коректор

• 5 482
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А, какво беше правилото за коректора - да е един тон по-светъл от ФДТ, нали?  newsm78

# 16
И правило ли имало  Thinking

# 17
В зависимост дали използваш пудра, аз знам, че и пудрата и коректора трябва да с един пон по светли от фон дьо тена.

# 18
  • София
Първо и важно - с каква кожа си - суха, смесена, мазна.
И аз съм на тази вълна. Миналата седмица се поразрових в интернет и споделям намерената информация:
Maybelline - The Eraser Perfect Cover & Concealer инфо тук -  и не се събира във фините линиики около клепачите.
MAC Pro Longwear Concealer - инфо тук - също не се събира в линийките около клепачите.
Коментар от ревюто на коректора на МАС: "Аз също имам сериозни кръгове под очите и мога да кажа, че най-добрият коректор, който към ползвала е Lasting Perfection на Collection 2000."
L'Oreal True Match - The Concealer инфо тук -  Моя колежка го ползва и е много доволна.
Maybelline Fit me concealer - инфо тук  - Но някои споделят, че им изсушава кожата.
Maybelline Instant Anti-Age инфо тук
Мнение на фон дьо тен Letsgo за Estée Lauder Double Wear, но в ролята на околоочен коректор тук :
Скрит текст:
Най-доброто, което мога да препоръчам като силно покривен околоочен коректор е фдт ДEstée Lauder Double Wear Пробвала съм все коректори на този свят и нищо не тушира сенките ми така като този фдт. И не мърда цял ден. Предполагам и твоята приятелка има същия проблем. Ако е със сериозни тъмни кръгове просто няма смисъл да си хаби парите и нервите с коректори. Тънкостта при използването на този фдт като коректор под очите е, че трябва да се полага върху по-богат крем и то преди да е попил напълно с леки потупвания с пръст, а не с размазване.
Друго мнение за същия продукт (не помня на кого е мнението): Фон дьо тен-а на Estée Lauder Double Wear запечатва всичко. Издържа много и на мазна кожа, на високи темпетарури, на влага. А като върху него се сложи руж, пудра, хайлайтър - те не мърдат. Както се казва - всичко е бетон.
П.С. 1-2 тона по-светли, макар, че ми бяха казали да взема най-светлия.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 15:56 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт