"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 32

• 17 434
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
ох...ето какво са ни готвили лучо и уилям
http://www.tvynovelas.com/us/videos/15/02/19/video-ilevy-gritoel … ienteporelizabeth
уилям изкрещява любовта си към елигутиерез  hahaha hahaha

с елизабет сме имали моменти в които сме били разделени..или пък заедно  и дори когато сме били разделени,пак сме били заедно,ние завинаги ще сме едно семейство над всичко и всички...винаги сме умеели да разделяме професионалния от личния живот..сега сме момент когато силно се подкрепяме,тя ме подкрепя във всичко което правя...аз също съм до нея във всичко което прави
знаеш има моменти човек се нуждае да си даде пространство да се отдалечи за да види какво ще стане....но всъщност това което имаме е за цял живот

колко хубаво да чуя това

сега искам някой да ме ощипе..че стоя с отворена уста в момента Mr. Green Mr. Green и не мърдам

# 736
не чакайте аз имам обяснение...уилям има брат близнак,който пътува до мексико....моля ви се кажете ми че има брат близнак да изляза от транса Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 737
аз ако бях на мястото на химена...щях да платя на наемен убиец.... hahaha hahaha да лиши земята от тази неземна хубост....иначе пък много възвишено говори hahaha hahaha

# 738
ох...ето какво са ни готвили лучо и уилям
http://www.tvynovelas.com/us/videos/15/02/19/video-ilevy-gritoel … ienteporelizabeth
уилям изкрещява любовта си към елигутиерез  hahaha hahaha

с елизабет сме имали моменти в които сме били разделени..или пък заедно  и дори когато сме били разделени,пак сме били заедно,ние завинаги ще сме едно семейство над всичко и всички...винаги сме умеели да разделяме професионалния от личния живот..сега сме момент когато силно се подкрепяме,тя ме подкрепя във всичко което правя...аз също съм до нея във всичко което прави
знаеш има моменти човек се нуждае да си даде пространство да се отдалечи за да види какво ще стане....но всъщност това което имаме е за цял живот

колко хубаво да чуя това

сега искам някой да ме ощипе..че стоя с отворена уста в момента Mr. Green Mr. Green и не мърдам

Щом си го чул от устата на Уилям....значи е така....Но защо преди рождения и ден точно.. #2gunfire
Ами можеше да се опита да предпази Химе...поне на края малко респект...който винаги иска за себе си и  Елизабет....
Можеше да даде поне време да се съвземе Rage Angry Imp...но...така май е по-добре.....големите удари ,които ни събарят ни карат докрай да осмислим нещата и ни дават опит...
Химе ще се научи да не се доверява толкова лесно,на човек,който веднъж вече я е предал....
Всичко се преживява...ще го видим Извънземния след някой друг ден....

# 739
аз още си седя като полят със студен душ Mr. Green Mr. Green тази елизабет за която говори онази манипулативна кучка ли Thinking Thinking преглеждам го пак и пак..Кате видях те на балкона виж го и ти мацка...ама все си мисля,че добре чета.... Mr. Green Mr. Green всмисъл на реч може да объркам нещо...но на субтитри няколко пъти четох

# 740
# 741
Остави Лучо....какво казва Лили... Praynig

Praynig Praynig Praynig
@Willylevy29 hablando en el lanzamiento de #MiamiClubRum cortesía del EGYLF

http://www.dailymotion.com/video/x2hm1mb_willylevy29-hablando-en … -del-egylf_people

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 00:36 от iss0o

# 742
и тия в небрено лозе....не се знаело...за какво била там....бившата..ами като ще даваш новината са раздялата...що не си даде....вдъхвновеното интервю...за пийпъл еспаньол..ами за гнусния очилат педал....ами да защото онзи му раздухва....скапаните клюки...а сериозна медия...не би се занимавала...нон стоп с него Naughty Naughty

наистина успя да ме ядоса...лайнар Crossing Arms Crossing Arms

аа сега да се довърша с репортажа и от лили естефан

с кого прекара св валентин?

с децата ми с приятелите ми с Елизабет...аз си мисля че семйството ни да сме с най-близките си е най важното...и всеки празник е повод за това...хората не трябва да се бъркат в нашите работи..но ние сме семейство...и винаги ще се подкрепяме....мисля си че интелигентните хора ни разбират и без да създаваме повече напрежение в медиите

# 743

.мисля си че интелигентните хора ни разбират и без да създаваме повече напрежение в медиите

Аз си мислех ,че съм интелигентен човек Thinking...Уилям ме принизи тотално... ooooh!

БГ силите,хайде за последно моля!!! Praynig Praynig Praynig Левиерез били по-интелигентни от нас... Shocked #Crazy #Crazy Shocked
Хайде бе, Наваретко, тази твоя муза не се ли разбушува... Praynig Praynig Praynig

# 744
Добър вечер!

Тони 10 точки са ти преводите hahaha hahaha но сигурно сега не сте в много добро състояние на духа...тъй че ще изчезвам  Grinning Grinning

но гледайте "Нашите награди"...може да ви поомине малко Mr. Green щуро шоу ще е Wink

Еми това за наемния убиец е идея..обаче..трябва да е някой много добър да не оставя следи hahaha hahaha

# 745
аз продължавам така да си стоя...втрещен...щипя се от колко време hahaha

значи..интелигентните хора разбират...значи левиерез са интелигентни....а ние под тях Mr. Green Mr. Green оо още ще се щипя.... Mr. Green Mr. Green докато не припадна

# 746
и все пак никакъв шанс ли не отдавате на възможността уилям да има брат близнак, който да е любител на мексиканския туризъм Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 747
и все пак никакъв шанс ли не отдавате на възможността уилям да има брат близнак, който да е любител на мексиканския туризъм Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ферари Йозил ли отново... Rage Imp Angry

# 748
аз понеже си казвам,че винаги можеше и да е по зле...в случея може да стане по зле....например...при някоя следваща летищна маневра,понеже нали моменти когато човек се нуждае  "да си даде пространство и да види какво става" hahaha hahaha

как го описа този израз ме уби hahaha hahaha

# 749
Тони,пусни нова тема....ако не те затруднява...аз не мога да заспя...
И опитай да се свържеш с Наваретко...той искаше да види края на цирка....ами това е...нека си каже всичко каквото мисли ,за всичко...моля те!
Наваретко,моля!!!Всички те молим! Praynig Praynig Praynig
За последно ,наистина...повече няма защо да се занимаваш с Уилям Леви...Помисли си! Praynig

Утрото е по-мъдро от вечерта...ако имаш възможност и муза..утре! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт