Голямата тема за малките масла - 10

• 91 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
http://www.cbn.bg/store/oly-vital.html
Някак си ми се струва познато името, може и да сме говорили за тях назад в темите, но не помня Blush Някой ползвал ли ги е? Купих си от ампулите им за коса, но за маслата се чудя още Thinking

Edit: намерих какво е писано за тях, в началните странички на темата е, общо взето и там е било чуденка Mr. Green Мисля да взема маслото от моринга и следващото ми шипково + вит.Е да е от тях.
И как е добри ли са ампулите?

# 571
Чакам ги още Mr. Green но дама, чието професионално мнение много ценя ( Hug) одобри състава им, което ме успокои много Simple Smile

# 572
Чакам ги още Mr. Green но дама, чието професионално мнение много ценя ( Hug) одобри състава им, което ме успокои много Simple Smile
Ами супер айде като ги пробваш ще пишеш отзиви,че аз пък искам да си поръчам стимуланта с копринени протеини! Simple Smile

# 573
Linda, сподели кои точно ампули си поръча?  Praynig
Че аз се огледах в тези с фитокератин  newsm78

# 574
  • София
от сайта на д-р Оз:
99 начини за използване на кокосовото масло
http://www.doctoroz.com/gallery/99-amazing-uses-coconut-oil#cmpid=em030315

# 575
Ами супер айде като ги пробваш ще пишеш отзиви,че аз пък искам да си поръчам стимуланта с копринени протеини! Simple Smile
Linda, сподели кои точно ампули си поръча?  Praynig
Че аз се огледах в тези с фитокератин  newsm78
Поръчах от спрейовете първоначално, за да пробвам - с копринени протеини, с жен-шен и против косопад, като можеше да спестя последния, защото активните му масла ги има и в другите 2. Обмислям и маслото от моринга, по описание имам нужда точно от такова, комбинира ми качества на 2-3 любими, по ще е лесно ако е 3в1 Mr. Green

# 576
# 577
Linda ,кажи какви ти са впечатленията за спрейовете,искам да си поръчам с копринените протеини,но понеже в къщи вече е пълно с всякакви масла и всичко което съм искала да пробвам,направо ми е съвестно да поръчвам на сляпо,въпреки че не става дума за много пари! EmbarassedЩе съм благодарна много за информация!

# 578
  • София
Момичета бях чела някъде в темички назад за домашно приготвяне на ароматизатор / за баня, помещения/ ... сеща ли се някой да ме препрати  Blush

# 579
  • София
Може ли да ми препоръчате марка с по-силен и траен аромат. Изобщо не съм запозната, а искам да ползвам като ароматизатор за дрехи. Освен плодови, роза, лавандула, какво друго може да е приятно и свежо като аромат.
Пробвах просто да вляза и да си взема две, но едното - праскова, се оказа, че аромат изобщо няма, другото портокал, не остави нищо след себе си... явно нещо пропускам...

Ще съм ви благодарна за отговори.

# 580
 Аз използвам лавандулово за дрехите.Капвам по няколко ка.пки на едни мънички ароматни възглавнички, пълни с цветчета от лавандула.Освен че ми харесва ароматът предпазва и от молци

# 581
  • Стара Загора
Здравейте , можете ли да ми препоръчате масло против лоша миризма на крака . В началото на темата четох, че се препоръчват вани с масло от манука което действа антибактериално и противогъбично , но и други масла имат този ефект, че се чудех това ли е най-ефективно ?  Имах и гъбичка на два нокътя на пръстите на краката, но ми писва това мазане , пилене и т.н . За това предпочитам вани с нещо . Ако някой е преодолявал този проблем, моля да се включи?

# 582
  • Перник
На мен ми се беше появила гъбичка на палеца на крака и мазах със скилидка чесън. Разрязваш я на две и търкаш нокътя няколко минутки, но внимаваш да не натъркаш и кожата около нокътя, защото я изгаря. След това не се отмива, а се оставя да действа през нощта. След 2-3 намазвания гъбичката изчезна. Иначе съм чувала, че за гъбички се ползва масло от чаено дърво, но аз не съм опитвала.

# 583
  • Стара Загора
Благодаря ти Карамел , обаче ми се иска нещо с което да третирам целите ходила, защото мазането на отделни участъци или мазането на стъпала ми е твърде отегчително и обикновено приключвам след максимум 10 мазане , което е твърде недостатъчно за да реши проблема .

РЕДАКТИРАМ СЕ :  обаче дали не е по- добре вместо композицията против гъбички на Ривана , да си купя същите масла/ но по-качествени / и да си правя пак вани  newsm78 Тогава обаче не знам в какво пропорции  да слагам . Дивиана , а маслата които ти пи препоръчваш , са добри неутрализатори  или имат и антимикотични свойства , защото в повечето случаи лошият мирис се дължи на гъбички , така че търся нещо комплексно

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 18:27 от iatcka

# 584
  • Перник
Виж тази композиция, звучи добре или потърси в гугъл как се правят вани с масло от чаено дърво. Слагам в скрит текст, за да не се приеме като реклама.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт