Новите ни козметични похождения 65

• 84 614
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Elle, тук ли е вече палитрата на Ланком? Heart Eyes Каква й е цената в Бг, ако е от тук? Честито Heart Eyes

# 181
  • София
Благодаря  Heart Eyes От тук е, да - Сефора Дъ Мол, но беше последната там. 109 лева е.

# 182
  • София
Мерси Hug Ще я издиря някъде.

# 183
  • София
Да, може да я има в другата Сефора, а и да заредят в БЗ и Дъглас. Определено не мислих, че ще ми хареса толкова, но се оказа много хубава, а и опаковката е  Crazy

# 184
  • София

* Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil 01 Drive Me Copper

Веси, честито Нектарче  Hug[/color]

Олиото от тук ли е? Heart Eyes

# 185
  • София
Да, има ги вече в Сефора. Даже цветове 1 и 5 свършиха  Hug

# 186
  • София
Clinique Gift Set
Скрит текст:
А това - откъде се сдоби с него и колко струваше? Много добре изглежда!
От бутика на Есте и Клиник. Редовната му цена е 99 лв, но в периоди на намаления може да се вземе и на по-ниска цена (аз го взех за 79 лв).
Излиза доста изгодно, тъй като само спиралата е 59 лв. Околоочния крем е 60-70 лв, а пастелът за устни 39 лв.
Сега ли е 79 лв или в момента е на редовна цена 99лв?

# 187
Много е красива опаковката на Ланкомската палитра  Heart Eyes, но цветовете вътре мен не ме впечатлиха, защото имам много такива и я пропуснах вчера. Олиото обаче нямам търпение да го видя наживо. Дано бързо го заредят в БЗ.

# 188
Guerlain Kiss Kiss Rouge Kiss #325

Chi shine infusion spray x 2

# 189
  • Пловдив
Благодаря на всички, който се включиха по темата за четката с  ЕЛФ.  bouquet

веселина, не ползвам пудра. Мислех да я ползвам за ФДТ. Thinking

Аз си я взех с цел да ми е 3-тата четка за фдт....  Laughing , ползвам Експерта на РТ и Ф80 Сигма, но честото пране ми идва зор , тъй като последния ми фдт много трудно се мие . Четката ми излезе точно 7 лева от iherb.com , взех и за сестра ми една Laughing

# 190
За ФДТ  - за мен няма по-добра от стиплинг четката. Лично аз ползвам на РТ, ето тази:
Скрит текст:

# 191
  • на последния етаж

Не успях да си взема пролетния руж на Шанел, а толкова исках... Чак в петък имах възможност да изляза и вече беше изчерпан. Ако знаете за налична бройка някъде - моля кажете.   bouquet

# 192
# 193
  • София
(Имам и един нов от 250 мл, който ми е излишен. Ако някой го иска да пише).

# 194
  • София

avon

Общи условия

Активация на акаунт