече.Страх ме е даже да мисля за бъдещето на бебето,не съм купувала нищо,не съм мислила име,не мога да се преборя с тази лудост,която ме е обзела.Това не е нормално...

И аз бях така, не знам дали ще ти помогне, но майка ми ми беше казала, нещо, което често си повтарях - "Погледни на улицата, всички хора които ходят са родени от майки!"

Всичко ще бъде наред!

# 158
За да няма недоразумения, аз си поръчвам подаръците и цветята. Така е било и ще бъде, вече от няколко години. Ето, за днес бях поръчала лилави лалета. Нямало и купил розови хризантеми. Ок, постарал се е. За осми, za 14- i, ne za dnes, ми събра 3 фрезии, пак по мое желание, от три места, не бил сезона, нямали... Хората били поръчвали големи букети от рози, той с 3 стръка се излагал. Нямаме угодия, наистина. И подаръка аз си избрах. То ми писна от рендета за подарък.

Хубав празник, момичета!

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 19:34 от Дари П.

# 159
На моето момче днес дъщеричката му има рожден ден, нямаме възможност за момента да купим подарък и  му е криво. Не ми е честитил празника, не ми е подарил нищо и грам не ми пука за това - достатъчно  ми показва и изговаря обичането си и извън този ден. Криво ми е, че на него му е криво. Още няколко дни и  ще можем да купим, каквото пожелаем...но точно днес той няма подарък за  принцесата си и ми е мъчно  Confused

# 160
  • В един копнеж!
Честит празник и от мен!

Не съм разочарована, защото не очаквах нищо на днешния ден...Вчера като излизахме да се поразходим, сама си поисках живо цвете, защото много ми хареса, и той ми го купи. Без повод, но и отчасти по случай днешния празник. И аз щастлива, и той-доволен.   Heart Eyes Точка!

Дами, не си смачквайте днешния празник само, защото не сте получили отрязано опаковано цвете. Останалите дни от съвместният живот са не по-малко показателни за отношението на мъжа до Вас към Вас.  Peace

# 161
Зандали Hug

# 162
umi zoomi, благодаря ти   bouquet
А ти не се отчайвай - депресията е сигурен знак, че си стигнал дъно (почва)  за оттласкване . (не знам историята ти, но прочетох какво си писала в предишната страница) Пролетта, която идва е  най-зареждащото природно случване, което като нищо може да те  вдигне или поне да  ти даде заряд да се вдигнеш сама  Hug Аз ти пожелавам следпролетно да пишеш само хубави  тайни  Hug

# 163

Казала съм си отдавна - лигавщини не искам, само шоколад.
Роза няма да ми подари, защото знае, че откъснати цветя не обичам, но и да ми подари някой откъснато цвете, не бих го изхвърлила в кофата, така ще се натъжа още повече.

Казала съм отдавна (от около 20 години) и всяка година го повтарям - рози, особено червени, не обичам. Изобщо никакви цветя не обичам всъщност. Нито букети, нито в саксии. Единственото ми изключение е зюмбюла. Божествено ухание има това цвете и беше единственото в живота ми, което засадих и отгледах с много любов. Ако вместо червена роза, бях получила бонбони, вино, абе всякаква друга глупост, нямаше да се ядосам. Това за мен не е жест, а нещо като да се отчетем, че уж е празник...ей на, хората купуват, я и аз да се включа, докато вися тука да я чакам.
Излишно беше и кухо. И не го смятам за жест към мен, тъй като точно мисълта за мен е липсвала. Аз няма да му подаря никога нещо, което знам, че мрази Simple Smile Пък било то и за някакъв комерсиален празник Simple Smile

# 164
  • bad@ss
Друго ви куца, а розата е теле под вола  Hug

Общи условия

Активация на акаунт