АСТМА -тема 30

• 73 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, ние сме в Сандански в Санаториума вече ъ дни. Моля ви, дайте идея къде да заведа детето на минерален басейн на поносима цена. В Интерхотела е 15лв, което е много за мен. Мирото е в ремонт. Други идеи? В краен случай приемам и предложения за неминерален басейн на адекватна цена. Имаме още няколко дни, моля съдействайте!

Ние бяхме преди 20 дни в Сандански,ходихме до Рупите,там има басейни,но е далечко,особено ако трябва всеки ден да се ходи.А в санаториума няма ли басейни?Също се сещам за Св.Врач,но нямам идея как е с външното посещение.

# 676
Ние миналата година ползвахме басейна на Медите  Peace

# 677
И ние бяхме до преди две седмици, но не ходихме на басейн, че беше доста променливо времето. Казаха ми, че в св. Никола са поносими цените- 8лв за възрастен и безплатно за деца до 4 г.
Ние нямаме ТЕЛК, така че за детето беше на свободно, но с ТЕЛК трябва да провериш дали не се полагаме балнеолечение за детето, питай педиатъра.

# 678
Ние миналата година ползвахме басейна на Медите  Peace
Колко струва в Медите ползването на басейна?

# 679
И ние бяхме до преди две седмици, но не ходихме на басейн, че беше доста променливо времето. Казаха ми, че в св. Никола са поносими цените- 8лв за възрастен и безплатно за деца до 4 г.
Ние нямаме ТЕЛК, така че за детето беше на свободно, но с ТЕЛК трябва да провериш дали не се полагаме балнеолечение за детето, питай педиатъра.
Ами и ние не сме с телк. А къде се намира св. НИКОЛА?

# 680
Ние миналата година ползвахме басейна на Медите  Peace
Колко струва в Медите ползването на басейна?
Най-добре се обадете да питате, миналата пролет беше 6лв за възрастен и 3 за каката(на Sunglasses, за малкия не сме плащали, той беше на 4 тогава Wink

# 681
  • Varna
Предстои ни проба за манту на 7 години.Трябва ли да правя нещо предварително-да давам противоалергично или нещо подобно?

# 682
Ами и ние не сме с телк. А къде се намира св. НИКОЛА?

Св.Никола е на центъра точно,няма начин да го пропуснете като се разхождате,ако тръгнете от парка надолу се намира в лявата страна.

# 683
Предстои ни проба за манту на 7 години.Трябва ли да правя нещо предварително-да давам противоалергично или нещо подобно?
Мисля, че е добре да даваш противоалергично поне 5 дни преди и след това, мое мнение  Hug Peace

# 684
И синът ми е с пристъп. На вентолин през 4ч. го пуснах.Явно е вирус, защото майка ми вдигна температура днес. Омръзна ми. Последния пристъп беше преди два месеца, но го овладяхме само с хомеопатия.
Pani Kowalska, и Хриси хвана някакъв вирус. Сега има едни сополи...и пристъпи. Най-зле бе на 12 и 13 май.
Уж вече по-малко кашля, обаче вчера отидохме на детската площадка и понеже се чувства неконфортно около много хора /една от особеностите на състоянието й аутизъм/ и започна да се надува да кашля. Уплаши хората и останаха само една майка е един дядо. После не я чух да кашля. Thinking
Голям дявол ще излезе. hahaha

# 685
За пробата манту, най-добре си питай алерголога или личния лекар. Ние миналата година правихме две проби и все отрицателни - спомням си, че преди пробите го пазих да не е пил никакви лекарства поне 2-3 седмици. Накрая му поставиха БЦЖ и мисля, че тогава алерголога ме посъветва да давам противоалергично няколко дни преди ваксината.

# 686
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,момичета.Имам нужда от помощ,че до четвъртък(когато сме на пулмолог)може да се побъркам.Преди малко направихме на малкия кръвно -газов анализ,но резултатите нищо не ми говорят.Ако има някоя от вас ,която е наясно,моля да ми разясни.PaO2-86,HbO2-97,PaCO2-34(това е под референтната стойност),Ph-7.430,SB-23,BE(BD)- минус2.Благодаря ви предварително.

# 687
Момичета, имам питане - правили ли сте от тези инжекции за алергии или спрея, който се пръска под езика?
На сестра ми Малячкина е препоръчала за малкия, но дали си струва?
Моля за мнения!Благодаря!  Hug

# 688
Момичета, имам питане - правили ли сте от тези инжекции за алергии или спрея, който се пръска под езика?
На сестра ми Малячкина е препоръчала за малкия, но дали си струва?
Моля за мнения!Благодаря!  Hug
Здравейте, аз се интересувах, защото Малячкина и на сина ми препоръча. Много различни мнения срещнах за инжекциите, едни са доволни, други не. За спрея никъде нищо не открих . До есента ще мисля.

# 689
  • на плажа
Мен лично ме е страх от подобни неща, но аз съм си такава.

Общи условия

Активация на акаунт