Едно време е имало доста странни имена. Дядо ми имаше приятели с имена Ленин, Сталин и т.н.
Моят син се казва Радослав. Сега чакаме момиченце и още се чудим за име. Спрели сме се на две и не можем да решим, Радина или Ивайла.

Още преди тя да се роди,родителите й харесали галеното Ради и покрай умалителното избрали името Радина!Когато обаче младата госпожица се ражда те започват да я наричат Дина!Така е и днес.В семейството й всички се обръщат към нея с Дина,а ние познатите й я наричаме Ради
Никой не се казваше като мен в ученическите ми и студентски години, много се кефех
Понастоящем сериозно се замислям дали да не започна да крънкам приятели и роднини да ми викат Тори /преди години имаше як английски сериал и на една Виктория й викаха Тори/.
Никой не се казваше като мен в ученическите ми и студенски години, много се кефех
Понастоящем сериозно се замислям дали да не започна да крънкам приятели и роднини да ми викат Тори /преди години имаше як английски сериал и на една Виктория й викаха Тори/.