365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 944
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 175
Честито, Съни! Heart Eyes bouquet

Лека и спокойна бременност ти желая, здраво и усмихнато бебе! Hug

# 2 176
Сънфлауер-честито и от мен! Hug Щом те прочетох предния път изпитах някакво чувство, че съвсем скоро ще стане. Flutter А и намирането на котето беше добър знак.Пожелавам ти всичко да е наред и скоро да се радваш на здраво и усмихнато бебче! Hug Hug

# 2 177
Моята тайна е, че искам да сложа край на живота си, но ме е страх да го направя. Наистина не искам  да живея повече, само мъча децата и мъжа си.Смятам,че без мен ще се чувстват по-добре.

# 2 178
  • Ловеч
Няма дете, което да живее по-добре без майка си! А помисли ли, че детето може да обвини себе си по някакъв начин?! Всеки има трудни моменти,  но трябва да имаме вяра в утрешния ден!  Hug

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 16:25 от sillvy83

# 2 179
Няма и дете, което да живее добре с мисълта, че майка му се е самоубила. Потърси помощ  Hug .

# 2 180
Моята тайна е, че искам да сложа край на живота си, но ме е страх да го направя. Наистина не искам  да живея повече, само мъча децата и мъжа си.Смятам,че без мен ще се чувстват по-добре.
Пиши ми на лични,ако искаш .
Винаги има изход от всичко .  Самоубийството не е решение . Моля пиши ми.

# 2 181
Моята тайна е, че искам да сложа край на живота си, но ме е страх да го направя. Наистина не искам  да живея повече, само мъча децата и мъжа си.Смятам,че без мен ще се чувстват по-добре.
Боже, недей, не си го и помисляй!
Нима не искаш да си до децата си, да ги гледаш как порастват, какъв път в живота ще поемат...
Каквото и да се случва днес, децата ти винаги ще имат нужда от майка си!
Бъди силна и не позволявай такива мисли да минават през главата ти  Hug

# 2 182
Анонимен, травмата за децата ти ще е доживотна и много болезнена ! Чувството, че си ги изоставила никога няма да ги напусне ! И най- вече никой няма да може да те замени ( майката е най-обичания човек за всяко дете) ! Ако обичаш децата си не ги изоставяй!

# 2 183
Аз съм една развалина, разбирате ли? Мислите ли, че с такава майка те ще са щастливи? Най-лошото е, че са още много малки и няма кой да ги гледа освен татко им, който работи.Не мога нито да се смея, нито да им се радвам.А как съм ги искала и чакала, исках и трето до скоро.Учудвам се,че Господ ме дари с второ. Те не заслужават такава майка, толкова са хубави и добрички.Не мисля,ч ще им липсвам, надали и ще ме помнят...Няма смисъл, просто няма..

# 2 184
Анонимен , какво поражда такива мисли? Защо да няма смисъл?

# 2 185
Защо гледаш на себе си като на развалина?

# 2 186
  • Earth
Анонимен,  искам да ти помогна !
Моля те, пиши ми ЛС

# 2 187
Анонимен, ти винаги ще бъдеш най-добрата майка за децата ти, и никой няма да може те замени ! Продължи въпреки всичко и въпреки всички заради тях! Те имат нужда от теб! Стегни се, и продължи напред !

П.П. Преди 14 годишни баща ми сложи край на живото си ! Чувството, че ме изоставил, го изпитвам и днес ! Чувствам липсата  му в най-трудните и най-хубавите моменти ! Най-вече, че не мога да споделя хубавите моменти от живата си- иска ми се да ме беше видял как завършвам висшето си образоване, да ме беше  видял като булка, дори когато родих децата си първата ми мисъл беше че бих искала да споделя тази радост с него ! Може би ако загубиш родител по естествени причини е по лесно да приемеш загубата, но мисълта че доброволно се е отказал от теб слагайки край на живота си е много тежка за едно дете! Не причинявай това на децата си ! Болката е толкова силна въпреки времето, че съм се заклела пред себе си, че независимо от обстоятелствата в живота си, никога няма да причиня това на децата си!

# 2 188
 Анонимен ,мила пиши ми на лични  Hug

# 2 189
  • Пловдив
Анонимен, по-добре потърси психолог/психиатър отколклто да живееш с такива мисли.
Загубих баща си като дете, малко след това майка ми се опита да сложи край на живота си, спасиха я по чудо. Да, не е била идеалната майка, но така се е стекъл живота ни и е правила всичко, на което е била способна за нас, разбирам я, че психически и физически не е издържала, но не е било това правилния изход...Преди няколко години загубих дядо си и едната си сестра, първата ми мисъл след загубата на сестра ми /беше болна и дълбоко в нас знаехме, че ще дойде този момент, бяха трудни години да я гледаш и да знаеш, че по никакъв начин не може да й помогнеш/ беше дали мама ще издържи и няма да направи пак нещо, особено като знаехме, че остава вече сама в апартамента без конкретни ангажименти...

Поне имаш ли представа какво поражда тези мисли, ако си от Пловдив и имаш нужда да говориш или да имаш компания не се притеснявай и ми пиши, ако искаш ми пиши и тук, ако имаш нужда да говориш не го дръж в себе си.
Искала си децата си, Господ ти ги е изпратил, защото е знаел, че ти си перфектната майка за тях, тази, която ще се грижи за тях и ше ги обича. Мъжът ти щом е решил ти да бъдеш майка на децата му значи е видял в теб идеалната жена за това. Ти си специална, обичана и значима просто имаш нужда от малко помощ.

Общи условия

Активация на акаунт