365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 816
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
umi zoomi ,  разбирам те напълно относно липсата...но на мен ли липсва, не само на задушница/знам, че и на теб/, понякога се случва нещо и си казвам, ако татко беше...има моменти, които никога не съм изживяла с него, няма и да изживея /бях дете, когато си отиде/...като цяло изглеждам щастлив и вечно усмихнат човек, а има много близки хора, които са си отишли покрай мен...знам, че някога пак ще го видя, искам да вярвам, че душите отиват някъде, не искам да приема, че ей така просто един ден изчезваме...
мисълта ми беше, че тези липси никога не се запълват и колкото и клиширано да звучи животът продължава, така че наслади се на момента, че с мъжът ти сте заедно, хапнете, пийнете...животът е твърде кратък.  Hug

# 91
Сложих си главата в торбата заради един човек, близък по кръв, но не и на сърцето, не очаквам благодарности, но очаквах коректност, която не вярвам да получа. Благодарна съм на ММ, че е толкова толерантен и разбран, но ще дойде момент, когато ще ми напомни за този случай.

# 92
Един човек се опита да ме потъпче. Да потъпче гордостта ми, самоувереността ми, характера ми, мечтите ми... душата ми...всичко! А аз щях да направя и невъзможното, за да бъдем заедно. Понякога хората са много жестоки.

# 93
  • София
Болката, която преди беше случайна и спорадична става все по-честа и на все повече места. Никой не знае. Вече спря да му пука, нямам желание за борба- каквото -такова.

# 94
Болката, която преди беше случайна и спорадична става все по-честа и на все повече места. Никой не знае. Вече спря да му пука, нямам желание за борба- каквото -такова.

Недей така  Hug Недей.

Лекарите ли не знаят или не си казала на близките си?
Ако е второто сподели, сподели на някого, ще ти олекне поне мъничко  Hug

# 95
Не е тайна, по- скоро е обида и горчилка от постъпката на човек, за който имах друго мнение. Той доказва две неща " Няма ненаказано добро" И "Господ си знае работата." В неговият случай определено си я знае!

# 96
  • Варна
Усещам как ще направя грешка и го осъзнавам. До някъде го искам ,после като се замисля си казвам какво правя ... ? Но ми трябва нещо което да ме разтърси защото това просто не е никакъв живот ....
Знам че не е мъжа за мен ,ще ме нарани ,после пак ще страдам но какво да правя не искам с никого да споделям ..писна ми да ме съдят или да ми дават съвети много ми е объркано  ooooh!

# 97
Криво ми е ...Казах на приятелка,моето мнение за приятеля и (след като тя ме попита).Казах и всичко,което знам за него и съм сигурна ,че е истина. Тя беше в шок. Каза,че не иска да го вижда никога повече и ,че аз съм и "отворила очите" ,какъв е той ,всъщност .Е,сега заради голямата ми уста,една връзка,макар и краткотрайна,приключи.
А ,исках само да бъда честна с нея ...

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 22:26 от /Pəˈtrɪʃə/

# 98
Чувствам се ужасно. Не исках нещата да свършват така- по този грозен начин и точно сега. Направих всички възможно 6г никой да не страда...

# 99
  • ГО
По повод споделена тайна малко по-нагоре, ще споделя, че преди години направих грешката да кажа на приятелка, че мъжът й и изневерява. Те се разделиха, а аз дълго време получавах заплашителни и обидни смс-си от мъжа й. Денонощно. Както се досещате, вече не ми е приятелка.
Та, вече си държа езика зад зъбите.

# 100
Получих прекрасна новина!
От години чакам този миг.. Heart Eyes

# 101
Обикновено прекрасните новини не се пазят в тайна .
 Или се лъжа ...!?
Радвам се за теб EXQUISITE

# 102
Обикновено прекрасните новини не се пазят в тайна .
 Или се лъжа ...!?
Радвам се за теб EXQUISITE

Пазят се, пазят се.

За едни сватба, за други брадва.

# 103
Ами явно аз съм такъв човек и винаги си казвам всичко каквото ми е на душата .
Да,като се замисля понякога е добре и да се премълчи .
  Като гледам темата и се чудя за моите тайни и не мога да се сетя такава.

# 104
  • Варна

П.С

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 10:10 от lorennka

Общи условия

Активация на акаунт