Голямата тема за малките масла - 10

• 91 870
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Моето кокосово е това от Филипините - мноооого ми харесва!

# 496

може ли точно линк кое е това точно от Филипините newsm78  bouquet

# 497
  • Русе

Заповядай   bouquet
Скрит текст:

# 498
  • гр. София
Вчера бях в едно магазинче, в което продават доста масла и натурални продукти. Намира се ъгъла на ул. Хан Крум и ул. Преспа в София. Имат и сайт: http://freen.bg/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80 … D1%81%D0%BB%D0%B0
Много е близо до магазина на Зоя на малките пет кьошета. Дано не се счете за реклама. Търсих магазинчето, тъй като в него продават и продуктите на Фитокод, разгледах го, заговорихме се....Дават и мостри.  Peace

# 499

Заповядай   bouquet
Скрит текст:
Благодаря , и за още не съм поръчвала никакво кокосово, но това ще взема, само за коса ли  се ползва или  и за лице става newsm78

# 500
Вчера бях в едно магазинче, в което продават доста масла и натурални продукти. Намира се ъгъла на ул. Хан Крум и ул. Преспа в София. Имат и сайт: http://freen.bg/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80 … D1%81%D0%BB%D0%B0
Много е близо до магазина на Зоя на малките пет кьошета. Дано не се счете за реклама. Търсих магазинчето, тъй като в него продават и продуктите на Фитокод, разгледах го, заговорихме се....Дават и мостри.  Peace
Изглеждат обещаващо, съдейки по цените Mr. Green виждам и сертифицирани продукти, но не всички.
 Сравнявам обаче цените (особено на флоралните води) с тези на Алтея органикс, които аз ползвам и са си скъпички, тук-там има и големи разлики в цените на маслата.

Благодаря , и за още не съм поръчвала никакво кокосово, но това ще взема, само за коса ли  се ползва или  и за лице става newsm78
Дели и за лице става кокосовото, но ако имаш нормална или суха кожа и в никакъв случай да няма широки пори, защото е по-тежко от други базови масла и запушва пори.

# 501
  • гр. София
А въпросното кокосово масло не е ли за готвене? Май беше при хранителните продукти изложено.... newsm78 Или аз се бъркам?

П.П. Linnda, писали сме заедно  Simple Smile А откъде взимаш флоралните води на Алтея органикс?

# 502
аз съм със смесен ти  кожа, в този случай за лице не ми е подходящо  Simple Smileно пък за косата ще е добре, но трябва  да не е в началото на боядисваната коса, нали ,за да не падне цвета newsm78

# 503
Натуралното студено пресовано кокосово масло става за ядене, мазане, въобще за всичко. По-напред бях пуснала една снимка с 67 начина за използването му.

Много е близо до магазина на Зоя на малките пет кьошета. Дано не се счете за реклама. Търсих магазинчето, тъй като в него продават и продуктите на Фитокод, разгледах го, заговорихме се....Дават и мостри.  Peace
Хубав сайт сега ще го разгледам. Изобщо пускайте линкове към подобни магазини в България, защото трудно се намират качествени неща.

# 504
  • Sofia

Първите масла, които аз си купих преди време от аптека "по спешност" бяха на Pranarom - препоръчаха ми ги в аптеката - доста скъпички, в сравнение с маслата в iherb или други онлайн магазини, но съставът ми се стори абсолютно чист (без претенции за голяма компетентност от моя страна  Hug)

# 505
  • София
И аз приключих с Ривана. Имам аргана, бадемовото и шипковото - пълни боклуци са за мен.

# 506
А как стои въпросът с етеричните масла? Аз смятах да си взема от тези на Ривана, имам две на марката, но честно казано вече не искам  Grinning

Честит празник!  Hug

# 507
Аз пък честно казано съм доволна от ривана, особено чаеното и шипката направиха чудеса с лицето ми в един кофти следродилен,хормонално побъркан период. Шипково взех после и на Алтея, които за мен са си доста висока летва, и разлика като действие нямаше, само аромата беше по - силен, но иначе еднакъв. Изобщо не бих ги отписвала така...макар че естествено ако имам възможност за повече харчене бих взимала Алтея да речем, от sheabutter cottage също съм много доволна, и Акамути.

# 508
  • Велико Търново
Ползвала съм шипково масло и на Ривана, и от Зоя съм купувала - разлика между двете не съм усетила. Като цена, също няма голяма разлика - все пак на Ривана 10 мл. са близо 6 лв Peace Друго на Ривана, което съм пробвала е чаеното - слагам в шампоана, или ако тръгва да излиза пъпка Wink доволна съм и от него; други масла на марката не съм купувала.

# 509
  • София
Направила съм си 24 часова маска с кокосово масло и тривитаминол  Heart Eyes Продължавам да упорствам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт