365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 600
Най-важното е да знаеш ти какво искаш, какво си готова да дадеш и да загубиш.

# 601
  • Бургас
Благодаря за куража, момичета  Hug Аз имам навика да се тревожа за всичко, ама и майка ми допълнително обтяга обстановката. Нито съм тръгнала да купувам жилище без заделени пари, нито съм тръгнала да тегля грамадни кредити,  като доста хора. Накрая не издържах като ми каза да сме изчакали още малко и я питах дали иска да родя на 40г. и какво по-точно да чакам. Вместо да се радва, че детето й за 5-6 г. успя да си спести пари за жилище, тя седнала да се тюхка.
Няма ся се плашиш и не се впрягай Wink Peace
Да ти кажа ли,че ние миналата година купихме и то с кредит,средно голям  Laughing и поради изнасянето ни от квартирата/притискаха ни/ се нанесохме за 2 седмици.Като казвам без да преувеличавам...апартамента беше на замазка.

п.п. а това с колегата на новата работа ли?
Мистик, помня го твоя казус с кредита и апартамента. За мен беше доста смело това вашето  Grinning
Иначе да, колегата, който се скатава, е от новата ми работа.

# 602
Мисля, че ще погубя дългогодишна връзка, заради моментно увлечение, от което нищо няма да излезе. Дори кратка авантюра. Яд ме е на себе си.
То от теб зависи дали ще я погубиш. На всеки човек му се случва да залитне, но най-важното е да се запиташ дали си заслужава да изневериш и доколко държиш на настоящата си връзка. Сам/а се усещаш, че нищо няма да излезе от тази авантюра.

[/quote]

Благодаря за отговора. Не знам дали да продължа тази връзка. Нещо някак не е същото. Яд ме е, че не оценявам правилно, всичко, което прави той за мен. А мисля за друг. Друг, който дори няма да ми обърне внимание. Пфу, разбъркано пиша, в главата ми е объркано.  ooooh!

# 603
  • Пловдив
miss july,нали знаеш...или-или  Laughing Аз съм бъзлива,ама добре,че ММ е по-смел,та иначе ако остане на мен още да се мъкнем по квартирите Peace не съжалявам...и дано да е все така.

По твоя  казус за колегата...според мен докладвай,чисто и просто за да не страдате всички,че вършите неговата.За това този човек все пак получава заплата.Другите няма защо да го носят на гърба си...сега,ако му се налага или има проблеми е друго. Peace

# 604
И аз съвсем се забатачих с моето увлечение.
 ooooh!

Да, обаче защо просто не се обади по тел  да се видим на по бира и да поговорим кой, какво и докъде и да се изясним- ей това не разбирам!Като няма нищо- ок!
И да знаете не съм на 20, а почти по 2, че уж и опит имам, ама в случая ми безполезен..
Какво да направя, за да се изясним, че почва да ми пречи вече това увлечение ?
Aнонимен, според мен няма да стигнете до никъде. Ако настоиш да се видите на по питие с цел изясняване, ще се измъкне. Радвай се на свалката, доколкото ти доставя някаква наслада, но повече не очаквай. И внимавай.

# 605
  • София
Темата за тайни ли е или е спамо чат?

# 606
Толкова съм болна, толкова ми е зле... и за капак такива лоши новини ме изненадаха днес. И имам чувството, че това е началото на края и отсега нататък само такива новини ме очакват. Много често хората около мен ми казват, че съм много упорита и никога не се отказвам, но всеки си има някакъв предел и не знам дали това не е моят... Кога е редно човек да се откаже от нещо, колкото и много да го иска ? Преди бих отговорила, че няма отказване и колкото и време да отнеме всичко е възможно, но явно мисленето ми е погрешно.

# 607
Темата за тайни ли е или е спамо чат?
Джули93, разбрахме, че си против изневярата - ок , но какво ти пречи , че съм споделила и някой ми е отговорил?Това ,  което за теб е спам за друг е важно. Искаш тайна- ето ти още една- имам нелечимо заболяване, което не се знае как и колко и кога още може да ме свали надолу. За мен всеки ден е подарък, всяка усмивка също. И какво?-харесала съм си някой и веднага някой си тропва моралните възгледи- мерси , не са ми нужни, нека си живея живота както преценя АЗ- просто малко толерантност проявявайте , както когато на мен пък например не са  ми  интересни  терзанията ви за смяна на работа, но не коментирам пост след пост - форума е за всички!

Анонимен, мерси за мнението- и аз клоня повече, че няма да се стигне доникъде, аз съм пас и затова именно не разбирам защо ТОЙ продължава да се закача толкова много, непрекъснато пита как съм и ми праща поздрави по 3ти човек , а не е необходимо .Може би е някакво странно приятелство - не зная , не сме близки.Беше ми споменал нещо , че от 3тия път се решавали нещата - е сега е 3тия път и дори и общата работа приключва, поне по този проект. И понеже се отрезвявам именно като споделя, полезно ми е да получа различни мнения.

# 608
Много често хората около мен ми казват, че съм много упорита и никога не се отказвам, но всеки си има някакъв предел и не знам дали това не е моят... Кога е редно човек да се откаже от нещо, колкото и много да го иска ? Преди бих отговорила, че няма отказване и колкото и време да отнеме всичко е възможно, но явно мисленето ми е погрешно.
Няма предел! Дори не подозираш колко безпределни са човешките възможности и пак оцеляваш, и пак продължаваш . Не се отказвай! Преди си го искала силно, много. Сега го искай спокойно, осъзнато, кротко. Ще го получиш. Друг е въпросът дали все още ще го искаш когато го получиш.

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 00:32 от Бижy

# 609
  • В един копнеж!
Дали годините си казват думата?! Хващам се как вече не правя нещата на две, на три, и когато трябва нещата  ги мисля и премислям. За мен е различно, защото преди скачах-раз, два.

# 610
Раздавам го смело и решително,но много,много ме страх... Sad

# 611
Въпросите ми общо взето бяха предимно риторични, насочени към мен самата.

Не беше нужно да ме цитирате. Моля цитатът да бъде махнат. Предварително благодаря!

Пуканки яжте на воля, но без мен.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 22:09 от Анонимен

# 612
Това си заслужава да заредиш пуканките.  Wink

# 613
  • Бургас

Извинявай, но що за връзка е това  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 23:55 от miss july

# 614
Джули, 24 годишен брак е. Не просто връзка, това е постижение.

Общи условия

Активация на акаунт