365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 921
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
3 години и всяка вечер го сънувам. Абсолютно всяка, а си лягам до мъжът ми.

# 196
Чудото ми не се случи. Молбите ми не се чуха. Приятелката ми почина. Обвинявам Съдбата, обвинявам и Бог, обвинявам и всички шофьори, неспазващи правилата.... Не мога да го приема....

# 197
Чудото ми не се случи. Молбите ми не се чуха. Приятелката ми почина. Обвинявам Съдбата, обвинявам и Бог, обвинявам и всички шофьори, неспазващи правилата.... Не мога да го приема....

Животът е много несправедлив........  ;-(  Hug

# 198
Клю, много съжалявам за случилото се! Да почива в мир, приятелката ти. Flowers Rose
Думите просто са безсилни. Мога само да предложа прегръдка и съпричастност към болката ти.

Вярно е, животът е несправедлив ...

Тони, благодаря за пожеланието ти! Иска ми се да вярвам, а как ...?

# 199
  • Варна
Клю,прегръщам те много силно  Hug Hug

# 200
Клю съжалявам за приятелката ти   Flowers Rose!

# 201
Благодаря ви Hug

Мамче, не се предавай  Hug твоето Чудо ще се случи  Hug

# 202
  • Варна
Клю, много съжалявам Flowers Rose

# 203
Вървя по острието на бръснача...висшестоящият, който работи с мен, показва значителни симпатии (меко казано). Намеци. Мейли. Защита. Избутване. Покани. Аз отстоявам и принципно знам, че ще отстоя, защото двамата сме семейни, а той е и с малки деца.  Ако половинката ми показваше малко повече съпричастност, освен великото работене, което той смята за върха на всякаква грижа...щях да съм по-уверена...

Съжалявам за загубата...

# 204
Бъди по-уверена. Знаеш, че това е дълбока вода, в която човек не трябва да скача, ако не е готов, поне на теория, да захвърли досегашния си живот.

Клю, мир на праха й! Hug

# 205
Как да бъда по-уверена?

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 09:38 от el_pl

# 206
Как да бъда по-уверена?

Като първо решиш дали въобще имаш брак, и ако да (макар и с дефекти), как да поправите двамата проблемите си; като си дадеш сметка, че мъжете като цяло нямат нищо против мимолетна забежка встрани, но в крайна сметка си остават при сигурната връзка; като при всяка тръпка в стомаха, предизвикана от вълнуващия началник, си представиш безпощадно ясно цената на няколкото приятни часа с него: неволно емоционално хлътване, нараняване на куп хора (включително тебе) при разкриване, компрометиране на служебното ти положение. Ако през цялото време държиш пред очите си цялата картина, а не само приятната част, ще знаеш какво да правиш и как да се държиш.  Hug

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 23:02 от Анонимен

# 207
Благодаря. Да. Именно. Старая се да не настъпвам ничии интереси...

# 208
Писна ми да бъда вечно прецаканата! Решила съм да бъда позитивна и щастлива на пук на всичко и на всички !  Wink

# 209
Писна ми да бъда вечно прецаканата! Решила съм да бъда позитивна и щастлива на пук на всичко и на всички !  Wink

И аз така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт