Голямата тема за малките масла - 10

• 94 101
  • 736
  •   2
Отговори
# 90
Дивиана,ехаа ,наистина звучи вълшебно ,ще чакам да разкажеш като го получиш... newsm76 и благодаря за предложените масла,записвам си  Hug

# 91
  • София
Момичета, поръча;а съм си две лампи за ароматерапия и като за начало мисля да ползвам ЕМ от лавандула. Но искам и за масажи да го използвам, само че се колебая към какво базисно масло да го добавя. Бихте ли ми предложили вариант?  Praynig

Здравейте,

ще споделиш ли от къде ги поръча?

# 92
  • Русе
Аз пак съм в чуденка. Масла не трябва ли задължително да се съхраняват в стъклени бутилки? Взех си на Ривана Гроздови семки и е в пластмасово шишенце  newsm78
Влязох случайно в един биомагазин, защото все пак исках да накупя масла офлайн, имаха и Ривана, но казаха, че ги изчистват и няма да зареждат повече - имали кофти отзиви от клиенти. Сега се чудя от къде да ги поръчам  Thinking

# 93
Здравейте,

ще споделиш ли от къде ги поръча?
От олх ги поръчах, но зажравих да спомена, че са тип свещник ( за чаена свещ). Вече ги изпробвах с масло от бял бор, много добре действа за главоболие Simple Smile .

# 94
И аз при вас.  Simple Smile Засега съм се снабдила само с масла от чаено дърво и шипка. Ползвам и сусамово, когато си правя маски за коса /което се случва много рядко  Mr. Green/ Ще следя темата с интерес.

# 95
На кой фирма ще ми препоръчате да си взема шипково масло ? Благодаря   bouquet

# 96
Моето шипково е от Зоя . Хубаво е доволна съм. Държа го в хладилника и мажа лицето сутрин под крема , вечер само масло .  На Зоя от маслата съм доволна

# 97
  • Велико Търново
Аз пак съм в чуденка. Масла не трябва ли задължително да се съхраняват в стъклени бутилки? Взех си на Ривана Гроздови семки и е в пластмасово шишенце  newsm78
Влязох случайно в един биомагазин, защото все пак исках да накупя масла офлайн, имаха и Ривана, но казаха, че ги изчистват и няма да зареждат повече - имали кофти отзиви от клиенти. Сега се чудя от къде да ги поръчам  Thinking

Аз ползвам 2-3 масла на Ривана в стъклени шишенца - по 10 мл., нямам оплаквания, но си бях взела 2 в пластмасови шишета - бързо започнаха да ми докарват на гранясало и ги изхвърлих Confused

# 98
Момичета, поръча;а съм си две лампи за ароматерапия и като за начало мисля да ползвам ЕМ от лавандула. Но искам и за масажи да го използвам, само че се колебая към какво базисно масло да го добавя. Бихте ли ми предложили вариант?  Praynig
Уу тая лавандула ми е най-гадната смрад ooooh! Помня я от първите ми кремове-депилатоари, повръщаше ми се  Sick
Аз си взех аромалампата от Джъмбо, има много сполучливи за 1-5лв, моята е 3. Но малката май направи алергична реакция и ги спряхме. Иначе чаеното дърво имаше вълшебно действие, после взехме и композиция на Ривана "против грип", но сега така ще си стои

# 99
  • София
Да се запиша да ви следя, че отдавна хвърлям оЧо при вас  Hug

Засега съм взимала масла само от Айхърб, но планирам по нещичко и от Зоя-та.
Следващата ми покупка определено ще включва шипково масло  Peace

Забелязах, че когато към маслата, които слагам на косата добавя и маска, ефекта е тройно по-добър.

# 100
  • На ръба..
Веднъж отворени в хладилник ли ги съхранявате маслата?

# 101
Да се запиша да ви следя, че отдавна хвърлям оЧо при вас  Hug

Засега съм взимала масла само от Айхърб, но планирам по нещичко и от Зоя-та.
Следващата ми покупка определено ще включва шипково масло  Peace

Забелязах, че когато към маслата, които слагам на косата добавя и маска, ефекта е тройно по-добър.

Имам няколко питанки  Thinking  :

1.Маската я слагаш към сместа с маслата или е нанесена на косата / или я слагаш след маслата
2. Какъв вид маска си слагала - протеинова или хидратираща , с коя ефекта е по добър
3. Колко време седиш
4. След като се изкъпеш слагаш ли отново маска

Благодаря   bouquet

# 102
  • София

Мисля, че на "Ривана" всички базови са в пластмасови шишета. Аз се чудя какво да го правя моето гроздови семки, защото се оказа, че от него се изпъпчвам по лицето...

И пак да ис побутна въпроса от предишната тема. Възможно ли е от капки чаено дърво в шампоана косата да се изсветли?

# 103
  • София
Мис Облаче, досега номера с маската съм го правила само веднъж, размесих я на обща кашичка с маслата, но понеже слагам масла вече повече от месец, разликата е осезаема.
Ползвах протеинова маска ( в моя случай Абсолют рипеър на ЛП, исках да я свърша по-бързо), но смятам да изпробвам номера с всички маски, които имам. Стоях около 4 часа. Отмих с хидратиращ ш-н и сложих балансирана маска (Ейдж ричардж на Керастаз). Към маслата сложих и лъжица тривитаминол и майонеза.

# 104
Веднъж отворени в хладилник ли ги съхранявате маслата?

Аз моите не,но и на мен ми е любопитно дали трябва да се съхраняват в хладилник  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт