Отговори
# 405
  • Варненска клюкарка
ФЕмир Фемир Фемир  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз така и не разбрах защо в ПО-то бягат от оригинала.
Да видим  Thinking
1.Мариса/Мира си беше разтропана, пийваше и посегна и към наркотици.
2.Бащата на Люк/Оркун беше гей
3.Майката на Мариса Джули Купър/Суде Бейлидже преспа с Люк/Оркун
4.По-късно тя и Кърстин Коен/Ендер Серез направиха фирма за компаньонки.
5.Райън/Яман забремени бившото си гадже
6.Кърстин/Ендер се алкохолизира и по едно време завъртя приятелка лесбийка
7.Мариса/Мира изръшка всичко мъжко що мерна
и т.н. ... и т.н.
Бъди сигурна, че нищо от това не биха го показали в турски сериал в прайм-тайма. Peace
Затова Еджето твори едни лигочи, дето лепнат, та чак не могат да се преглъщат от лепкави боза и шербет, ама на комшиите явно това им харесва. Те си обичат сладичко. hahaha

Ооо Проф, стига Еджето да имаше правилното вдъхновение, можеше да ги извърти къде по-качествено нещата! Тя е писала ЗП, а там главната и хич не беше цвете за мирисане! Навъртя два аборта, търкаляше се с племенника на мъжа си под самия му нос, докато той хъркаше на горния етаж.... Sick По едно време щеше да му задигне и доста кръгла сума от сметката, ама се разсъхна работата със замисленото бягство и я върна пак в сметката на мъжа си... Лъжеше и манипулираше страхотно....Пиеше доста често, направо се напиваше и след това вършеше глупости- в т.ч и катастрофа при която осакати човек....  ooooh! но това са само някои от нещата, защото имаше и още.... Rolling Eyes ooooh! Толкова беше зле, че сама не можа да се изтърпи и взе че се гръмна.... newsm09

А за наркотиците- цели няколко серии имаше в АФК свързани с едно хапче....пак ставаше въпрос за хора на същата възраст като в Медчезира....Там как можеше?  Wink Чичи Джак беше верен спътник на све от мъжката част от героите... че и на част от женската tooth
Та можеше Прилива да е нещо много повече от сегашния лигоч! Peace  В каква роля беше Къванч на 24 и в каква Чаатай на същата възраст doh Изкараха го пълен мухльо! В момента положението е като розов захарен памук- лапаш нещо, гълташ нищо, а устата ти се слепва от толкова много захар Sick

doh

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 20:12 от Беллора

# 406
 Гери Hug Heart Eyes ти кои дестинации си намислила в Истанбул ? на Топъ кале  е  опашка за билети   и  аз мога   и не  ида до там  предпочитам  са разхождам на  Босфора   да хапна рибка  Mr. Green

# 407
Боза боза ма върви Laughing ако направят и 3 сезон Laughing пак ще върви Peace

# 408
Избирай Ърмак Mr. Green

# 409

Ягмур Танрысевсин снова заставит ревновать молодых девушек!

Молодая актриса будет играть вместе с одним из самых популярных поп-певцом Муратом Бозом! Актриса, о которой хотят слухи о том, что она встречается с Керемом Бурсином, снова заставит ревновать молодых девушек.

Новый проект с Муратом Бозом, и шоуменами проекта "3 adam" это комедийный ситком "Папочка". "Папочка" это ремейк популярного американского ситкома. Laughing

# 410
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гери Hug Heart Eyes ти кои дестинации си намислила в Истанбул ? на Топъ кале  е  опашка за билети   и  аз мога   и не  ида до там  предпочитам  са разхождам на  Босфора   да хапна рибка  Mr. Green
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Мале, Фемооо...голема си тояга... Mr. Green
ТОП КАПЪ...и нема опашка за билети...работят 5-6 гишета Laughing
Научи първо правилните названия на обектите, че има опасност и до Босфора да не стигнеш с твоите интерпретации Joy Joy Joy

# 411
Искам пони Mr. Green

# 412
А, един лев - прав искаш ли Mr. Green

# 413
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Толкова беше зле, че сама не можа да се изтърпи и взе че се гръмна.... newsm09
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Страшен лаф!  Crazy

Щип-щибиди-дип-дип  hahaha бузанчото ми той  Crazy hahaha hahaha hahaha

Белл, развесели ме.  Peace  Hug
Сега сериозно, вярно че Еджето спокойно можеше да запази по-голямата част от оригинала, но това някак би се сбило с идеята за бялата и добра Мира, а и нямаше да могат да направят Яман толкова мухлив Mr. Green. Да се чудиш за чий чембер им е, ама явно са си навили на пръста образите да приличат повече на повърня, отколкото на хора от плът и кръв.  33uu Вкарани са в някакви безумни и тесни рамки, не търпят никакво развитие, няма грам цвят в тях. Ако не е Чачо, изобщо не бих се зорила да го гледам. Очевидно, че филмът вече се прави, освен за печалбата  Wink, само за хлапетията в ранни тийн години. Всичко в него е съобразено с детския вкус.  Mr. Green

# 414
# 415
Сермет много задръстен Joy

# 416
Е, да де... Mr. Green и аз си рекламирам левия-прав Laughing

# 417
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аман от реклами  Mr. Green

# 418
# 419
Профи като не могат да се придържат към оригинала да не го правят и снимат да вземат да свимат някой дето е за тяхният зрител.Направо се гаврят с оригинала и ми става много тъпо тъй като съм го гледала и много го харесвах и не само аз и се напрягам като направо го правят лиготии.

Общи условия

Активация на акаунт