365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 615
miss july, моля те да махнеш цитата.

Връзката ни е брак, минал през доста сривове.

# 616
miss july, моля те да махнеш цитата.

Връзката ни е брак, минал през доста сривове.
какви и как сте ги преодолели?

# 617
Изненадвам се колко много жени, ужасно ревнуват от бившите приятелки на гаджетата, мъжете си.

# 618
  • На топло
Анонимен, мъжът ти трябва да е на около 45, ако не и повече. Може само да гледа човека. А това за пиенето не го разбирам  Thinking

# 619
 Simple Smile.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 22:30 от Анонимен

# 620
miss july, повтарям молбата си да изтриеш цитата.
Пиши и на лични, за да го види със сигурност.

# 621
# 622
изтрих го

# 623
  • Ямбол
И защо е това разказване, че анонимно, а после да не те цитират. Ми мълчи си, като не искаш.
Сърби ме, боли ме, ....

# 624
  • На топло
Оставете жената да се изприказва. Големи моралисти, сигурно само във форума.

# 625
В първия момент си помислих, че е Красимира.

# 626
И защо е това разказване, че анонимно, а после да не те цитират. Ми мълчи си, като не искаш.
Сърби ме, боли ме, ....

Човек понякога има нужда да сподели, особено когато няма с кого друг. Естествено, че анонимно, логично е.
Така понякога се проясняват мислите.
Реших обаче, че е твърде лично, но едва след като бях публикувала.
Моля за извинение.

Спирам да пиша, за да не спамя повече.

# 627
Много задоволство изпитвам днес. Разкарах най-гадната кучка, с която ме е запознавал живота, и с която, уви, ми се наложи да работя. Напуснах работа, или тя ме напусна- не зная, но такова безмерно щастие, лекота и свобода изпитвам, че чак сега осъзнавам  какъв стрес и тормоз ми е налаган ежедневно. Да ходиш със страх на работа, за да не ти крещят и то не шефа ти, да внимаваш във всяка една минута да не ядосаш звяра, да не смееш да се отпуснеи- аре, баста!
Не се оставайте на обстоятелствата да ви притиснат така че да изгубите вярата в нормалните колегиални отношения.
Днес също така и разбрах за определен човек, че мога да разчитам на него, колкото на ланския сняг, но поне разбрах и сега ми е спокойно.
За първи път от месеци ще заспя сладко и спокойно тази нощ.

# 628
  • Пловдив
ellias, това за упоритостта ми е толкова познато...
в кофти ситуация съм, ако слушам разума трябва да изчезвам с 200, но сърцето тупти в различен ритъм от него и отново съм упорита, следвам мечтата си макар и за много хора да е грешка може би...искам да вярвам в добрата развръзка...ужасно много ме е страх, силна съм външно, но душичката ми е като трепетлика и не знам дали ще издържа...

относно изневярата...имайте предвид, че съсипвате света на някого, за когото може би сте цялата му вселена...а и в живота нещата се връщат...и от двете страни съм била, говоря от опит...

# 629
Хаха, на теб като тръгнат да ти изневеряват, едва ли ще мислят, че ти съсипват живота и, че са цялата ти вселена.

Общи условия

Активация на акаунт