365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 904
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 235
  • ВАРНА
Загубих 8 години от живота си с мислите за една голяма,взаимна и изпепеляваща любов.Очаквах да се върне.Оказа се пълна лъжа .Живяла съм в заблуда и розови облаци ,а до мен бе най-прекрасния и любящ мъж.Време е да се отдам на истинската любов,а не на един страхливец и фантазьор.

# 2 236
Снощи стигнахме дъното на нашето съжителство. След това има само два изхода или ще успеем да изплуваме отново заедно или това ще е краят..../а бях много щастлива с него  Cry/

# 2 237
Загубих 8 години от живота си с мислите за една голяма,взаимна и изпепеляваща любов.Очаквах да се върне.Оказа се пълна лъжа .Живяла съм в заблуда и розови облаци ,а до мен бе най-прекрасния и любящ мъж.Време е да се отдам на истинската любов,а не на един страхливец и фантазьор.
Абсолютно вярно си решила! Другият не заслужава твоето внимание. Доказал го е с поведението си!
Радвай се на истинският, реалният човек до тебе!
Мнозина нямат и това!

# 2 238
Тайната ми за вчера, днес, утре и денят след това ...
Скрит текст:
разочарована съм от себе, толкова разочарована никога не съм била... чудя се как се превърнах в такъв неудачник... Разсъждавайки над нещата трезво, мога да заявя, че това изобщо не е самосъжаление, а най-накрая обективна оценка на собственото ми положение, преглъщайки на гордостта си да си признаеш, че просто не си успял...

# 2 239
У аз съм минавала неведнъж през такива периоди на неудовлетвореност и самобичуване. Нищо, днес е така, но утре ситуацията и насроението ще се променят! Всичко тече, всичко се променя... Панта рей..

# 2 240
Сънувах починалия ми дядо, в момента не мога да спра да плача, споделянето ми е помагало в такива ситуации. Тайната ми е, че по тази тема съм страшно чувствителна, но преди години семейстовото ми се подигра жестоко и сега трябва да пазя тази болка в себе си.

# 2 241
Кари, това че не си успяла не е провал, а урок и нова посока, по която да поемеш.. Hug
Прости си, че така си се надценявала и си признай истински ли си го искала това или от его или други общоприети норми.. Hug

Моята тайна, че гарджето ми се тресе от първи любовни трепети, а аз се оказах също силно развълнувана от тях. И горда. Защото той се държи повече от чудесно - с уважение и старание към девойчето, споделя ми всичко (засега) и дори ме запозна с нея..и майка й.. Embarassed Laughing

# 2 242
Анонимен,

твърде грешно си разбрала това, което споделих Wink  
Скрит текст:
Първо, че не става въпрос за едно нещо, а по принцип- за абсолютно всичко. Никога не съм се надценявала, напротив, имам проблем със самочувствието и увереността...просто фактът, че така мечтаната от мен абсолютно нормална сватба пропадна и ще бъде един подпис в ритуалната и по къщите, защото за съжаление нямам пари, ми дойде вече в повече ... това просто ме кара да  чувствам яд към себе си

# 2 243
Защото си мислиш, че едно мечтано събитие ще те направи значима и успяла в твоите очи..а това е само миг..
 Hug

# 2 244
Анонимен,

Скрит текст:
Извинявай, но разсъждаваме по съвсем различен начин- не самото събитие би ме направило успяла в собствените ми очи, а фактът на тези ми години да можех да поема нужната сума от моя страна... Не се обиждай, но ме разбираш твърде грешно, не съм толкова повърхностна.. няма значение, стига сме спамили Wink

# 2 245
Ще се записвам на танци. Тайна е. Зарибих се покрай "Мръсни танци", не спирам да гледам клипчето, и искам да науча танца, да танцувам за благотворителност, всички да изненадам в последния момент. Ако може за Коледа, ама едва ли...

п.п. не мога да танцувам, още по- малко пък пред публика.

# 2 246
Ще се записвам на танци. Тайна е. Зарибих се покрай "Мръсни танци", не спирам да гледам клипчето, и искам да науча танца, да танцувам за благотворителност, всички да изненадам в последния момент. Ако може за Коледа, ама едва ли...

Върна ме 20-тина години назад Crazy Гледах филма около 10 пъти! В киното! Joy Joy Всъщност са повече годините май ама не помня Crazy МноУ остарях бре Sunglasses

# 2 247
Извинявай!!!!!!
За какво,на кого,защо????????????????????????????????????????
 ooooh! #Cussing out #2gunfire

# 2 248

Никога не е излишно да си имаш цел и да си я гониш. Когато я постигнеш удоволствието е несравнимо!
Успех в начинанието Simple Smile  Hug

# 2 249
Май не трябваше да споделям тайна тук .
Анонимността не е баш анонимна , модовете знаят  Grinning (а и те са хора)
Както и да е не ми е драма , май се разочаровах  Simple Smile но нищо , все пак  не познавам лично човека , така де не е драма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт