365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 874
  • 2 418
  •   2
Отговори
# 2 280
Страшно близък човек на ММ си позволява да ми прави неприлични предложения, кани ме да му гостувам сама, отказвам му, но не действа. Надявам се да се откаже, не мога да кажа на мъжът ми защото ще го нарани ужасно.

Не си права изобщо! Сподели с мъжа си, едно че, накрая ти ще излезеш виновна, второ, не ти ли неприятно, че негов близък всъщност го предава?

Бих му казала. Такива хора не носят нищо добро, на никой. Никога лицемерие не носи нещо добро. А криене още по-малко. Убедих се с годините. Стискам палци да събереш сили и да вземеш подходящото решение.

# 2 281
А ако този близък човек е брат, братовчед ... Как ще се гледат от тук нататък?
Аз бих премълчала и колкото зависи от мен никакви контакти с нахалния ...

# 2 282
Пф, няма да се гледат. Близкият като е такъв боклук тепърва ще ви създава проблеми, ако не се дистанцирате.  Peace

# 2 283
Пф, няма да се гледат. Близкият като е такъв боклук тепърва ще ви създава проблеми, ако не се дистанцирате.  Peace

Извинявам се, аз съм друг анонимен, не съм жената, която се оплака ... Peace

# 2 284
Разбрах, говоря по принцип.  Peace bouquet

# 2 285
Точно от тази група роднини е.  Ако можех бих го блокирала в мрежите, но няма как да го изтрия от живота ни. Просто се надявам да престане, защото отказите ми не действат. Преди мислех, че е просто курвар, а вече ми се гади от него. Не знам какво му се е сбъркало в чужбина, но не искам да наранявам мъжа си заради него.
Толкова ми е гнусно това, че го споделям като анонимна, за да не го виждам в мненията си.

# 2 286
Те такъв "близък" точно бих го "отдалечила" за винаги. Да ходи да си търси други близки!  
Никакви, ама никави натрапници не търпете, девойки(и не само те)! Без значение кои са. Никоя проява на мълчаливо търпение относно такива хора не води до добри резултати. Това е, в което се уверявам всеки път в подобни ситуации. Но ако искаш можеш да го предупредиш да спре, защото в противен случай казваш на мъжа си. Но е  много важно да се каже така, че той да разбере, че не е просто "лаф маабет". А съвсем сериозно намерение.

П.С. съчувствам ти искрено между другото! Наистина е много гадна ситуация, но след като той не показва никаква роднинска солидарност към твоят съпруг, даже и много да си мълчиш, рано или късно той сам ще си покаже рогата.

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 18:07 от Mam4e Bandit

# 2 287
  • В един копнеж!
Като дойде период на празници и изпадавм в едно тъпо настроение... По това време започват да валят кампании за дарения към хора, бездомни животни...Тежко ми е, много ги приживявам тази неща.

# 2 288
Страшно близък човек на ММ си позволява да ми прави неприлични предложения, кани ме да му гостувам сама, отказвам му, но не действа. Надявам се да се откаже, не мога да кажа на мъжът ми защото ще го нарани ужасно.
Има си мерак човекът, какво да правиш.. човещина...

# 2 289
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
Те такъв "близък" точно бих го "отдалечила" за винаги. Да ходи да си търси други близки!  
Никакви, ама никави натрапници не търпете, девойки(и не само те)! Без значение кои са. Никоя проява на мълчаливо търпение относно такива хора не води до добри резултати. Това е, в което се уверявам всеки път в подобни ситуации. Но ако искаш можеш да го предупредиш да спре, защото в противен случай казваш на мъжа си. Но е  много важно да се каже така, че той да разбере, че не е просто "лаф маабет". А съвсем сериозно намерение.

П.С. съчувствам ти искрено между другото! Наистина е много гадна ситуация, но след като той не показва никаква роднинска солидарност към твоят съпруг, даже и много да си мълчиш, рано или късно той сам ще си покаже рогата.

Тя като каже и ония се отметне и каже че тя лъже  Sunglasses на кой ли ще повярва мъжа и  Rolling Eyes
Има го и тоя момент навлека да обърне палачинката  Crazy

Хубаво е мацката да има и доказатество  Rolling Eyes негово съобщение , смс , де да знам  Rolling Eyes  да го запише  Rolling Eyes  Става сапунка ама  newsm78

# 2 290
Много ме е яд на собствената ми нерешителност и страхливост. Имам 3 траен апартамент в хубав квартал, само че в лошо състояние. Ако беше преди години да изтегля заем, с който да го направя  и да пусна квартиранти, с чиито пари да покривам заема сега можеше да имам хубав, ремонтиран апартамент. А сега имам кочина. Защото взе се страхувам ще се справя ли и дали няма да се объркат нещата.
Колкото повече дупки се опитвам да запълня толкова по-големи излизат. Защо на 20г не бях с сегашния си акъл! #Cussing out

# 2 291
Ти и сега можеш да действаш, ако си на друг акъл. Пусни квартиранти с нисък наем за една година, после го оправи със събраните пари и го пусни пак, вече оправен, на по-висок.

# 2 292
Точно от тази група роднини е.  Ако можех бих го блокирала в мрежите, но няма как да го изтрия от живота ни. Просто се надявам да престане, защото отказите ми не действат. Преди мислех, че е просто курвар, а вече ми се гади от него. Не знам какво му се е сбъркало в чужбина, но не искам да наранявам мъжа си заради него.
Толкова ми е гнусно това, че го споделям като анонимна, за да не го виждам в мненията си.

Брат, братовчед, какво значение има като е плазмодий и ти трови живота?

Гледай да го запишеш по някакъв начин, вероятно имаш програма за запис на телефона, пусни и записвай докато ти говори. Ако ти пише съобщения или те преследва по мрежите, покажи ги на мъжа си.

Правиш лоша услуга на мъжа си като не му даваш възможност да разбере роднината му що за човек е, правиш лоша услуга и на себе си, защото накрая ако се нагнетят нещата ще те изкарат теб виновна.

Да се страхуваш и да стоиш в позицията на жертва е много лошо решение. Аз бих реагирала веднага и агресивно, те са страхливци тия обикновено.

# 2 293
Брат, братовчед, какво значение има като е плазмодий и ти трови живота?

Гледай да го запишеш по някакъв начин, вероятно имаш програма за запис на телефона, пусни и записвай докато ти говори. Ако ти пише съобщения или те преследва по мрежите, покажи ги на мъжа си.

Правиш лоша услуга на мъжа си като не му даваш възможност да разбере роднината му що за човек е, правиш лоша услуга и на себе си, защото накрая ако се нагнетят нещата ще те изкарат теб виновна.

Да се страхуваш и да стоиш в позицията на жертва е много лошо решение. Аз бих реагирала веднага и агресивно, те са страхливци тия обикновено.

Подкрепям! Колкото повече си мълчиш и търпиш, толкова повече се СЪГЛАСЯВАШ той да се държи така. И си създаваш огромна вина спрямо твоя мъж, защото в едно партньорство тайни от тоя род не носят нищо добро. Рано или късно всяка истина излиза наяве, наистина всяка. И после- къде искаш да се скриеш от мълчанието си?

Казвам го, защото отчасти минах по този път. Само дето този който ми правеше глупави намеци беше бившият ми свекър. Моят бивш мъж обаче казваше че баща му се шегувал, а че на мен ми беше неприятно от глупавите приказки и плесканици по задника за мен не са майтап, някак си никой не взимаше на сериозно. Само че аз не си мълчах и като видях че не мога да се справя чрез моя мъж почнах да казвам тия неща пред жената на бившия свекър. Това малко му сви перките. В крайна смека след около година така или иначе напуснах сина му и проблема се разреши от само себе си.

# 2 294
Ситуацията с роднината е отвратителна.Мисля си,че дори да има запис,смс в последствие той ще каже,че просто е ''изпробвал'' жената дали ще поддаде.Понякога така обръщат нещата,че жертвата се оказва едва ли не виновна. #Cussing outВ обкръжението си имам подобен случай.Шефката уж най-добронамерено се върти около един служител.Човека е обвързан.Тя все го кани на обяд или кафе през почивките,все му се навира,ама да си поговорели,да споделял нещо.Ако се ходи някъде служебно винаги на него предлага да отидат/пътуват заедно.Ни в клин,ни в ръкав през уикенда звъни,че са се събрали колектива в едно заведение да дойде и той.''Колектива'' тя и придворната и дама.Той и отказва,но е досадно.Не може да реагира по-остро понеже ще излезе с номера,че всичко е най-приятелски и добронамерено,за да са сплотени и бла,бла.

Общи условия

Активация на акаунт