365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 853
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 325
Исках само веднъж да ... , той ми отказа тактично.  Confused  Crossing Arms Остави си вратичка, но аз искам сега.

# 2 326
Баща ми има здравословен проблем, а не иска да ходи на доктор. Държи се като малко дете. Страх ме е. Sad

# 2 327
  • София
И на мене не ми е коледно.Но пък за малката е такова щастие.Правя всичкп аради нея

# 2 328
Водихме децата на кино. Гледахме "Добрият динозавър". На две от сцените се разплаках. На анимация! Остарявам. Sad

# 2 329
Водихме децата на кино. Гледахме "Добрият динозавър". На две от сцените се разплаках. На анимация! Остарявам. Sad

Не се шашкай. Има едно филмче, не го знам дали е немско или само на немски преведено- "Теди и Ани- забравените приятели" - тези две играчки са изхвърлени от децата на които са принадлежали, и тъгуват по тях...не казвам как свършва, но да не ти обяснявам колко рев удрям! И то всеки път, макар да съм го гледала сума ти пъти!

# 2 330
  • Бургас
Писна ми всеки ден да се занимавам с някакъв здравословен проблем. Не знам какво става с мен. С това разбито здраве не знам как ще забременея и  износя дете и това истински ме плаши.

П.П. Редовно си рева на филми.

# 2 331
Превърнала съм се във звяр. Толкова  озлобена, коравосърдечна съм станала, че няма накъде. Режа и мачкам наред. А всички са добри с мен, на пета ми се въртят.
Толкова неща преодолях, дори тъпите паник атаки без хапчета.
Май станах силна, но ако това е цената- ...
Позитивна съм, усмихната, оптимист, но има една гадна черта в характера ми, която отблъсква- надменност. Огромна.

Мисс-  Hug

# 2 332
Аз съм ужасна майка! Непрекъснато, грешка след грешка ooooh!! Мразя се!

# 2 333
Очаквам нашите за Коледа и Нова година. И съм в тих ужас как ще изтърпя баща си.

# 2 334
Очаквам нашите за Коледа и Нова година. И съм в тих ужас как ще изтърпя баща си.

Съчувствам. Всеки път сме така когато посрещаме майка ми... Cry

# 2 335
  • София
С моя не си говоря от 5 години.Не ,че не страдам.Много даже.Понякога е по добре да прекратиш отношенията.Той мн се промени заради сегашната му жена.Мъчно ми е за предишния човек ,който бешв.Най ме боли  че гледа чуждите внучета.За негпвото не се сеща

# 2 336
  • Пловдив
Губя надежда, че ще се съберем...не вярвах, че толкова много ще ме боли. Чувствам се зле, нищо не ми носи удовлетворение. Покрай него и себе си започвам да губя или може би отдавна съм се загубила...

# 2 337
Започвам да се чудя, дали наистина не са ни  урочасали вече... карък след карък....

Скрит текст:
Мой роднина, един от най-близките хора за мен, се наложи да претърпи по спешност ортопедична операция, а не по избор.... за която нямаме пари. Молих се на когото се сетя и някак си ги събрахме... не знам как ще се връщат... т.е. ще се връщат, ама ще е кошмар. Нямам избор.
Лошото, обаче, не спира до тук- майка ми се нуждае от спешна операция, баща ми от две, свекърва ми е с разбито здраве и стои без зъби.... От къде да намеря толкова пари  #Crazy #Crazy Не можа ли всичкото лично на моята глава да се стовари, поне те да са добре  smile3518 newsm45

Не знам вече на кой Бог да се моля лошотията да спре  newsm17

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 12:28 от Carrie Bradshaw^

# 2 338
Преди 14 години едно момче ме остави без душа,а преди 8 години една жена без сърце...
Тежи ми,много ми тежи...
Внимавайте какво си пожелавате,защото рано или късно се сбъдва   Cry

# 2 339
Четох "Кери" и на толкова места в книгата видях себе си...

Общи условия

Активация на акаунт