"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 32

• 17 656
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
ние обичаме драматизма hahaha hahaha сериал без драма какво е hahaha hahaha

# 76
абе тя избира да си преглъща,никоя не я насилва,като си иска да си продължава....стига сте я оплаквали..сяшаш някой е починал hahaha hahaha една жена сама си определя стойността и това което заслужава и толкова Thinking Thinking кви са тия драми толкова тук hahaha hahaha

а...май нещата се променят Thinking....а съвсем скоро съвсем ще се променят... Wink
няма драми...неин проблем дали, как и докога  ще се среща с Уилям...но не трябва да допуска това да влияе на кариерата и и общуването и с нормална компания...по никакъв начин...само това... Crossing Arms Imp защото се случва...уви...
Кате,...за личния живот Thinking...ако не го демонстрират  и то толкова противоречиво ,никой няма да се занимава с тях...значи те провокират и с това акцентиране върху него ....непрекъснато се показват отнякъде с деца,приятели,коментари,криеници ....няма как феновете да не реагират ....двустранно е... Wink

# 77
аз предусещам,че около свети валентин ще стане много любвеобилна към феновете си hahaha hahaha това ми казва вълшебното кълбо Mr. Green Mr. Green ...ще видим hahaha hahaha

аа за интереса на публиката...да не се повтарям пак...но хората,харесват да гледат панаир hahaha hahaha а тук има в изобилие...и на всичкото отгоре ,ти го набутват пред очите по наистина доста противоречив начин....и явно наистина уилям печели от това Mr. Green Mr. Green ....няма значение лошо или хубаво се говори...и за кой....важното е че той печели от тази "слава" Mr. Green Mr. Green ...нима се говори за професионалния живот на уилям...човека филм в холивуд прави....хай нема нужда от коментар hahaha hahaha .....от какво му е огромната слава Thinking Thinking хората за месец два забравиха..обаче за личния му живот...не hahaha hahaha

и най цинично ми идва оправданието че мълчи заради децата си или че държи неприкосновен личния си живот hahaha hahaha ...че те правят семейството си на маймуни с техните циркове....децата имат четиво за ехеее...колко години за напред hahaha hahaha ....

# 78
виж ти Тръмп hahaha hahaha какви ли не чудеса върши една сви...усмивка hahaha hahaha

http://instagram.com/p/yci8VlGhQn/?modal=true

# 79
 Grinning
това е от блога на един терапевт мексикански....препоръчват го на химена hahaha hahaha бил много добър hahaha hahaha но и са обиждали химена със статиите му..и човека ги е скастрил...това са сериозни проблеми hahaha hahaha
http://albertosardinas.com/site/para-pensar/por-que-ser-la-otra- … mos-ser-la-unica/
http://www.todamujeresbella.com/14200/la-otra-la-unica/

слушайте описанието на идеалната любовница Joy Joy всяка прилика с реалността е просто съвпадение hahaha hahaha

за един мъж,перфектната любовница е тази която се наслаждава на любовта без да изисква ангажимент,тази която се отдава безрезервно и приема да не прави публично достояние връзката си,докато той най-накрая не успее да се отърве от злата си и перверзна жена,нещо което възнамерява да направи,но все още не може

# 80
малко пак от тук

Estos hombres son capaces de querer y de amar, de ser cariñosos y comprensivos… pero al momento del reclamo, son intolerantes.
тези мъже умеят да обичат и са много ЛЮБВЕОБИЛНИ Joy Joy и всеобхватни....но когато им бъде потърсена сметка....започват да се правят на жертви hahaha hahaha

# 81
Здравейте,
добре че не се хванах да се обзалагаме, но Химена е променила любовните си излиания hahaha....май не става въпрос само за любов има и закачка към хората които я обичат hahaha
аз също си мисля, че за свети валентин, ще имаме осветяване на взети решения, а и рожденият и ден след това Thinking
за нас драми, едва ли но за някой ще има драма Peace
хмм това с любовницата и мъжете е добро попадение и е перфектния вариант, но в реалния живот...

# 82
това е точно Wink...но може и дамата да не желае публичност, защото няма сериозни намерения и иска да се наслади на този мен чисто сексуално... и не е задължително да е обвързана.... Thinking а просто да не вижда бъдещето си  с него.... Thinking

малко пак от тук

Estos hombres son capaces de querer y de amar, de ser cariñosos y comprensivos… pero al momento del reclamo, son intolerantes.
тези мъже умеят да обичат и са много ЛЮБВЕОБИЛНИ Joy Joy и всеобхватни....но когато им бъде потърсена сметка....започват да се правят на жертви hahaha hahaha
ние не сме такъв случай Joy....ние млъкваме обидени и се сърдим... hahaha

# 83
 newsm78 newsm78 какво означава... Praynig

Con razón juanchogay defiende tanto el amorputierrez, borrego perdió credibilidad y le paso en mando a este idiota

# 84
това е точно Wink...но може и дамата да не желае публичност, защото няма сериозни намерения и иска да се наслади на този мен чисто сексуално... и не е задължително да е обвързана.... Thinking а просто да не вижда бъдещето си  с него.... Thinking

ние не сме такъв случай Joy....ние млъкваме обидени и се сърдим... hahaha
и химена такава ли е Joy .... hahaha hahaha 2 години мило и драго дава да го пречупи...ама тц hahaha

как да не сме такъв случей....цялата социална мрежа..разбра..че той горкия се нуждаел да го обичат....да му бъдат благодарни....да се гордеят с него Joy Joy Joy ....а и хред химена ако мълчеше и се сърдеше....нямаше да я добуат до тук работата...там сигурно на мъченик сериозен се прави Mr. Green Mr. Green

# 85
ооо Химена може да не иска публичност, но не се държи като НЕОБВЪРЗАНА Naughty...на нейната възраст и с толкова възможности за социални контакти...да общуваш една година само със семейството си и мъже гейове...неее
а Уилям освен, че се прави на обидена жертва hahaha....той е и страхливец...прагматизма в момента наделяват над чувствата му..за сега Peace

# 86
newsm78 newsm78 какво означава... Praynig

Con razón juanchogay defiende tanto el amorputierrez, borrego perdió credibilidad y le paso en mando a este idiota

ми явно двата гея са работили заедно преди..но това не е новост....те имат и снимки hahaha

но е интересно...единия спря да говори и другия тогава започна Thinking hahaha hahaha

# 87
Еми,мерси!

Лучо наистина спря да говори Thinking....получи и покана от Уилям за мис Вселена..... Thinking да не би да има общо... newsm78 или все пак знае някои неща и не иска да поставя професионализма си под съмнение.....и затова Хуанхо да поддържа рейтинга на медията.... Thinking newsm78 Thinking

# 88
уилям следва този очилатия в туитър и без това...по партита го кани....аз твърде много се съмнявам вече, че той си плаща да му рекламират "неприкосновения" личен живот Thinking като се замислите....те може да харесват ели...но знаят,кой е боса hahaha hahaha откъде идват парите hahaha  къде такава смелост,ако го ядосат Mr. Green ... много ми прилича че направо бизнес си върти hahaha hahaha

# 89
ооо Химена може да не иска публичност, но не се държи като НЕОБВЪРЗАНА Naughty...
само този с който е обвързана..е с шапка невидимка...и не може да се види hahaha hahahaее  поне с химена не може да се види.... hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт