Голямата тема за малките масла - 10

• 91 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Да го махате тоя боклук от хубавата ни натурална тема  Laughing Няма нищо "био" в този продукт, на челна позиция в състава е течен парафин, който е изключително вреден за кожата. Не знам кой го е измислил, но рекламата разчита на съвсем погрешното му име и заблуждаването на хората, че това е от рода на натуралните масла, но не е. Евтин нискокачетвен продукт на висока цена.

# 526
Маслото от иланг-иланг на Ривана ми е любимо за ароматерапия.

# 527
Freya, напълно съгласна!

Пробвали ли сте ето тези масла:

http://www.ekomag.bg/

немски са, има ги в Зоя; иначе ги открих, търсейки етерични масла за кухнията. Останах много доволна. Имат за козметични и за хранителни цели

# 528
  • София
Момичета, да ви попитам нещо  Embarassed Вчера нанесох кокосово олио на цялото лице и тази сутрин на места има като грапави петна... Само се усещат на пипане, но ми е странно, не очаквах такъв резултат  Shocked Олиото го купих от Био магазин, на някаква  неизвестна поне за мен марка, в бурканче е  Tired От олиото ли е, нещо не съм направила както трябва ли, не е за лице ли...  ooooh!

Аз да побутна питането си, виждам, че ползвате масла, чудя се дали да продължавам да се мажа с кокосовото  Embarassed Rolling Eyes

# 529
Freya, напълно съгласна!

Пробвали ли сте ето тези масла:

http://www.ekomag.bg/

немски са, има ги в Зоя; иначе ги открих, търсейки етерични масла за кухнията. Останах много доволна. Имат за козметични и за хранителни цели

Точно за тях и на мен ми беше интересно дали са добри?!

# 530
Nani, ,ако кожата ти не е суха, може би кокосовото масло ти идва в повече и прекалено омазнява кожата. Може да си направиш смес кокосово масло с други масла; има хубави предложения в темата.
Аз получих същия ефект с какаовото масло, което също е по-тежко, а кожата ми е по-скоро мазна.

Ето какво пише в зоя за кокосовото масло:

"Благодарение на съдържащите се мастни киселини, кокосовото масло не трябва да се използва за мазна кожа, с големи пори или склонна към акне кожа, тъй като може допълнително да уголеми порите или да ги запуши."

# 531
  • София
Nani, ,ако кожата ти не е суха, може би кокосовото масло ти идва в повече и прекалено омазнява кожата. Може да си направиш смес кокосово масло с други масла; има хубави предложения в темата.
Аз получих същия ефект с какаовото масло, което също е по-тежко, а кожата ми е по-скоро мазна.

Ето какво пише в зоя за кокосовото масло:

"Благодарение на съдържащите се мастни киселини, кокосовото масло не трябва да се използва за мазна кожа, с големи пори или склонна към акне кожа, тъй като може допълнително да уголеми порите или да ги запуши."

Ами кожата ми е склонна съм изсушаване, до скоро дори имах едни сухи участъци... И фдт не стоеше добре, та се заех да хидратирам и подхранвам  Laughing Може би ще остава олиото само за ъгълчетата на очите и за тяло... и коса  Whistling

# 532
Здравейте,може ли да се включа? Simple Smile
Решила съм да започна отново да ползвам масла,отдавна не съм.Преди съм ползвала какаово,бадемово ,от гроздови семки и пшеничен зародиш по следния начин : смесвам както ми дойде и мажа на всякъде Mr. GreenПреди съм си купувала само на икаров,но сега като чета из форумите май никой не ги харесва и мисля да се преориентирам.Може ли да ми кажете от кои марки сте доволни?
Иии малко ме е срам от въпроса,но виждам че ги делят на базови и етерични масла;базовите са си за мацотене явно, а етеричните само за аромалампи ли са?

# 533
На първа страница от темата има отговор на всичките ти въпроси...

# 534
Благодаря,не ми хрумна да проверя Embarassed

# 535
  • София
аз да попитам, какво е мнението ви за маслата на Етерика
днес ги мернах в аптеката, та им се чудя newsm78
Зоя-та ме издразниха-нещо са повишили цените на индийските си продукти
май множко им дойде рекламата, незнам защо си мислят че са единствени Naughty
разочаровах аме нещо
та затова питам за Етерика

# 536
  • София
Точно за тях и на мен ми беше интересно дали са добри?!

Имам опит само с ригановото на тази марка (и то вътрешен прием  Crazy) - не е лошо, т.е. не съм се натровила. Говоря за taoasis

# 537
  • Стара Загора
Здравейте някой ползвал ли е това - http://www.zoya.bg/%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D … s=Sunny-Isle-m218
Преди или след измиване на косата се ползва.
Търся си био финиш  Simple Smile

# 538
mystic woman ,това пачули на Ривана ухае ли на нещо ?
Изобщо споделете кои не етерични масла имат аромат ,освен кокосовото и какаовото.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 15:58 от giga b

# 539
Здравейте някой ползвал ли е това - http://www.zoya.bg/%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D … s=Sunny-Isle-m218
Преди или след измиване на косата се ползва.
Търся си био финиш  Simple Smile
Ами то ясно си е написано
Употреба:
Нанесете старателно с върховете на пръстите си върху скалпа и косата. Оформете косата както ви харесва.
Как ще го нанесеш на немита коса,  да я оформиш ....а после да я измиеш, естествено, че на измина и леко подсушена коса.

Общи условия

Активация на акаунт