Голямата тема за малките масла - 10

• 91 867
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз също използвам някои от маслата на Ривана, основно чаено дърво (за акне без резултат, но за други цели е добър), арганово - много добре се отрази върху изсушената ми кожа от продукти за акне и шипково разбира се, най-вече за околоочния контур.
Сега съм се наканила да поръчам кокосовото на Зоя, но свърши  Cry и арганово мисля да взема.
Мога за днес да се отчета с маска за косата с една маска за коса на Гарние фруктис + рициново масло+бадемово+ 4 с.л. зехтин. Ще видим като се измия.  Peace

# 511
# 512
  • София
Ползвала съм шипково масло и на Ривана, и от Зоя съм купувала - разлика между двете не съм усетила. Като цена, също няма голяма разлика - все пак на Ривана 10 мл. са близо 6 лв Peace Друго на Ривана, което съм пробвала е чаеното - слагам в шампоана, или ако тръгва да излиза пъпка Wink доволна съм и от него; други масла на марката не съм купувала.

+1 за шипково масло и от чаеното дърво на Ривана. При мен ефекта беше поразителен от чаеното. в шампоана сложих и пърхута изчезна, а вечер в/у пъпка на сутринта я няма  Simple Smile Обмислям да си взема и лавандулово и да си правя домашна аромотерапия в банята  Laughing

# 513

ето това е  Peace

# 514
  • Русе
Вие може да сте доволни от Ривана, ама аз не!
Няма как да им повярвам, че имат качествени неща, щом сравнявайки кокосовото намирам 100% разлика от тяхното и от Зоя-та. Щом това е кофти, не мисля, че и останалите са много читави.
Хем си знам, че хубаво и евтино няма, ама пак се налапах с техните неща. Освен това пластмасовите им опаковки хич не ме грабват, нали уж маслата се съхранявали в стъкло.
И да не звуча като рекламен агент на Зоя-та ще кажа, че съм разочарована от част по последната си пратка. Поръчах чай - срока му на годност е задраскан с перманентен маркер и отгоре лепнат стикер с нов срок. За мен това е недопустимо и ще се разправям утре, ако не стигнем до консенсус ще подам жалба в Защита на потребителя.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 19:32 от Viki&Niki

# 515
  • София
Viki&Niki, Sad

# 516
  • София
Момичета, да ви попитам нещо  Embarassed Вчера нанесох кокосово олио на цялото лице и тази сутрин на места има като грапави петна... Само се усещат на пипане, но ми е странно, не очаквах такъв резултат  Shocked Олиото го купих от Био магазин, на някаква  неизвестна поне за мен марка, в бурканче е  Tired От олиото ли е, нещо не съм направила както трябва ли, не е за лице ли...  ooooh!

# 517
Искам да попитам за това олио какво ви  е мнението newsm78  bouquetДнес го загледах в аптеката newsm78

# 518
  • Русе
DELI22 открадна ми въпроса  Wink
аз четох за него в последната Грация и се зарибих Simple Smile

# 519
  • София
Аз го купих и снощи за първи път го ползвах, нанесох го на едни сравнително по-нови стрии на ханша... Четох добри отзиви в някакъв блог (не помня кой  Laughing), но все още е рано да дам отзиви, дано да има добър ефект върху кожата.

# 520
Четох много отрицателни мнения за Bio Oil ,но не съм го ползвала лично. Ползвам продукта против стрии на Alteya и съм много доволна.

# 521
  • Пловдив
Не мога да отворя линка с блого на Мун/Дивиана...Помощ! Rolling Eyes Grinning

И аз в петък си взех от Ривана шипково,пачули и пшеничен зародиш...Дано да са свестни...Та искам да прочета как и по колко да смесвам.

# 522
http://cosmeticsandoils.blogspot.com/ ето го блога на Дивиана Peace
А относно това Био Ойл помня, че точно няколко странички по назад на два пъти, ако не се лъжа, Фрея беше отговаряла на такива питания и основна съставка в това олио е парафина. Stop

# 523
  • Пловдив
 newsm78 ами...явно повредата е в моя телевизор...като заредя страницата на Мун ми се отваря само
Улесняване на почерняването и запазване на тена  и до там...само тази статия Rolling Eyes Не ми дава както преди и за другите масла и въобща цялостно ми липсват неща от блога...

# 524
Bio- oil  - много реклама за не кой знае какъв откъм състав продукт, висока цена. Мнението е на фармацевт, не е мое.
Аз разчитам на свои смеси от масла. Дотук все на Ривана, Етерика и Икаров масла ползвах, но сега ще си купя от зоя.бг, само че чакам да заредят липсващите /ямайското и още едно .../

ПП
Шипковото на Ривана е 10 мл и е с цена 4,56 лв. в ДМ, което си е добре. Изразходвах го за 1 месец, всекидневно -в-у цялото лице и шия. Бях доволна от резултата.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 15:12 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт