365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 800
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 340
Аз съм ужасна майка! Непрекъснато, грешка след грешка ooooh!! Мразя се!
И аз така се чувствам,момичетата от форума ме успокояваха няколко пъти:)Имам чувството,че всяко решение е грешно,изпадам в мрачни мисли и на моменти стигам до параноя,но всъщност едва ли е толкова зле-и при мен, и при теб.

# 2 341
Четиригодишната дъщеря на моят партньор ми лази ужасно по нервите, защото е непоправима лигла. Много наясно съм, че детето не е виновно че са го направили такова и не ми е и работа да се бъркам, но не мога да отрека факта че така ми лази по нервите, че само като й чуя името и ми се обръща стомаха Sad За всяко нещо рев и хленч, дума не може никой да й каже, и непрекъснато гледа под око и се стреми да каже нещо за да засегне някого. А и непрекъснато трябва да е център на вниманието и се стеми на всяка цена да го постигне, не може никой дума да си каже в нейно присътвие. Имала съм навремето и друга връзка с мъж с дете, но то беше друго и всичко беше наред.. Но тая дребна в момента едва я понасям и ме е яд че е така...

# 2 342
  • Бургас
Все едно описваш дъщеря ми допреди 3 месеца.Сега все едно е друго дете-тихо,разбрано.На тази възраст минават през всякакви периоди и бързо се променят.Не се притеснявай,всичко си идва на мястото,не се настройвай така срещу момиченцето. Grinning

# 2 343
Все едно описваш дъщеря ми допреди 3 месеца.Сега все едно е друго дете-тихо,разбрано.На тази възраст минават през всякакви периоди и бързо се променят.Не се притеснявай,всичко си идва на мястото,не се настройвай така срещу момиченцето. Grinning

Знам, май не съм свикнала, понеже моята щерка беше буба ...  Laughing Казвам аз, тя не е е виновна, притеснявам се само, че по начина на поведение и възпитание на майка й, която не и слага никакви граници, то няма да си остане само с фазата. А иначе като се виждаме си я гледам и търпя. Какво ми остава... Само си признавам тук, че ме дразни до побъркване! Simple Smile

# 2 344
  • София
А, с баща и говори ли по този въпрос? Мисля, че не зле да му кажеш как се чувстваш, разбира с в спокоен разговор, защото все пак това е неговото дете.

# 2 345
А, с баща и говори ли по този въпрос? Мисля, че не зле да му кажеш как се чувстваш, разбира с в спокоен разговор, защото все пак това е неговото дете.
Спестявам му го, защото него го боли много от това поведение на детето, той го вижда и се ядосва. Търпелив е с нея, обяснява, изчаква...после като си отиде тя ми казва че се ядосва как се държи тя, а аз го успокоявам че е фаза, че ще мине... Рядко я виждаме, той би искал повече, но майката е малко (с извинение) "смахната" ... Тогава навремето в споменатата предишна връзка с майката на детето се разбирах много добре, моята собствена дъщеря се разбира със сегашната жена на моят бивш много добре, но в тоя случай с приказване човек не постига нищо. Тя е голяма егоистка, детето само до себе си държи, даже като я еиждаме става само в нейно присъствие, а тя самата само с нея и родителите й, всичко под контрол и почти без други деца, ако не е тя самата наблизо. Детето само не може да се занимава, или с някой "слуга" или с никой...губи интерес след 5 минути към всичко... Ако някой пита малката иска ли да прави нещо, майка й веднага: "Не, сама тя не може! Не, без мен тя не отива там! Не, тя това не го умее!" Вкопчила се е в детето, друго не прави. Няма хобита, няма приятелки, всеки ден при родителите й , с други хора почти не общува. Забелязала съм, че майка й, тоест бабата на детето, се държи по същия начин с нея и отговаря вместо нея като я питат, сега тя прави това със собстената си дъщеря, и то  детето се развива така, че дразни всички... Трудно за обяснение. Мен ми е жал за детето, но просто не мога да отрека, макар да знам къде е проблема, че ми е трудно и да й търпя капризите и крясъците...

# 2 346
  • София
айде, бе, жал ти било за детето! Това е само начин да се изживяваш като превъзходстваща  майката на детето. Класика в жанра. Той, горкият, колко е прецакан, а тя, гаднярката, колко е луда! И изгряваш ти - бяла и добра!

# 2 347
Аз просто обясних, ние тука си споделяме. Той не е прецакан, да си е мислил на времето с кой е спал. Laughing

А аз ВИНАГИ съм бяла и добра, да!  Laughing

Теб от какво те заболя корем, всъщност?  Laughing

# 2 348
Споделяме тайна или обсъждаме казус?
Нека да е първото. За второто - пускане на тема в подходящ подфорум.

# 2 349
  • София
Аз просто обясних, ние тука си споделяме. Той не е прецакан, да си е мислил на времето с кой е спал. Laughing

А аз ВИНАГИ съм бяла и добра, да!  Laughing

Теб от какво те заболя корем, всъщност?  Laughing
Не се връзвай на провокации. Разбирам те и напълно те подкрепям.

# 2 350
Споделяме тайна или обсъждаме казус?
Нека да е първото. За второто - пускане на тема в подходящ подфорум.

Аз отогворих на въпросите, бубе.. Както често се случва тук. А темата няма какво да я обсъждам, понеже достатъчно я говорим и обсъждаме у дома, със семейството-тоест родители и близки на моят партньор. Споделям си и толкова. Simple Smile

Роналд,  Hug

# 2 351
Поредни самотни и тъжни празници. Пазарувам само носни кърпички.

# 2 352
  • София
Поредни самотни и тъжни празници. Пазарувам само носни кърпички.
Защо самотни? И затова ли са тъжни? На колко си години и с кой би искала толкова да ги прекарваш?

# 2 353
В такъв период съм, че едва ли не трябва да реша какво ще правя с живота си. Единият избор, който ми предстои да направя, ще огорчи нашите, но аз искам да опитам в тази насока... не съм сигурна дали ще се получат нещата, но просто искам сама да стигна до отговора и ако трябва да си блъскам главата по стените, но да се науча от грешката си. Дори си мисля, че ще е далеч от грешка, НО много ме е страх без подкрепата на родителите ми. Винаги съм била самостоятелна, но те държаха на мен, а сега нещата ще тръгнат в друга посока.

Чудя се кое е по-важно да не си развалям отношенията с нашите и да направя компромис със себе си или да вървя напред, колкото и да е трудно.

Ох, чак сама се оплетох  Crazy

# 2 354
  • София
Скрит текст:
В такъв период съм, че едва ли не трябва да реша какво ще правя с живота си. Единият избор, който ми предстои да направя, ще огорчи нашите, но аз искам да опитам в тази насока... не съм сигурна дали ще се получат нещата, но просто искам сама да стигна до отговора и ако трябва да си блъскам главата по стените, но да се науча от грешката си. Дори си мисля, че ще е далеч от грешка, НО много ме е страх без подкрепата на родителите ми. Винаги съм била самостоятелна, но те държаха на мен, а сега нещата ще тръгнат в друга посока.

Чудя се кое е по-важно да не си развалям отношенията с нашите и да направя компромис със себе си или да вървя напред, колкото и да е трудно.

Ох, чак сама се оплетох  Crazy
Не знам за какво иде реч, но случай себе си, послушай интуицията си, работи с усещания в тялото, за да се опиташ да разбереш по правилния път ли поемаш. В крайна сметка, изложи на ваште, че си наясно с риска да ви загрубеят отношенията, за което много съжаляваш, но ако не опиташ това, което ти искаш - цял живот ще съжаляваш ( и ги обвиняваш).

Общи условия

Активация на акаунт