Голямата тема за малките масла - 10

• 91 858
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
   Хубаво е и немското чаено масло на ДМ.

Аз да попитам от шипковото кога да очаквам някакви резултати?
Вече свърших втора опаковка и се чудя да взимам ли трета...

# 556
Аз започнах да ползвам шипково масло за областта около очите, но съвсем от скоро. Все още не мога да забележа някакъв резултат.

# 557
Няма да съм съвсем по темата,но моля да ме изтърпите Mr. Green Изчетох какво ли не тази вечер за правилната посока и нанасяне на околоочен крем (или масло) и все противоречиви неща четох,гледах и снимки с указателни стрелки за посоките. Според едни нанасянето става от вътрешния ъгъл на окото към външния на горния клепач и после от външния под окото към вътрешния,т.е. кръг се описва. Това беше и най-разпространеното твърдение,но имаше и такива,че нанасянето става само отвътре навън и над и под окото... как е правилно и има ли значение newsm78 Позволих си да пиша тук,защото има голяма концентрация на момичета,чието мнение ценя.  bouquet

Иначе аз нанасям по "кръговия" метод и крем и масла,когато ползвам.

# 558
  • София
Линде, какво да ти кажа Simple Smile
Истината е, че нанасям общо взето както ми падне, като единственото нещо е, че внимавам да е леко,  а не силно и опъващо за кожата.
Много пък припоръчват в тези зони да се потупва леко ... еми няма как да отделя по половин час сутрин и вечер, за да потупвам. Затова - едно към гьотере, както се казва  Laughing Но не мога да кажа, че имам лош околоочен контур, а съм на 36  Embarassed

# 559
Вив, и на мен това с потупването ми се види неизпълнимо, макар че трябва да опитам някога да видя какво чудо е Grinning Иначе отскоро започнах тези кръгови движения, преди и отгоре и отдолу мажех отвътре навън  Thinking

# 560
Линде , виж това  Hug
Скрит текст:

# 561
Жане благодаря ти Hug Всъщност по подобна на тази снимка започнах това въртене в кръг около очите. Явно все пак така е правилно Rolling Eyes

# 562
Жане благодаря ти Hug Всъщност по подобна на тази снимка започнах това въртене в кръг около очите. Явно все пак така е правилно Rolling Eyes
Ами явно да,има различни снимки и всички са на подобен принцип...аз също така нанасям,но без потупване  Mr. Green

# 563
  • Русе
Вероятно е въпрос на лично усещане. Когато аз нанасям отвън - навътре, както на снимката, ми се подува слъзния канал.

# 564
Вероятно е въпрос на лично усещане. Когато аз нанасям отвън - навътре, както на снимката, ми се подува слъзния канал.
Впрочем и на мен не ми е много комфортно по този начин,но реших че не съм свикнала... благодаря ви момичета за отзива Peace

# 565
  • Стара Загора
Аз се старая винаги с потупване да нанасям Peace .Много ми е приятно по този начин.

# 566
Ох, то стана вече много сложно. Съвсем се обърках  Crazy

Една консултантка ми разказваше, че понеже кожата на горния клепач е изключително тънка, не било добре да се слага крем там, Почти всички околоочни били предназначени само за мазане на долния клепач с малки изключения. Не знам дали наистина е така, но забелязах, че когато мажех отгоре (с различни околоочни), сутрин се събуждахс подути клепачи. Сега мажа само отдолу, но понякога завътрам и минавам хубаво през зоната за пачия крак и понякога се престаравам. Обхващам и половината от горния и на сутринта пак с подути клепачи.

Ако някой е чувал/чел нещо подобно, нека сподели.

bouquet

ПП: А за маслото от шипка, предполагам не ще да е проблем, все пак е натурално и много нежно към кожата. Няма  я цялата химия от кремчетата. newsm78

# 567
И аз съм го чувала и чела това за горния клепач, но аз например няма как да го подминавам, защото там кожата понякога ми е доста суха и слагам мъничко крем и там, колкото да не е без хич, но пък моите кремове са много нежни и нямам проблем с подпухване засега Rolling Eyes

# 568
Здравейте, имам въпрос относно смесването на маслата с розова вода например за почистване на лицето. Дали е добре да смеся в отделно шишенце розова вода и арганово масло и да си го ползвам като преди това разклащам и какви да са пропорциите? Или да намокрям тампона с розова вода и след това да капвам капка арганово масло и така да почиствам. Мисълта ми е дали нещо от полезностите не изчезва, когато двете неща са смесени примерно преди месец?

# 569
http://www.cbn.bg/store/oly-vital.html
Някак си ми се струва познато името, може и да сме говорили за тях назад в темите, но не помня Blush Някой ползвал ли ги е? Купих си от ампулите им за коса, но за маслата се чудя още Thinking

Edit: намерих какво е писано за тях, в началните странички на темата е, общо взето и там е било чуденка Mr. Green Мисля да взема маслото от моринга и следващото ми шипково + вит.Е да е от тях.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 14:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт