365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 411
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 810
Значи мълчиш докато не подредиш за себе си нещата така, че да си в най-добра позиция. До тогава не мислиш за сблъска с шефа си - той ще дойде в един момент и да го мислиш, и да не го мислиш. По-добре не се травмирай излишно.  Hug

# 811
Благодаря ти за куража Hug

# 812
Според мен ще им подариш една заплата поне, но понякога се налага. И аз съм го правила. Фирмите за това предпочитат да бавят заплатите, за да нямаш измъкване.

# 813
  • Sofia
Бубанка, в колкото и теми да те засека из форума, все виждам, че сме на едно мнение. Става ми много приятно така. Хубаво е човек да чете човек, който разсъждава подобно на него  Hug

По темата: мислех си, че съм спряла да плащам "данък обществено мнение", а се оказва, че все още ми пука какво мислят разни познати и непознати за мен и поведението ми  Embarassed

А е тайна, защото не ми се иска да го споделям с никого от реалното си обкръжение. Всички ме мислят за непукистка, в смисъл, че правя каквото преценя за редно и правилно, без да се допитвам до другите и до социално приемливите норми. Правя го само тук /не, че съм напълно анонимна, но все пак съм във форум, а не на живо сред хора/  Sunglasses Има още да работя върху себе си явно. В тази насока де.

# 814
  • Пловдив
Milagro*, мама ме е родила на 39, за ония години обществото може и да я е отписало от нормите, но към днешна дата си мисля, че е напълно приемлива възраст  Wink
От все сърце ти желая желанието да ти се сбъдне, толкова хубаво ми става като чета, колко жени /българки/ желаят второ дете  Hug

# 815
  • Сф
Дано на всички се сбъдне желанието! Понякога и аз тайничко се надявам на още едно дете, въпреки че съм на 39г и засега е невъзможно..
Отделно се надявам да ми се случи една конкретна любов, както в по- предни постове коментираха може би и при мен с пътешествие .....да запълни липси  Wink

# 816
  • Бургас
Джуле, идея нямаш какви скандали се вихреха между мен и мъжа ми относно ремонтите и мебелировката, когато си купихме жилището. Е, то главно аз истерясвах, защото съм много припряна, а отгоре на всичко смятам, че жената има решаващата дума относно семейния уют. Спокойствие и здрава храна му е майката, не се впрягай.  Grinning
Днес жУвотното се кротна. Сигурно защото се сдоби с чисто нова кола с голям багажник да "имало място за количката на чавето". Явно вчера се беше ядосал нещо и си го изкара на мен. Всеки ден съм била намилала за тоя ремонт, все едно и също съм дрънкала, бля-бля, нищо, че днес около 7-8 пъти ми задаваше едни и същи въпроси: "Къде ми е портфейла/телефона/ключа за колата/очилата". Трябваше и аз да му се развикам  Confused

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 23:02 от miss july

# 817
  • На топло
Има хора, които на 38 още се готвят за първо  Grinning

# 818
така като чета /за второ на по 38-40/, се чудя на къде съм се разбързала за второ дете и се успокоявам, че ММ не иска към момента.

# 819
Изгарям от температура, а кожата ми е ледена, термометъра показва 38,6... Не мога да лежа, пари ми и не мога да се събера просто...

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 19:02 от Анонимен

# 820
Изгарям от температура, а кожата ми е ледена, термометъра показва 38,6... Не мога да лежа, пари ми и не мога да се събера просто...
Аз го обичам по някакъв начин, ние сме неразривно свързани цял живот, но не го обичам така. Никога не съм имала никакви интимни отношения с този човек!
Толкова съм зашеметена от случилото се, че вече 9 часа не съм на себе си.
Мъдри хора са казали "Внимавай какво си пожелаваш!"! но защо това, което си пожелаваш, получаваш не от този, от когото го искаш? И това не ми дава мира откакто научих тези неща днес.
Той ти каза, че е влюбен в теб, ти не си влюбена в него, но искаш съпругът ти да ти каже, че е влюбен в теб, така ли?
Не разбрах защо си се разгорещила тогава  Flutter

# 821
Не търся разбиране. Не търся и оглозгване де. Разгорещила съм се, защото имам температура. Мъжа ми ме обожава. Блиц интервю? Други въпроси? Flutter

# 822
Изобщо не ми стана ясно от поста, че температурата ти не е свързана със случката...
Писала си, че това, което си пожелала го искаш от друг, затова предположих, че го искаш от мъжа си Rolling Eyes
Както и да е, явно каквото и да напиша, ще ме разбереш погрешно, така че бързо оздравяване ти пожелавам Peace

# 823
Драмата е единствено сега и заради старото желание..По някакъв начин се кефиш на това, макар да съзнаваш, че е късно. МИ кажи му го. Да не те е отблъсквал навремето. Сега няма как. Както и вече няма да е същото. И двамата ще трябва да го приемете.

# 824
  • в 1001-та нощ
Анонимен, преживях това - 2 месеца преди да срещна ММ. Не бях обвързана в този момент, но бях тотално изстинала. Изпитах само съжаление, защото виждах, че е искрен.

Но всяко нещо си има момент да се случи  Peace Вече е късно  Crazy

Мисля, че когато има нереализирана връзка - те помнят как някой ги е обичал, желал и когато са сами се връщат към тези спомени. Искат такава обич, чувства и затова ровят в пепелта да търсят въглени. Но няма. При мен всичко беше изстинало.

Това, което този човек прави сега е див егоизъм. Поживял си, поиграл си - сега ти си наред  Naughty Хайде, моля  Crazy

Виждам, че при теб има искри, все още. Предполагам, че ако си разрешиш това впускане - бързо ще осъзнаеш, че копнежите и реалността се разминават  Peace

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 19:16 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт